.

Виж резултатите на анкетата: В 12 бях

Гласували
59. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • На компютъра

3 5,08%
  • Мъртво Пиян/а

9 15,25%
  • С наще

15 25,42%
  • С приятели

32 54,24%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Тема: В 12 бях....

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield

В 12 бях....

Аз бях на терасата викайки "нулаааааа" и обсипвайки долу улицата с пиратки.

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)

Re: В 12 бях....

Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Аз бях на терасата викайки "нулаааааа" и обсипвайки долу улицата с пиратки.
    на компира в една зала и играх Armed And Dangerous - една от бозите излязла от производителите на Сериозния Сам.

Click!

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз бях с приятели на центъра, крещях нулаааааааааааааааа, а после Уаааааааааааааа, уааааааааааааааааа ааааааааааааааа и се кефех на зарята.
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Бах с приятели.....отваряхме шампанското.....и наляхме си ......взехме ракетки пиратки и тем подобни чудесии излязохме на терасата гледахме зарята..после направихме наша собствена много готино се получи...след това....си вземахме колите...и пияни до козирката почнахме да обикаляме града.....на задните седалки имаше по 2ма издрода където мятаха пиратки по колите на хората ,по тротоарите абе въобще голяма лудница беше!!Много добре си изкарах въпреки ,че момичето което обичах не беше с мен!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

........

Bqh s na6te v edin restorant

Фен
    Град
    София-ЛОЗЕНЕЦ много ясно

Гиожанни

Ми бях с неще и после бях DJ в едни приятели!! Викяйки нула бях наван в един огромен двор на една каща(тази на приятелите) и се подготвях да хварля ЯКО пиратки,ракети, катюши и 3 огромни ракети като заря!! беше СУПЕР ЯКО!!!!!!
    Lozenec Hills Is Where I Live

bqh s priqteli na ekskurziq v planinata i be6e neveroqtno qko...
    Pravi kakvoto trqbva, pyk da stava kakvoto shte...Sledvai techenieto na jivota.

Повече от фен
    Ами вкъщи, с втората чашка шампанско,пускайки пиратки и клатушкайки се насам натам

Бях на купон в една приятелка и си изкарах много яко! В 12 крещяхме и се прегръщахме с бенгалски огньове в раце, приготвяйки се за купищата пиратки, с които щяхме да се изкефим!
    Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    аз бях с приятели на терасата отваряйки шампанското и крещеийки "УРА"

Фен
    Град
    Страната на Сънищата
    абе не мога да разбера що сте викали 'нула'
    аз бях в 1 приятелка... в 12.00 целунах приятеля си и после всички пяхме химна...
    Яба-да-ба-дууууу ;РрРрР

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    emi az puk bqh v edna priqtelka tq prave6e party i taka to4no v 12 grumna 6ampanskoto i taka i posle kre6tqhme na balkona kato ludi i gurmqhme suma piratkiiii i bqhme kupili raketki i foierverki super be6e qko :P

haha pod masata myrtvo piana hahaha sheguvam se bqhme s priqteli i otvarqhme shampanskoto a v 12:10 veche bqhme v centara i se kefehme super beshe

Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!

Голям фен
    bqh v centara s priateli,vikahme hvarlqhme piratki i se zabavlqvahme ujasno mnogo
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    bqh v edna priqtelka s drugi priqteli hehe be6e mnogo qko...pqhme himna i se gu6kahme za 4estita nova godina i si pojelavahme razni ne6ta... a sy6to ima6e i piratki razbira se

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    аа в 12 още си бях в нас и хвърляхме
    пиратки с една приятелка..по точно тя
    ги хвърляше щот мен ме е мноу страх
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    V 00:00 bylgarsko vreme bqh na kompa a v 00:00 moe vreme bqh s na6te i porkah 4erveno vino .. sled tfa gleda foerverki...misleh si 4e samo v bulgaria kosovo i afganistan se gyrmi ama sq razbrah 4e tuka (holanida) e mnoo po qko tuka ne gyrmat piratki a nblqgat na foerverki....takiva ne bqh vijdal daje v bg :P nebeto se izpylni dokadeto ti vijda o4ite :P i taka
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Голям фен
    V 00:00 bqh veche piqna,ne myrtvo piqna no lekichko i peeh himna na Bylgariq na terasata
    Keep smilin'

Повече от фен
    Град
    Burgas
    to4no v 00:00 vikahme v edin priqtel s dr priqteli 000000000000aaaa :P i posle dve ot mom4etata grumnaha 6ampanskoto i si davahme nazdrave za novata godina.posle sedqhme pravi za himna na bg.samo sajalqvam 4e ne izigrahme i edno horce.abe be6e superrrr qko i mnogo sajalqvam 4e mina

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    mi az v 12 4asa posreshtnah novata godina gledaiki Big Brother s na edin priqtel semeistvoto i posle otidoh na kupon i se napih zverski i tva beshe
    Левски шампион але але!

Бях на Българско парти с приятели.

Повече от фен
    Ami tazi godina za ne6tastie biah s na6te 6toto ot tupata bulgarska armia re6iha 4e gadjeto mi ne moje da izleze za nova godina i umirah ot muka!!! Tupo be6e

Cyberdyne_101
    Guest
    Май бях под масата.... или...
    Ааа сетих се в 11:59 ме придържаха двама приятели да посрещна 2005 и после се върнах под масата

П.П. Никога вече толкова много алкохол

e samo az li si bqh v nas,na6te sa mnpp gadni i ne me pusaha na kupona
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Emi az posre6tnah novata godina izlegnata na divana pred televizora.. Na6te gi niama6e,nikoi ne prave6e kypon i za tva taka..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си