- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- В 12 бях....
И аз тайПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
Mi v 00:00 bylgarsko vreme bqh na PC-to, a 00:00 moe vreme si bqh u nas s nashte i otvarqhme shampanskoto.I posle izleznah da gledam foerverkite...![]()
Az vikah CHESTITA NOVA GODIIINAAAA i se blaskah v vseki i celuvah seki i pregrashtah seki....bqh edna ot martvo pqnite. Kefih se na zarqta i sled tova prodaljih zapoq s shampansko![]()
qko beshe
I az si bqh v kushti. V 12:00 izlqzoh na terasata, vikah 4estita nova godina, pqh himna i gledah zarqta. Ot vsqkade se 4uvaha gurmeji i nie pusnahme nqkolko raketi i dosta piratki :]Първоначално написано от Alli
na kupon, i be6e neverpqtno![]()
s priqtelii na gradus baq
: AMG Corporation
::
Амиии в минутата преди 12:00 ТВ-то спря и не можахме да разберем кога е дошла новата година.След като спря ТВ-то аз изпичах до ПС-то и видях, че вече е нова година и си наляхме шампаско.След тва излезнахме на терасата да гледаме зарята, а аз се скъсвах да крещя![]()
Аз бях на терасата със всичките ми приятели... пускахме пиратки викахме пихме шампанско и ... беше весело![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
Аммм в 12 бях с наште и най-добрата ми приятела ( щото живеем една до друга ) пиивахме шампанско и гледахме фоеверките които хвърляше баща ми и другите от кварталаСлед 00:15 бяхме напуснали домашния купон и викахме като луди из центара... по нататък ми се губят много моменти
![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
S edni priqteli...shampansko nalivahme chestitim si nekvi...vikame kreshtim piratki raboti istorii...
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Wow dosta qko prejivqvane na vrah nova godinaПървоначално написано от Гал
mi az bqh na balkona dosta piqna i pomnq samo 4e 4estitih na si4ki po 20 puti i ne spirah da gi pregru6tam
i bqh po sutien ma me karaha da si obleka qketo ma to piqn 4ovek moje li da 4ustva stud![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
На купонче с приятели, крещейки ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНАААААААА и пиейки шампанско !!!!!!!!
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
Ами аз бях мъртво пияна и крещях като за последно, след тва нацелувах всички приятели и крещях с ГАл Уаааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааа и Йееееееееееее и някви такива работи, след това реших, че ако се въртя като пумпал цветовете от фойеверките ще се слеят в едно,.
Те се сляха наистина, ама аз много брутално се изръсих на земята точно до едни полицаи... Докато ме вдигнаааат....![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
ах феята тяПървоначално написано от rosskata
![]()
az bqh vka6ti i s ba6ta mi obru6tahme poslednite 4a6ki s vodka "Finlandia" i otvarqhme 6ampanskoto , puk maika mi sa kefe6e na bengalskiq ogun![]()
v nas s nqkolko priqteli
Любовта е най-висшата степен на омразата
В 12 бях в банята и се опитвах да свестя моя приятелка,защото не ми се искаше да я погребвам точно на нова година...все пак тя е само на 15...
В 12 часа бях стъпал върху масата и разливащ бутилката с шампанско върху намиращите се под мен. По едно време все пак се усетих, че тва нещо е за пиене и се погрижих по въпроса.![]()
ами какво да кажа.. и наще решиха, че няма за какво да ходя на купон и си седях вкъщиПървоначално написано от Bolid1
![]()
![]()
I'm not as good as you?! Fuck no! I'm better than you!
E az b s gadjeto i roditelite si!
Piqna s priqteli !