- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- SERIOZEN PROBLEM!!!=(
Hora pak se obryshtam kym vas zashtoto vi imam doverie kato moi prepatili nabori!!=) Problema si e mnogo seriozen,taka...Zvynnah vednyj na gadjeto mi (poprincip ne mu davat da govori po telefona,no si mislih che ako az zvynna nqma da ima problemi)!!!Da ama NE,baba mu se razvika che sym nahalna i oshte neznam kvo,toi mi kaza da ne mi puka ot neinoto mnenie,no az vse pak ne obicham taka,kazah mu da zatvorim-toi ne iskashe!!!Prodyljihme da govorim baba mu si kreshtq i OP maika mu se pribra,po jestovete razbrah che mu se kara i qvno stavashe vypros za men...Shtorite na staqta mu se spusnaha sqkash mi kazvashe "NE ME GLEDAI!!!" ili neshto podobno...Bqha go nakazali zaradi men,ili pone taka si mislq!!!I NAI_TYPOTO E CHE SEGA IMAT LOSHO MNENIE ZA MEN!!!A NIE SE OBICHAME I NE ISKAM DA NI RAZDELQT!!!=`(
Затова се спазва закона че родителите не трябва да познават гаджетата.Ако найстина се харесвате с гаджето ти едни родители въобще не могат да ви разделят.Вие пак ще се срещата макар и тайно.Всичко е въпрос на желание![]()
Той не умира!!!
Spoko de ni6to tolkova ne e stanalo.A ,ako tolkova durji6 da se ima6 s roditelite mu vurvi i im se izvini.
![]()
Marry Christmas!!!!
ma az pa ne moa da razbera kvo tolkova e stanalo i 6to za jivotni sa tqhnite i zakfo po dqvolite ne mu davat da govori po tela
По принцип не бих казал това, но в случая
ДА НЕ ТИ ПУКА. Не си направила нищо лошо предполагам, а и не виждам как биха ви разделили.
ПП Много странни родителиЗащо не му дават да говори по телефона? (не е моя работа де, ако желаеш кажи...)
Ami poprincip maika mu i bashta mu sa razvedeni i bashta mu jivee v USA
Jivee s baba si,sestra si i maika si...Baba mu e nai-skapana ot vsichkoto tva,vinagio mi e kazval da ne i se vprqgam ama az vse ne go slusham...No tozi pyt se namesi i maika mu i mi zapuka!!!=( Stranni sa priznavam go i az!!!I za tva se chuda kak da deistvam
ami qvno sa prekaleno konservativni i si mislqt 4e toi o6te e malko mom4e.no ne e taka.nai dobre e toi da govori s tqh.a ti nai dobre ne mu se obajdai a go tarsi po gsm![]()
Emi te sa stranni, bydi stranna i ti kato tqh. Moje bi taka shte te priemat po-lesno. Mnogo stranno naistina... Mojesh da opitash da zagladish neshtata nqkak si...neshto kato izvineniice, usmivki, syglasi s babata...znam li...druj se milo i ne se protivopostavqi...nqmanachin da se ozybi taka...Aide uspeh. Dano vsichko se opravi naistina![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Първоначално написано от Анонимко
ama taka si e ...![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
е добре и аз не разбирам как си видяла че щорите са паднали а пък за баба му и майка му зарежи ги и те не знаят к'во искат!
Ami az moga samo da kaja, da ne ti puka za rod. mu, shtoto se pak vie se obi4ate i sigurno ima kak da ste zaedno....
ami i moite roditeli ne mojexa da go priemat ne porai mn tapi pri4ini..no sled dalgo vr borba i razgovori yspqx da sklonq maika koqto sega ni razbira 4e se obi4ame i me prikriva pred tatko ako sgafq ne6to..a toi ne znae za nego za6toto ne moje da povqrva 4e az sam porasnala (mislim si s maika 4e ravnyva ba6tinski)no prosto toi da govori s tqx da kaje kakvot misli i s vr 6e se opreavqt ne6tatat...spoko...![]()
Изглежда ще трябва по-скришно да се действа вече. Макар че не мога да си представя нашите да ме командват за таквиз работи. Да съветват да - но да забраняват?
"This is the end my beautiful friend
this is the end my ONLY friend...
...all the children are insane."
Ей мърли, престанете да пишете на маймуница и с цветни букви, щото дразните!
И аз мисля така,все пак не те ходят с теб,а той!Те пък егати родителите дето са, а аз си мислех,че мойте не ги бива...Първоначално написано от Bolid1
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
naistina mn mn stranni roditeli ima toq tvoq hubavec!e 6tom toi ti kazva da ne im se vrezva6-nedei!vqrno 4e e kofti da go nakazvat zaradi teb,no toi 6te go prejivee sigurna sam(taka 6te pokaje 4e e porasnal i otgovarq za postapkite si)
a povqrvai mi TE NE MOGAT DA VI RAZDELQT bez vie (ili pone ediniq)da go iska!
uspeh!![]()
Застреляй ги и после нагласи всичко да натопиш котката! Тоя номер винаги минава.
Kidding
Просто техните да не чуват повече за теб. Предполагам сте на 16-18 години. В тоя период много родители смятат, че децата им са недорасли за гаджета, секс и прочее. За говоренето по телефона - странно е, ама всеки си е ексцентрик по някакъв начин. Не им се връзвай и просто си живейте щастливо.
Пък и варианта със стрелбата и котката винаги си остава като решение.
~~~ How can I lead, how can I rule when I'm the king of the fools ~~~
mi da za kfo ste kazali na baba mu i na maika mu ako 4uq o6te edna takava baba 6ei s4upq zubiteПървоначално написано от fucker
MyXu CTe 3HaM xyxy
Мдааам...Първоначално написано от Анонимко
леле мамо. толкова тъпи ситуации само вие, побратими тийнове можете да създадете .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По дяволите, научете се да пишете на кирилица и без смешни правописни грешки...
abe wie 6te me naserete ot smqh.. hahahahah
Zane6 li kakwo !?
ne se pla6i za twa!!!
6e se oprawi nqkak wyprosa
Nukkon
Xaxa opravi se!!!!
kvo ti puka te kvo mislqt???nali vie se obi4ate,tova e vajnoto![]()
Ami stranni horica sa si,no chovek ne moje da poznava samo hora deto vsichko i im e nared-6e umrem ot skuka!!!=)