mmm du6ice , ponqkoga mom4eto ne te pita dali iska6 da mu napravi6 svirki ili ne .... to prosto stava i ti nemoje6 da otkaje6...a ako ne si pravila do sega mom4eto trqbva da e vnimatelno i da te razbere!!!e,zavisi ako edno momi4e e sviknalo da pravi...za neq nqma da e problem ,no ako nali ne si 4ak takava...to...moje i da ti haresammm vkusa li....emi...ne e mn hubav,no ne e i lo6...zavisi kak 6te si se nastroila kym tova... e mila...uspeh
az prava svirki samo na edin edinstven
ako mi be6e nepriqtnp prosto ema6e da gi prava oba4e ne kazvam i 4e mi e priqtno 6tot vse pak mislq 4e e dosta tupu zanimanie da sedi6 i da lapa6 nqkfo meso tam aaaaxaxxaxaaxxaxa bazi4kam se ... am nz purviq put kato pravih na moq priqtel toi ne o4akva6e ma to i az ne o4akvah de prosto stana xaaxxaxa i toi posle me pita dali ne mi bilo gadno i kaza 4e ne sum dlujna da go prava tva oba4e de da znam nqkoi put prosto obstanovkata moje bi predrazpolaga.... a kolkoto do spermata nikoga ne mi se e izhvyrlql v ustata i nqma i da mi se izhvurli tva ve4e sus sigurnost ne 6ta da go opitvam ama sum 4uvala 4e bila solena xaaxxxa