.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    aneliq
    Guest

kak se vyzbujdat mom4etata

gledah za takava tema ama ima podobni samo za momi4etata
    za tfa pitam, kakvo vyzbujda mom4etata nai-mn i kak go pokazvat
    osven tfa razkajete momi4eta kfi trikove izpolzvate kogato iskate da pokajete na priqtelq si 4e ste gotovi da spite s nego ili pone da go provokirate da vi obara

Guest
    emi na moq ne mu e nujno mnogo obiknoveno se nahvurlqm vurhu nego i zapo4vam da si igraq s u6encata mu toi tam nai obi4ka ... vyzbujda se super nogu kato mu blija i mu smu4a u6encata i vrata i tam na korema deto e ot pypa nadolu (ama mejdu pypa i penisa :P) iii kfo o6te .... mnoo se vazbujda kato go galq po glavata ili gurba ama de da znam ne mi e nujno koi znae kolko vreme da go vuzbudq ama az sum si gu razu4ila moq i znam to4no kade i kak da go pogalq za da go podludq taka 4e to ot teb si zavisi kak 6a mu pokaje6 4e si gotova .... tfa e super individualno za seki muj

Mi da iska se malko liz-bliz tuk-tam.Primerno po vrata, U6ite(ne vsi4ki obi4at tam),po gurdite mn se kefqt,po korema ako nqmat gydel,i nejni dokosvaniq koito mogat da ni nakarat da nastryhvame(primerno po gyrba,ramenata,vrata,korema,racete i t.n.)
    I estestveno kakvato i da e igra s penisa ni vyzbujda qkooooooooooooooooooo
    Pravi kakvoto trqbva, pyk da stava kakvoto shte...Sledvai techenieto na jivota.

kak se vazbujdat kazaha ve4e..zatova 6te otgovorq na drugiq ti vapros-pokazvat go 4rez erekciq na penisa

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Възбуждат се от мн неща личи си по тва че между краката им панталоните се подуват

Guest

Re: kak se vyzbujdat mom4etata

Цитирай Първоначално написано от aneliq
    kakvo vyzbujda mom4etata
    Ей на този свят две неща няма!
    - Задоволена жена и невъзбуден Мъж!

Мен ма възбужда много женската гръд.Не отричам и че едно яко женско дупе ще свърши пирифектна рабута.Пъ и сл**ока бачка безотказно.

Той не умира!!!

vuzbujdat ni dosta neshta .. kakto nqkoi kazaka obi4ame ... (ili pone az) obi4am da mi hapqt ushite , ustnite obi4am da me celuvat i blijat po vrata da me pipat po k*a . a kak shte razberesh OPREDELNO po erekciqta

Stilgar
    Guest
    obicham da mi lapat kura

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    emi az kat iskam da me obarva muj mi fashtam mu rucete i si gi slagam tam kudeto iskam ! probvai she stane !
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Guest
    az obi4am da me celuvat po vrata.

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)

Re: kak se vyzbujdat mom4etata

Цитирай Първоначално написано от aneliq
    gledah za takava tema ama ima podobni samo za momi4etata
    za tfa pitam, kakvo vyzbujda mom4etata nai-mn i kak go pokazvat
    osven tfa razkajete momi4eta kfi trikove izpolzvate kogato iskate da pokajete na priqtelq si 4e ste gotovi da spite s nego ili pone da go provokirate da vi obara
    ми мене могат да ме възбудят много две неща:
    целувка с език и.... да се съблече мацката гола и да си разтвори краката пред мене.........

Click!

mmmmmmmmm

mm mene me vazbujda kogato gadjetomiiiiiiiii me galigali nesjno p koremaa smuche ushite miiiiii iii kogato kakto bawno bawno dviji rykata si opo korema mi da slizia po nadolui po nadolu do k**A mi iiiiiiiii sled tva da mezewluwa po tqlotooooooo ii bawno da slezne pak do ku*a mi i daaaaa............ znaete prodyljenieto..ama i mn me vazbujda kogato simulira sex prez drehite

Guest
    милване, натискане.. и готово

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си