- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Za tancite :)
Ta dobre li nacuvate na vqkakvi stilove az primerno se spravqm no samo na nqkolko stila ... pusnat li mi RAP i se skovavam prosto ne mi idva......technoto me kara da ska4am da kufeq....ili pak kat mi pusnat nqkfo dance i pak ne6to ne moga kato cqlo ne sam mnoo dobyr tancior ma vinagi stavam da tancuvam pone malkootgovorete 4esno na anketata pls
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Ами долу горе ме биваобаче не на всякакви стилове..и аз например на рап се сковавам
или пък на кючеци....ужас съм...а на някой как им идат отръки хахах
иначе на техно си подскачам хубо лошо каквото е такова
и също на тез поп ли са денс хитове ли са също си денся
абе Момченце да ти кажа като цяло и аз винаги ставам стига да съм в настроение
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
mi az po princip moga pochti na vsiakakva problema mi e che ne iskam,predi kato si slushash pop i dance i rap si se kulcheh i to dosta uspeshno ama vseh che se metalizirah i veche ne tancum tolkova mnogo osven da miatam kosa
Emi to zavisi i dali si pil .... az pa slu6am vsqkakva muzika .... vijte kfi pi6e v podpisa mi ..... oba4e samo na otdelni opesni stavam i nqkak si mi li4i 4e ne me biva..ama ne mi puka :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Първоначално написано от Momchence
[quote=Satanas_daughter]Първоначално написано от Momchence
Не на всичко мога да танцувам но на повечето мога все пак не може да си най-добрия на всичко!
Ami da si priznaia... BOGINIA sam. E viarno e 4e ne vladeia izkustvoto na kiu4eka ama.. tva drugite tanci .... si4ko moga eiiiii![]()
rumba 4a-4a ahhahahah
Tva e...![]()
Na mene puk kakvoto i da mi pysne6 sum na dansinga! Vsi4ki mi kazvat 4e mnogo iako tancyvam! Osobeno ako znaete kakvi kiy4eci vurtia!![]()
Trqq se vidi tfa :PПървоначално написано от slun4ice
![]()
i az taka.Първоначално написано от Murderdoll
Любовта е най-висшата степен на омразата
Mi ela mi na gosti da vidi6!Първоначално написано от Momchence
![]()
![]()
Ei sq da napompam gumata na balkan4eto i trygvamПървоначално написано от slun4ice
kade e holandia kade gemrania :P :P
Eee tova e temataSuper mnogo obicham da tancuvam, samo che ako tancuvam samo az iz mnogo hora me e sram.Inache na vsichko densq.Mnogo hora sa mi kazvali che tancuvam hubavo
A pyk kato doide kiuchek.....hehe stava kupona :P
Lele kato sme si i devete v BG 6te mi doide6 na gosti i 6te otideme v niakoe disko da im razkajeme igrata na vsi4ki!Първоначално написано от P1ra71nQ
![]()
![]()
Hehe nqma problem.Vinagi sym gotova za diskotekiПървоначално написано от slun4ice
Shte gi pobyrkame
![]()
Ne trqq da ti puka dali te gledat ili ne prosto si vrytkai zadnika i da ne ti dreme :P :PПървоначално написано от P1ra71nQ
hehe mi na men veche vze da ne mi puka...Първоначално написано от Momchence
Kato mi se tancuva-tancuvam....
Мога на всякакви стилове да танцувам!
Но попринцип танцувам на музика само която ме кефи
Мразя чалга,но като съм в добро настроение....става(ама само не оная от сорта ,,гъци,гъци'')
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
samo na 4alga i to kato se napiq tancyvam
: AMG Corporation
::
ami az obojavam da tancuvam)) i suuum dosta dobra:P
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
Ае владея ги аз танците сичките ама кат съм на кеф![]()