- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Nedostupnite momicheta
Ae zashto ponqkoga se pravite na tolkova nedostijimi(nedostupni)Na kakvo se dalji tova , na samochuvstvieto
![]()
![]()
![]()
Zashto kogato Te Obicham Svetat e vechno Sreshtu men?!Zashto kogato Az Te Mrazq usmivkata Ti e za Men?!Zashto ochite Mi Sa Tyjni vuv vseki vesel Slunchev Den?!Zashto li Tolkos te Obicham shtom Ti ne Si za Men?!
Първоначално написано от Deadly_Pill
ee az nikoga ne sam se pravila na taakava.. o ne samo vednaj pred edno mom4e koeto samo me slede6e tai kato me ima6e za angel4e.. i az mu se napravih na po nedostijima no toi razbra 4e ne sam takava i ne me ostavi...
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
"Един мъж винаги помни жената, която не е могъл да има, а една жена - мъжът, когото е могла да има..."
Loving you is like breathing... how can I stop?!?!![]()
tebe pa nqkoi da te e pital !!!
ne sym momi4e no znam otgowora~!!!
Za6toto powe4to sa typi !!
Samo gadgeto mi prawi iskliu4enie!!!
Немам Подпис...
toq predi mene go e kazal mnogo praqwilno!!!!!!!
EWALA
Немам Подпис...
ae bate nali znae6 4e do posledno ni izpolzvat i si praqt kefa s nas Prosto im e kef nqkoi da im varvi po dirite![]()
Приятелството винаги може да завърши с любов, но любовта с приятелство... едва ли!
E,opredeleno ima momenti v koito ne moje da se govori s nas ,no tova e to jenskoto ego
Normalno e da se pravim na nedostijimi ..vse pak sme po-nejnata polovinka ;>>>
Tova,koeto pojelaq Az dnes... to shte byde istinata utreshniq den!
Ами незнам дали при тебе е така,но по принцип "забранения" плод е най-вкусен..в смисъл докато се правиш на недостъпен оня ше се бори за тебе до дубка,но разбере ли,че си му в кърпа вързан му става безинтересно това е мойто момче.
mi da povecheto puti stava taka kato postignesh celta si .. i ti stava bezrazlichno dori az mnogo chesto pravq taka...Първоначално написано от Bloody_Tear
Izpitvam holqmo jelanie za neshto .. sled kato go polucha.. nasladata q nqma veche,zashtoto to e moe ..
Tova,koeto pojelaq Az dnes... to shte byde istinata utreshniq den!
Taka e v pove4eto slu4ai se pravim na nedostupni za6toto nai vkusniqt plod e zabraneniq kakto be6e kazal nqkoi ot foruma i nie pone mislim 4e ako naistina vi puka za nas 6te napraivte vsi4ko vazmojno da ni imate...e no n trqbva da se prekalqva s nedostupnostta![]()
Vurvi napred i nikoga ne se obru6tai dori v surceto ti stra6no da boli vurvi i nazad nedei se vzira i znai 4e tozi koito te obi4e 6te doide sam oblqn v sulzihttp://dollavs2.hit.bg/avatars/meaningful/dollzhitbgmean014.gif
mdaaa imate pravo, ama puk i ne mojesh da se pusnesh taka izvednuj !... v smisul che dori ne znaesh v kakvo se vpuskash.. puk i vie kakvo imate predvid pod nedostupno momiche?? malko se oburkah ama misulta mi e che samata lubovna igra niamashe da ia ima ako ne biahme pone malko nedostupni a puk tam e polovinata ot udovolstvieto ! =)Първоначално написано от shushi
Your love is one in a million
ami pravqt se na interesni
: AMG Corporation
::
ne e taka,niakoi go pravoat za da razberat kolko durji vuprosnia chovek na tiah. a i zabranenia plod e nai-vkusen.i vse pak sled kato si go spechelish tozi zapranen plod pobedata e tri puti po sladka...a i koe momche uvajava momiche koeto mu se natiska...nikoe,kazvat si mi shtom mi se predlaga aide puk shto da ne,no v tva shto da ne niama i kapka uvajenie.Nie jenite sme kato siankata gonite li ni- biagame,biagate li -gonim vi!!!Първоначално написано от AMG-to
Xaxaxa mersi!!!To naistina si e taka pove4eto sa gyski i taka propilqvat shansa si!!!=)To si e takaПървоначално написано от ISSP
ами понякога се получава така ,че момичето не знае как да се държи с представителите на противополжния пол и се получава доста глупаво!
има и друго : може би я е страх околните да я помислят за много /как да се изразя.../ дашна ...![]()
това е...
на мен лично ми се е случвало да се държа адски глупаво /разбирай недостъпно/ и това беше точно ,защото не знаех как да отвърна на това,което ми каза момчето!
при повечето ми приятелки също се получава така!!така ,че не бъдете толкова крайни!!!![]()
But since you been gone
I can breathe for the first time
I'm so movin' on, yeah yeah
Thanks to you, now I get what I want
Since you been gone
da i na samo4uvstvieto.makar i da e glupavo.az po princip ne se praq
Blagodarq vi mnogo :P
Zashto kogato Te Obicham Svetat e vechno Sreshtu men?!Zashto kogato Az Te Mrazq usmivkata Ti e za Men?!Zashto ochite Mi Sa Tyjni vuv vseki vesel Slunchev Den?!Zashto li Tolkos te Obicham shtom Ti ne Si za Men?!
Абе много сте ми интересни вие момчетата. Защо, когато едно момиче ви отреже, това означава, че е недостъпно ? Не може ли да приемете, че то просто не ви харесва.Първоначално написано от Deadly_Pill
Ами като не ставате и сте смотани, разбира се, че момичето ще ви изглежда недостъпно.
И в повечето случаи се дължи на самочувствието. Едно момиче, което вярва в себе си, не може да си позволи да излиза с всеки, който й свирне. Ама вие, момчетата, сте си такивакогато не можете да достигнете гроздето, го обявявате за кисело.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Az nikoga ne sum se pravila na takava kakvato ne sum!!A tezi koito se pravqt moje bi tova e porodeno ot big samochuvstvie
1.Ами точно това създава интерес в момчетата,защото като им се опъва една жена и не могат да я имат лесно те още повече я желаят![
2.Някои се мислят за нещо много повече от други и затова се държат така!
3.И нали знаеш песента дет се пее в нея "тежките жени са леките!"--->има и такъв тип момичета.
![]()
А БАШ!!Първоначално написано от LadyDi
Няма такова нещо. Всяко момиче е достъпно. Просто... трябва да знаете как
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
prosto se pravim na nedostupni za da provokirame o6te pove4e vas(mom4etata) i leko da vi nakarame da revnuvate,za6toto kogato ima revnost 4uvstvata sa o6te po-silni...
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...