.

Виж резултатите на анкетата: Mojete li da tancuvate dobre na VSQKAKVA muzika

Гласували
42. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Razbirase nai dobrata/dobriq sym!

9 21,43%
  • Yyyy gore dolu ama da

10 23,81%
  • Mmm samo na nqkoi stilove sam dobyr

12 28,57%
  • skaran/skarana sam s tancite

9 21,43%
  • kfo e tfa tanc??

2 4,76%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Тема: Za tancite :)

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Ами обичам много да тацувам.Но кючеци не мога.Не ми идва от вътре.Иначе танцувам горе долу добре.Справям се.Средна хубост
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

Голям фен
    az izob6to ne moga da tancuvam . vseki pyt kato sam na diskoteka s edin mitko i toi vse me kara da tancuvcame,a az sam takav invalid......
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Мммм предпочитам да гледам как някое маце танцува

Той не умира!!!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    na vsi4ko no RnB groove-a nai dobre go umeq hodih na 4astni uroci i naistina ima promqna-preporu4vam vi i na vas

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    az oli4no vinagi stavam da tancuvam no tancuvam ok.. i to na vsi4ki stilobe

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    opredeleno ne sam dobra tanciorka... noo ne sam i tolkova zle,ne igraq na vsqkakva muzika a samo na takava deto mi dopada..:P
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Супер фен
    Абе аз много обичам да танцувам ! Общо взето на всичко си танцувам важното е джангър да има ама на тея чалгии нещо не ми се отдава много ... има някои моменти с въртене на дупето и някакви други движения дето наитисна не мога да ги правя ! Или също така не мога да играя на мазните киучеци иначе като цяло си денся добре, защото доста отдавна ходя по дискотеките ! :P
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Град
    Бургас
    Аз пък да ви кажа...тренирал съм спортни танци 4 години... и мога да танцувам що годе разни работи като танго,ча-ча,румба,джайф,английски валс и т.н. Но иначе като отида на диско си скачам там наляво-надясно на House без да се притеснявам!!!
    Каквото и да правиш,прави го с финес!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    4-тия отговор от горе-надолу.

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    4-тия отговор от горе-надолу.
    Хей, недей така. Някой ден може да идем на диско и да проверим дали е така :P

Иначе аз обожавам да танцувам- особено ако съм сама, със сестра ми или сред много хора. Средното положение не ми е любимо- имам чувството, че всички ме гледат и се притеснявам
    ... Кой, ако не аз
    .... Кога, ако не сега...

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    ми нещо според мене не ме бива...ама другите казват тъкмо обратното(не се фукам )
    иии.....само кючеци не съм пробвала май..а и не ща...

..But why?...

Аз пък си танцувам на всичко и въобще не ме бърка. Скачам за хора, за кючеци (по рядко, но когато съм пияна много ми се отдава), за нещо си друго. Абе на всичко мога да танцувам, т.е. на нищо не мога, обаче да става купона.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Hmmm...ami po princip se oprawqm PO4TI na wsqkakwa muzika ama pri men rap i ragga mu e maikata...I ima edna maaalka podrobnost...wyob6te ne me kefi da tancuwam ako ne znam txta na nqkoq pesen...obi4am da si peq...

ami da nai-dobre tancuvam 4alga estesveno
    i tam blus,tehno[makar 4e to samo si klati6 glavata]
    tva sa

Zavisi ot muzikata, ne na vsqka moga da dencq dobre...ako muzikata e v stil kato tezi ot radio CiTY moga mnoo dobre, ako e house sa6to, rap gore-dolu, no na 4alga ne moga ( )
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest
    tancyvam na po4ti vsi4ki stilove ....i vaob6te na muzika na koqto stava da se tancyva...nai mn na 4alga kato zapo4na i nqmam spirane...ako sam na kupon tancyvam samo kokato sam piqna kato motika a na diskoteka moje i bez da sam pila....nz dali tancyvam dobre ne mi puka tancyvam si kakto mi e got vajnoto e kupona da varvi :P

Guest
    tancyvam na po4ti vsi4ki stilove ....i vaob6te na muzika na koqto stava da se tancyva...nai mn na 4alga kato zapo4na i nqmam spirane...ako sam na kupon tancyvam samo kokato sam piqna kato motika a na diskoteka moje i bez da sam pila....nz dali tancyvam dobre ne mi puka tancyvam si kakto mi e got vajnoto e kupona da varvi :P

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Мога на абсолютно всякакъв стил да избарам танц... Чалга, рап, денс, квото ми пуснеш- там съм... Всичко от мазен кючек да хеви метъл-важното е да тече купона и да има настроение... :P
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Obojavam tancite,do skoro hodeh na uroci ama sprqh 6oto s tva skapano daskalo ne mi ostava vreme

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    kfo e tfa tanc , qde li se

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    mi mislq 4oga da tanztuvam dobre na vsqkva muzika...e po4ti vsqkva..naprimer ne moga tando..salsa i nqkvi takiva po spetzifi4ki..no pak mnogo obicham bg narodni tancti i hora!

moga da tancyvam no se pretesnqvam koeto mi e golqm problem.....
    4esnO kazanO iskaM da TancyVam bLus sas lubimiq 4ovek....
    Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!

Град
    g0rE v 0bLaCitE
    Az кючеци ne moa igraq..ne mi i trqq!Nai dobre na ragga i hip hop tancuvam......abe po princip tancuvam na takaa muzika deto me kara da izludqvam ragga-ta i hip-hopeca
    Jivota e padeniq i vazhodi
    gotini ili gadni periodi
    na koito ne moje6 da opredeli6 goleminata!
    ProSto stoi6 i izjivqva6 momenta
    i vsi4ko se varti i se povtarq kato na lenta!
    No edin den lentata zapo4va da nabira....skasva se....i ti umira6!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си