.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !

Аватари-филмчета

Искам да ви питам как мога да си направя аватарче,такова мъничко,което да е кратичко филмче(не ме бива в обесненията).По принцип са .gif файлове.Трябва ли ми някаква програма и каква?Моля само тези,които знаят по темата да пишат,а да няма безсмислени мнения от сорта "незнам" "нямам си на представа" и т.н.!Мерси предварително! :P :P :P

Град
    Ето ви пример за такова творение,ако не сте разбрали нищо от обесненията ми :

http://svirchoci.hit.bg/BigBrotherIsWatchingYou31.gif

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ami kakto si namira6 kartinkite za avatar , taka sred tqh ima i film4eta , ako iska6 SAMA da si naprai6 ... ve4e nz

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Има едно Windows Movie Maker. Все едно правиш анимационно филмче за всяко трепване има различна картинка примерно и с това Windows Movie Maker го свързваш и се получава филмче ама от къде ще вземеш картинките вече нз ако искаш ти си ги рисувай. Но има сайтове в които има мърдащи картинки. Е като това където го показа за пример има навссякъде по нета

Град
    А можеш ли да ми обесниш по-подробно точно как става?Щот съм от малко по бавно загряващите :P

Tyi kato(ne 4e se hvalq) sym mn. dobra v takiva podvijni avatari,napravih sait samou4itel:
    www.animationshop3.hit.bg

Tuk na pyrvata stranica ima ot kyde da si iztegli6 programata,za avatari.
    Бездомна любов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си