- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- q vijte tuk s'q...
Slushaite sq kakvo izmislih na nqkoi temata moje da mu se stori tapa no spored men e dobre da q ima .. Znachi taq tema se kazva 'Tema na dumite' Vseki koito q vidi i se seshta za nqkoq duma ot bylgarskiq ezik koqto ne znae kakvo znachi i ne mu se shte da pita roditeli i priqteli neka da pita tuk.. i vseki koito q znae neka da mu pomogne , no bes da se ligavite , bes da kazvate dumi koito sa vi qsni i bez da se smeete na chovek koito ne znae nqkoq duma na vseki se slu4va taka.. haide sega
Az naprimer chestno si kazvam che neznam : fotogeni4en, loqleni drugi ama v momenta ne se se6tam kakvo bqha ako se setq shte kaja ..
Neka koito znae da pomaga..
i ne se smeite![]()
![]()
![]()
Takava tema ima ve4e. Kazva se "Obrazovatelna igra" i e delo na BABY_SEXY_GIRL. Razrovi se malko i 6e q nameri6.
Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}
фотогеничен значи че излизаш добре на снимки примерноя лоялен значи да си честин спрямо себе си и останалите
Аз доскоро не знаех какво значи да си ерудиран но вече знам
![]()
Kfo zna4i erodiran??? I kfo zna4i fanatik ....![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
ne e li po-lesno da se proveri v talkovnia re4nik?
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
xaaxax kak gi zatapi Alli xaaxax verno nqte li si talkoven re4nik xxx a i shom ima takava tema.......xaaxaxxa![]()
![]()
![]()
![]()
Nikoga ne e kusno da napravish na mrusnika mrusno kolkoto po-kusno tolkva po-mrusno
Mi nqmam si tylkoven re4nik da![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
lo6o....xaax noo e qka taq kotka tapanar na avatara ti :P
xaaxa 4esno noo me kjefi
Nikoga ne e kusno da napravish na mrusnika mrusno kolkoto po-kusno tolkva po-mrusno
Az mislq 4e e mn po lesno ;]Първоначално написано от Alli
mi ne e tapa temata ni6to 4e imame talkovni re4nici ne si4ki imat a i e interesno taka da se pitameaz naprimer neznam kakvo e optimist , pisimist, deltonist , i kakvo e kola maska i nekvi takiva
![]()
![]()
napravo me e sram da gi kaja ama sory taka e![]()