.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534

Kakvo e za vas da Si GOLQM/a???

ta vaprosa mi mislq 4e e qsen,kakvo e za vas da si golqm,da ima6 nujnite godini(t.e palnoletie) ili da imate nujniqt akal v glavata.. i vie samite smqtate li se za golqmi???
    Sorry ako temata q e imalo ve4e
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Аз си се смятам за хлапе и неща да ставам голям щот да си голям значи да си сухар и да си разумен. Аз не искам да съм нито разумен нито да съм сухар

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    Аз си се смятам за хлапе и неща да ставам голям щот да си голям значи да си сухар и да си разумен. Аз не искам да съм нито разумен нито да съм сухар
    Е няма нужда да си чак сухар, всеки обича да се забавлява... , но просто трябва да го правиш с мярка и да можеш поемаш отговорности. Да си "голям/възрастен... " за мен е да не зависиш от никого, тоест докато мама и татко ти дават парички и живееш на техен гръб не можеш да се наречеш пораснал, но това си е мое мнение.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ami prez zakona i ob6testvoto si 'golqm' kogato navar6i6 18g. , no za priqtelite i semeistvoto ti moje6 da si 'golqm' i na 14 , 15 , 16 ...
    tova se precenqva ot obkrujenieto ti po povedenieto i razgovorite ti kum/s tqh ... na4ina po koito razsajdava6 i se durji6 opredelq do kade si stignal v razvitieto si kato li4nost

Голям фен
    za men da si golqm ne zavisi ot egn-to,a ot akula v glavata ti,ot durjanieto ti i ot tova da se 4uvstvash takuv!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Супер фен
    Град
    Варна
    Хм ми не знам то май си е до акъл. Аз съм 18 и не се чувствам особено голяма и разумна. Но пък със сигурност пък мисля малко по-трезво и по-различно за някои неща отколкото като бях на 15 или 16.
    Може би все пак "ставането голям" има и нещо общо с годините заради опита, който натрупваш, а колкото повече опит имаш толкова повече акъл би трябвало да имаш.
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    Е няма нужда да си чак сухар, всеки обича да се забавлява... , но просто трябва да го правиш с мярка и да можеш поемаш отговорности. Да си "голям/възрастен... " за мен е да не зависиш от никого, тоест докато мама и татко ти дават парички и живееш на техен гръб не можеш да се наречеш пораснал, но това си е мое мнение.
    И да тряа да поемаш отговорности мн по големи отколкото когато си малък. А ве честно казано да си голям е гадно мн гадно

kolkoto poveche "porastvam" tolkova poveche razbiram che sum "absolutno hlape"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си