- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво ви се падна от баницата ?
а?
На мен от първата кола, от втората парата и от третата ново запонанство, нова булка нов късмет.
любовно пътешествие в чужбина (дрън-дрън, нали за да пътувам в чужбина по любов, първо треа да повервам пак в нея)
големата пара (50 стишки)
секс на екс (е, поне на това съм адски навит, дано да го има поне през тая година)
имотите в Банкя (от миналото имаме имоти там, дето треа да ни върнат и на мен ми се падна аз да ги зема)
Любов...
п.п Знак на съдбата![]()
![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Aми
Зелени пари за бели дни
Късмет това ми се падна!
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
нова кола
пътуване в чужбина
влизане в американския колеж
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
в даскало...
1)цяла година яко фиеста
2)сбъднати мечти..
а вкъщи ---> хартийката:Р
![]()
..But why?...
къщата от мечтите!
За първа година ми се пада парата и то и в питката, и в баницата. Много съм доволна. Иначе честно казано не си помня другите късмети, не ми бяха така интересни. Само помня, че в училище изтеглих:'4 бири и оркестърът да свири'.![]()
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
На мен ми се падна учението и бебе :Р
padna mi sa zdraveto,sex na eks,pechalba ot toto...hahah
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
Taq godina bez banica![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Абе на мен ми се падна "Екскурзия в чужбина" и съм доволна щото много ми се пътува пък дали ще ида някъде е друг въпрос де....ама аз си вярвам
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Първоначално написано от aBeP4eTo
I na men lubov
Keep smilin'
hm,na men mi se padna dva pyti nova ky6ta![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
пари
кола
приключение
пиянски вечери
Everything around you is HIP-HOP!!!
Na mene mi se padna
alkohol na avanta
myje na edro i drebno
patuvane v 4ujbina
nova lubov
Abe dosta sam dovolna ot kasmetite si
Razdqlata za lubovta e tova koeto e vqtara za oganq:slabiq gasi,a silniq razgarq!!!
Късмет, Почивка,Щастие и Тото![]()
6tastie
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
samo pri mene li e nqmalo banica?![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
На мен ми се паднаха приятелите, а от баницата на баба- учението![]()
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
Hm....nowa ky6ta i...
Lubow ot po-istinskata banica...samo 4e...kakwa ironiq...nqkolko dni predi towa razbrah 4e mom4eto koeto obi4am se e zabilo s nqkfa...A sy6tata we4er pyk nau4ih 4e edno mom4e koeto hareswam (e ne tolkowa no dosaty4no) pyk e swalil nqkfa na kupona za NG...hmm..basi lubowta 6te padne axaxaxa
Да переш, готвиш и чистиш къщата се пада на теб - Къщата! И ако това ми било късмет![]()
![]()
![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!