- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Samo zadrustenqcite bez work li se lutat v Net prostranstvot
Abe hora znaete li kakvo si mislq , che povecheto deto visqt tuk ili kudeto i da bilo v drug sait sa super zadrusteni ili puk kompleksirani Malko sa gotinite horica<ot Net prostranstvoto > deto nqma da prekarat Nova Godina v kushti pred pc-to Abe navsqkude nqkvi tuka iz NETA sa nqkvi takifa ..... shtoto vse pak ako bqha super hora shtqha da sa s friendovete si sega ,a ne tuk
<v momenta i az sum ot teq hora > Obache gledam ima hora deto pishat tuk basssi abzacite kato 4eli s drug ne govorqt v toq jivot qqqqqqqqqqqqqqq se opravete i zilizaite da kuponqsvate weeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
My life will never be the same
i az taka misliaПървоначално написано от Murderdoll
ne go obvinqvam,vseki ima pravo na mnenie,az li4no mislq,4e tyka moje6 da sre6tne6 mnogo novi i interesni hora s koito da si polafi6 i da raznoobrazi6 malko ejednevieto si!E,ne visq po cql den tyka,dori nqmam mnogo mnenia,vlizam za da se porazseq malko,a i za6toto tyka ima mnogo interesni i zabavni fakti i informacii!
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
prisuedinqvam se kum grupi4kata vi...Първоначално написано от Satanas_daughter
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Е вярно, че се появяват странни субекти понякога(дори честичко), ама чак пък всички да са някви изроди и/или компексари и т.н.
Специално в тоя сайт мнозинството са много готини и нормални хора(тинейджъри).
Това, че от време на време има някви изцепки от някви странни новопоявили се не значи, че повечето са ненормални самотници.![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
kato kazva6,4e horata,koito sedqt pred PC-to sa kompleksari,kakvo pravi6 tuk?! kato si na po-visoko nivo ot nas q se mahai! za kakvo si se regestrirala.......drugiqt pyt se zamislqi predi da pusne6 takava tema!
No MaN, No CrY!!!
\m/
6to gi pi6e6 tiq gluposti,kato i ti si vav foruma i vse pak ima6 izvesten broi mneniq,az pak si polzvam pc-to da si po4ina ot priqtelite i za kef,ne sam zadrastena,ne sam i kopleksarka(pone taka mislq).Ima nqk`vi izrodi,no pove4eto sa super to4ni i kato nqma koi da te posavetva,te sa nasre6ta!Are 4NG i dai po krotko s kategori4nite i ostri mneniq. :P
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
opredeleno i azПървоначално написано от ^Green_Lady^
Любовта е най-висшата степен на омразата
I azzzПървоначално написано от amy lee
P.S. Mersi za opredelenieto![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Това по принцип или само за нова година?Първоначално написано от gabito
Има доста "сериозни" сайтове, за които се дават и доста пари за поддръжка. Форумите им са също на много високо ниво и не мисля, че само някакви задръстеняци влизат там.
![]()
Ако според теб да прекараш нова година при приятели те прави "готин" е доста...хмм..смешно и жалкоПървоначално написано от gabito
Радвам се за теб, но това, че ти се чустваш кофти(само предположение) не значи, че всички се чустват така.Първоначално написано от gabito
ne vsi4ki no ima i takiva![]()
I az sam na sy6toto mnenie.Първоначално написано от black_heart
)
I az sam na sy6toto mnenie.Първоначално написано от black_heart
)
хах абсурдно тъпо ! В нет-а има всякакви хора... от най-бикновенни до най-отракани, отворени и.т.н. не можеш да слагаш всички под общ знаменателНе се чувеставам комлексарка, а нормална тиинка която посещава този саит за да обива времето си, да си намери приятели дори и само виртуални ! И аз като Гал смятам, че в този форум всички са си нормални и не разбирам какви са тея изводи без да си опознал/а хората ! Много е тъпо....
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Ami ne vsi4ki, koito poeshtavat forumite sa zadrusteni i kompleksari, tova 4e ti(gabito) si ot tqh, ne zna4i i pove4eto v tozi forum sa takiva![]()
Mn e tupo kogato se poqvqt nqkvi novaci i po4nat da rusqt prostotii....
