- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Прякори
помислих че си объркала "и" с "е" и ти викат свинчетоПървоначално написано от 5e5eTy
![]()
![]()
иначе..миналата година ми казваха ситищото не бях на концерта на сити..ии оо каква загуба..тъпанарите от моя клас цяла година ме наричаха така после
![]()
![]()
на ПЕРСИИИЛЛ бе
![]()
а във форума.. бях гей .. бях изнасилвачката.. са си нямамтия идваха от ...оф ае нема значение
![]()
.!.
na men mi vikat 6o6ko xaxaxa ot otdavna se pi6a taka v skype iii taka![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
ДребИ произходни като Дребчу,Дребчо,Дребс,Дребси, Дребно,Дребна,Дребосък ;] и прочие,и прочие
![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Разновидностите на Лина - Лин, Ликс, Лю Лина..![]()
Също и Барби, което е ужасно.
А и пайнер...ако искат да ме дразнят. И лист-листо са ми казвали, заради една кръстословица...и русо.И Принцес 69...покрай розовата ми коса.
Много бе.
Ден, Дена,ракийката,Линкнот,мощ ата Линкнот .. зависи.![]()
Всеки ден-нови и нови прякори. Най-новият е Бианска, една приятелка ме нарече вчера така, без да иска. :Д
Иначе-Бибз, Би, Лесбианка, Бионка, Бинка, Бо, Болярка, Бананка, някои от групата ми викат и Бианца, заради ника в скайп.![]()
И още мноого.
![]()
Ъъъъ божеее кога съм пускала тая тема!![]()
![]()
И бтв не знам кой е писал заглавието ама не съм аз![]()
Тогава още не беше задължително заглавията да са на кирилица и аз нямах така че...![]()
хех я кажи кой ти вика мощната Линкнот :PПървоначално написано от LINKNOT
Аз го знам :Р
Мене 50/60 % от познатите ми казват Чарли от 5-6 години насам.![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Доста хора ми викат Джи или Джими (и за по-лигавите Жими). Защото Джимита РУЛЗ. (А като се замисля официално във форума май не ме знаете и като истинско име)![]()
Измисли го най-добрата ми приятелка.
Your pseudo sunshine I don't need.
От моя клас пръдлите.Първоначално написано от vivteen
Ти нали си видяла като ме помолили да им отворя бисквитите. Ей от там иде.. и 'щото си падам леко бойна.
![]()
Кетчуп. Изобщо не съм наясно по какъв повод ми го измислиха, беше миналата година някъде.. според изчисленията ми. Много ми е забавно като ми казват тъй.. (въпреки че аз кетчуп не консумирам)![]()
You are broken, I can fix you...
сционе-то, Саш, Цашо, Цаш и някои практикуват умопомрачаващото Сашииии![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
о.О то при мене прякории .. колкото щеш![]()
мишката
стони
иннчето
иннез
инн
инана
гризли
малкия монус![]()
сашка
люска
любка
цицата![]()
много са![]()
^цицата?
я пусни една снимка да видим що така ти викат![]()
Първоначално написано от PiruBloodz
'щото тея от моя клас обичат да ми мачкат циците
![]()
^^забавно а ?![]()
![]()
Първоначално написано от InnchetO
![]()
![]()
![]()
Тоя свет е тръгнал на ебем ти страна!
Силвър.
![]()
Робинята на Quench
викат ми вени,вен,венио,вуви,вувс и сякфи др започващи с в![]()
Хм.. за кратко ми викаха "кеча" (бях се сбила с една съученичка)
Около година ми викаха "плъх", "плъхче", "плъхи", "плъхчо" и всякви производни, но този прякор зачезна, а много ме кефеше :/ Породи се от тва че преди имах криви зъби и един приятел ми каза че се смея като плъхВсички се чудеха на прякора и даже сега като им споделя викат че било/е обидно, но само аз си знам с какво умиление ми каза оня приятел че съм се смяла кат' плъх : D
Сега от време на време ми викат Менсън и това е..![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
даа... викат ми Ръри![]()
![]()
... а се казвам Десита... и освен Ръри ми викат и Чавчи
![]()
... 1-вото ми го измисли едно приятелка щото не мога да казвам "Р" .. а второто ми го измисли едно бивше гадже
![]()
![]()
![]()
... много се кефя като ми казват Ръри забавно щото някой не могат да казват Р ...
![]()
![]()