I az predi se kefeh na Zara, ama sega izkliuchitelno pochna da me drazni...shto i vkaraha Naiden i Stoika?! Da i e got na neq...shto ne vkaraha po taz logika Hristina, da dadat na neq edna staq i tq da si prai kvot iska sys Zdravko, ili pyk na Dok friendkata! Typo, ama typo! Na Zara da i e got...Mi ne beshe chestno! Inache si e pichka...Zeineb po ne sruvashe. A pyk tos Doktor kak ne go nominiraha vednyj da se mahne nai-posle. Lazi mi po nervite. Za nego nqma cherno i bqlo. Pri nego chernoto e cherno, no moje da stane eventualno v posledstvie i bqlo...Vednyj ne dade svoeto mnenie, vse se nagajda...furnadjiiska lopata. Sigurno Zara shte ostane sega, shtoto ischki otvyn she prizovat da se glasuva p-v Djani. Fen kluba na CSKA shtql da go podkrepi, ama nz do kolko shte pomogne. Iskam Zdravko da vzeme parite i tva si e. Koi kakvoto iska da kazva. Zara me natvari i v lyjlivite si nominacii oshte ot predi da ostanat malko hora-> Djani, shtoto pushel...emi Tisho i Mel syshto pusheha...shto ne si kazvashe prichinata ?! A shto se otnasq do tova dali shte prodylji BB, no s drugi uchastnici...vchera Niki Kynchev kaza:"Tova bqha poslednte nominacii za pyrviq sezon na BB", demek shouto shte prodylji, samo che nz dali vednaga ili shte ima nqkakva pauza...neshto takova. She vidim!