Horata si ima free time i prez tova vreme stoqt tuk, a i e hubavo kogato imash problem i nqkoi ti pomogne, po lesno e da spodelish nqkoi problem s nepoznat (spored men) ot kolkoto na priqtel ...![]()
Mn e tapo, da! Az vlizam tuk v svobodnoto si vreme koeto e mn ! Sqdam sled 11-12 vecherta i prez denq me ima ponqkoga. Vijdam se s friendove i ne nqma da prekarvam nova godina prez pc-to verno e tapo ne e i JALKO I MIZERNO da mislish che nai vajnoto e da sa natrqskash do kozirkata i sled tva da sa falish kolko si se napili kvo si pravil! ako ti sa pii - pii si prekarvai qko NE OBIJDAI MAMA TI STARA!Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
SEKI S MNENIETO SI!
Честно казано понякога и аз това съм си го мислела...Обаче с колкото повече хора се запознавам толкова повече се обеждава, че това не е вярно.
В днешно време почти няма човек, който да не влиза в чата или в разни форуми. Интернета за все повече хора става нещото, без което не могат, защото тук са всички. Вече бих казала, че може би "здръстените" не влизат в нета, ако трябва да правим някакво сравнение де.
Абе и във форумите и извън тях си има всякакви хора и не можем да ги поставяме под общ знаменател.![]()
Аз сигурно ще я прекрам вкъщи ама няма да съм пред РС-то ще прая купонче![]()
I'm with you.Първоначално написано от Murderdoll
Това вече почва много да ме дразни.Незнам каква муха ти е бръмнала в главата,но предполагам,че щом имаш такава примитивна представа за хората трябва да си на 13,14?...Какво е за теб зъдръстения човек?Такъв,който не излиза всеки божи ден,такъв който не се напива на всеки празник,такъв,който няма скъпи дрехи.Не искам да ти внуша някакво мнение или нещо от сорта,но трябва да се позамислиш малко.За мен този форум е място да споделя проблемите си,да помогна и на други,да се опитам поне малко да улесня тяхното мъчение,да видя,че има хора,който мислят също като мен,който се чувстват също като мен,който са просто хора,а не някакви пияндета.Признавам си,че не излизам много,че не ходя по дискотеки,но това прави ли ме задръстена.Това,че не съм като другите,това,че не обичам да излизам с тъпите ми приятели,който всъщност не са никакви приятели прави ли ме ИЗРОД?Седя в този форум,защото си го обичам и се кефя на всички и всичко в него.Може и да съм задръстена,но да ти кажа въобще не ми пука,защото се забавлявам.Мислиш ли,че ако ми беше тъпо и се бях сдухала щях да вися в този форум.НЕ.Нова година не мисля да я прекарам пред компютара,а със семейството си и се надявам 2005 да е малко по успешна за хората,защото ако забелязахте тази година станаха ужасни неща.
Интернета не се използва от задръстеняци както ти ги наричаш.Както казаха по-горе това е световно известен начин както за забавление така и за да си починеш от сивото ежедневие.Мисля,че точно ти се мислиш за задръстена и си премахваш комплексите чрез нас.Незнам избери си сама какво искаш да правиш.Ако си щастлива мислейки се за година като се нафиркаш или като се натискаш с някой батко въобще не те спирам.Напусни форума и си се кефи щом мислиш,че всички тук са изродски задръстени изчадия подритнати от съдбата.
аз също хах чак ми е смешноПървоначално написано от Murderdoll
този който е ограничен и тъп,това мило момиченце си ти..
аз довечера съм пред компа проблем?!
задръстена съм проблем?!
ма имам ъкъл поне.. проблем?!
не съм ограничена..просто няа кво да прая..
не ме нерви..щото ми съсипа настроението..
тва че довечера съм пред РС-то не значии че не са ме канили на купон..просто баща ми не ми дава..
а интернет .....мила моя....дава толкоЗ много информация... че поечето не се ровичкат в книгите..
и знаеш кво..мерси че ме мислиш за ограничена и тъпа....ама аз съм на мнението че такава си ти![]()
![]()
..But why?...
podkrepqm teПървоначално написано от monka
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!