- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- gotovi li ste za parviq pat?
gotov/a li si za parviq pat?s koi bi go napravil?
Ami tova si e lichno ili moe mnenie s koi shte govorish.....Mn qsno,che na koito imam dovreie.
Mrazq se, zashtoto kogato trqbvashe da kaja neshto, az si mylchah, zashtoto kogato trqbvashe da placha, az se usmihvah. Zashtoto kogato trqbvashe da umra, az reshih, che trqbva da jiveq ...
mislia che da stiga da e s pravilnia chovek
Est 4e sme gotovi! W smisal takyw mom4etata (pone tezi koito poznawam) sa gotovi da go naprawqt no ne go kazwat samo ei taka za da izpyknat a prosto naistina wsi4ki mn go iskat! Az primerno mn si obi4am moeto gadje (makar 4e we4e hodim za 3 pyt) i mn mi se iska da go naprawim tq sy6to go iska samo 4e sega nemojem za6toto sme wyw wakanciq i nqma na4in! Ina4e opredeleno sam gotow! We4e sym zamislil wsi4ko ;] nemoga da si izbiq ot glawata misylta za sexa s neq!Първоначално написано от goldiana
Ae pi6ete we hora taq tema e naistina interesna!
ami moqt purvi put mina i be6e nai prekrasnoto ne6to v jivota mi
ii daa.. bqh gotova daje pove4e ot gotova ama opredeleno smqtam 4e mom4eto trqbva da te predrazpoloji 6toto men li4no mnou me bolq oba4e toi be6e tolkova vnimatelen i vsi4ko be6e tolkova qko 4e sega sa mi ostanali samo super qki spomeni ot onaq no6t..
navremeto sefteto go napravih s momi4e koeto obi4ah
: AMG Corporation
::
E kak moga da kaja dali sum gotova kato ne obi4am nikoi i si niamam gadje! Na teoria si znam vsi4ko i ne me e strah ili ne6to takova ama ne bih legnala s purvia koito mi e navit samo 6toto mi se pravi sex!![]()
mi.. gotova sam .. samo 4akam podhodq6tiq 4ovek![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mi az go napravih s momiche, koeto ne poznavah i stana sluchaino, taka che ne moga da kaja che bh mnogo gotov, obache go iskah![]()
![]()
ami mislq 4e sum gotova dostatu4no 4akah.Bih dala na mom4e koeto e pone nad 20 godini a ne na nqkakvo pi6leme da me otvori koeto nqma opit
za mom4etata 1viq pyt![]()
e ne6to koeto trqbva da napravqt do opredelena vyzrast a za momi4etata - ne6to koeto 6te zapomnqt za cql jivot
tova e nai=typoto ne6to koeto moje6 da napravi6Първоначално написано от Анонимко
povqrvai mi nqma mom4e koeto nqma da se spravi s tova "da te otvori"...ako iska6 vsi4ko da e nared trqbva da go obi4a6 i toi da te obi4a togava ti 6te si dostaty4no spokoina a toi dostaty4no starattelen za da byde vsi4ko nared...dori i na dvama vi da e za 1vi pyt..ako prosto iska6 "ka4estveno otvarqne"nameri si nqkoi nad 20 godini koito samo tova 4aka i 6te te zareje sled tova i 6te si ima6 "ka4estveno otvarqne" i "nezabravimo prejivqvane"!!
ami moq purvi put mina i go napravih s 4ovek na koito imah doverie i me predrazpoloji i be6e qko vupreki 4e boli6e malko i pomnete:IZPOLZVAITE KONDOMI !!! taka e
Vurvi napred i nikoga ne se obru6tai dori v surceto ti stra6no da boli vurvi i nazad nedei se vzira i znai 4e tozi koito te obi4e 6te doide sam oblqn v sulzihttp://dollavs2.hit.bg/avatars/meaningful/dollzhitbgmean014.gif
Ами ако вече съм имала 1-ви път ?!![]()
Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men
Ve4e go napravih![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Мисля, че ДА. С едно момиче с което се натискахме една нощ, но не го направихме.
1000 часа теория са равни на един час практика.Първоначално написано от slun4ice
За това, че няма смисъл от теория важно е всичко да идва спонтанно
ami az vse si mislq 4e ne sum gotova ama ako se poqvi podhodq6tiq
аз от февроари 2003-а съм готов. Просто тогава ми дойде божествената течност в пишката.
Секи си има свое мнение и предпочитание а има и такива на които не им пука с кой (говорим не само за първи пат) го правят...аз лично още не съм си направил избора , но се надявам скоро да е![]()
Не мога да разбера ... какво имате предвид *момичетата ... под "подходящ човек" ...
да, с курва. (ама като казвам курва, имам предвид баш си курва, не някоя магистралка дето не мяза на човек..)
P.S.xaxaxКод:Нед Яну 02, 2005 2:32 pm
vengeance knows no mercy