- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Big Brother
I az predi se kefeh na Zara, ama sega izkliuchitelno pochna da me drazni...shto i vkaraha Naiden i Stoika?! Da i e got na neq...shto ne vkaraha po taz logika Hristina, da dadat na neq edna staq i tq da si prai kvot iska sys Zdravko, ili pyk na Dok friendkata! Typo, ama typo! Na Zara da i e got...Mi ne beshe chestno! Inache si e pichka...Zeineb po ne sruvashe. A pyk tos Doktor kak ne go nominiraha vednyj da se mahne nai-posle. Lazi mi po nervite. Za nego nqma cherno i bqlo. Pri nego chernoto e cherno, no moje da stane eventualno v posledstvie i bqlo...Vednyj ne dade svoeto mnenie, vse se nagajda...furnadjiiska lopata. Sigurno Zara shte ostane sega, shtoto ischki otvyn she prizovat da se glasuva p-v Djani. Fen kluba na CSKA shtql da go podkrepi, ama nz do kolko shte pomogne. Iskam Zdravko da vzeme parite i tva si e. Koi kakvoto iska da kazva. Zara me natvari i v lyjlivite si nominacii oshte ot predi da ostanat malko hora-> Djani, shtoto pushel...emi Tisho i Mel syshto pusheha...shto ne si kazvashe prichinata ?! A shto se otnasq do tova dali shte prodylji BB, no s drugi uchastnici...vchera Niki Kynchev kaza:"Tova bqha poslednte nominacii za pyrviq sezon na BB", demek shouto shte prodylji, samo che nz dali vednaga ili shte ima nqkakva pauza...neshto takova. She vidim!
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!