- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Прякори
най-близките ми фрс. ми съкращават и името от Нели на Нел', пък се получава обеззвучаване на "л" и се чува НеУ...
по-съществен или различен нямам, само дето скоро почнаха "администраторката, как е?", "ко прай админката?"
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
na men mi vikat dok,ama ne ot ky4e a ot filma toumstone![]()
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Sticky и Evil Junior
Ми викат ми СиС (от Силвио) или лизз(идва от лиззард,който идва от един филм)а после едно момиче ми каза лизз-близзИ така...
На мен мИ Викат Патиту![]()
Всичко тръгна от един рожден ден ,след него в кафето не бях спала цяла нощ и казаха че съм правила много сладки патешки физиономийки ,пък и на интелекта ми отивало![]()
Детето.
Дечко съм, к'во да се прави....
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ми мен ми викат най-често на фамилия ... иначе за прякор " Директора " ...![]()
... k33p w@lkinG ...
ъЪъ викът ми сънчо щото идват да ме викнат към 12/12 и половина аз спъъ после в 13 аз спъъ и към един и половина стаами аз тва че мн съм спала сънчо
И аз си имам прякори.
Приятелките ми ме наричат "мишле"-защото 1-ната приятелка е котка и мн ме обича...НО НЯКОЙ ПЪТ И "Сашулинка"
Баща ми често ми вика Тошка(да ме дразни)
А пък 1 мой приятел-"Сашо"![]()
Иначе някои ме наричат "манекенката"-защото приличам на такава.
![]()
Други не се сещам.
В училище ми викат ВП, в квартала и на тренировките - Фъни (funny)
едит: аа, също и Фънифейс, ма по-често Фъни
SpongeBoB..тъй ме бъзикат отвреме на време щото много му се кефя на квадратните гащи![]()
![]()
![]()
---Маската прикрива лицето ти...---
---Но не и сърцето ти---
приятелките ми викат ангелче макар напоследък тва да не ми отива ама си го харесвам....![]()
приятелите ми викат малката(макар че не съм толкоЗз ниска) или лигла лигличкатЪ ,че на моменти изкрейзвам![]()
Еми тВа е
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
Викат ми Пешу, Гъбе, Сюнгер, Коте...Женско съм де.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ХМм.. хората от предишния ми клас ми викаха и още си ми викат де, като се видим, Хелъън![]()
Една учителка по английски така ми викаше и така си остана
![]()
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
Ъъ нямам прякор![]()
обръщат се към мен по име..![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Първоначално написано от LP_girl_14
![]()
На мен ми викаха момчетата от 4ти до 6ти клас "кравата",защото имам муден,заспал поглед. :P
иначе различни хора ме наричат по различен начин:близките ми приятели Кемз,колегите:Брина,а съфорумниците:Лола.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
аз нямам...викат ми по-скоро...на галено...ама не примерно Диди,а некво из4ан4ено такова
...бе ужасс...
![]()
![]()
Az imam mnoOoOoOoOgo![]()
ami osnovnite sa - Djigitaika,Kitaika,Qponka - izmisliha mi gi mom4etata ot daskalovikat mi taka 6toto o4ite mi sa drupnati
![]()
![]()
Drugite mi prqkori sa - Otka4alka,Ligla,6matka![]()
![]()
Izmisliha mi gi moite fr i mi vikat taka 6toto sum takava
![]()
![]()
![]()
ЕдНи мЪъ мРазЯтТ .. вТорИ мЪъ нЕнАвИжДъЪт .. тРетИи нЕ мЪъ тЪрпЯяТ.. аЕ вСиЧкИтЕе КомПлЕкСирАнИи ЗлОобАрИ зНаЯт дЕ дА сИ Го HAврЪъТ !!!
ми в бившия ми клас се ми казваха боби ст щото в дневника пишеше борислава ст.май госпожата ми по бел ми го измислиама не е лошо-става.а ина4е в новия ми клас се ми казват мило слънце и бобка.
Бо, пружинка, Бобо, Бопо, остатъче, утайчица, дребчо, слънце.
Бо ми викат приятелите ми за по-кратко
пружинка, защото като съм щастлива започвам да подскачам
Бобо ми викаше една приятелка, щото много я кефеше
Бопо-аз съм си го измислила като съм била на 3 годинки, защото не съм можела да си казват името и съм забранявала на всеки да ми вика по различен начин
остатъче, утайчица - така си викаме с едни съученички, защото една от класа каза, че едната групичка в класа била групата на Лошите, другата на Добрите, а ние сме били остатъка...
дребчо и слънце ми вика приятелят ми![]()
az nqmam prqkor,no po4ti vsi4ki mi kazvat Bube,ne znam ot kade idva![]()
Свенчето един пр ми го измисли защото много убичам овцетеидва от sven
ВинАгИ пЭчЭлЯ, оСвЭн когАто гУбя ... мА тВа нЭ сЭ брОи! зА пОвЭчЭ кОнтАктИ тЪрсЭтЭ рАзКлОнИтЭл
На мен вси4ки ми викат {Зай4е}Oще от първи клас :P :P :P :P
Jivei dnes,zashtoto v4era nqma da se vurne,a utre moje da ne doide!