.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: Mustacite

Цитирай Първоначално написано от jdodo10
    aaaaahahahahhahaha mahaite si gi tiq mustaci she stanete kato orangutani hahahahaaaaa s tvurdi kosmi ahahahha i kato trugvat da rastat ka sa malki tvurdi det nemoesh gi mahnesh nikoga hahah i ke tria 4akash da porasnat za da gi mahnesh ahahhahahahha smqh
    az si gi maham ot 2-3 meseca i moga da ti kaja 4e ne sam stanala nito kato orangutan kamo li pak da sa stanali tvardi. maham gi na 2-3 sedmici i vaob6te ne se zabelqzvat kato mi poniknat. taka 4e momi4eta ako imate ne mu mislete a gi mahaite
    BuIld FiRe in ThE SeX CiRcUlAtE ThE EnErGy No LiMiTs And no FeAr I SaId Ma che cazzo volette ahhahah No no,bambino If YoU Do NoT PrAtIcE YoU WiLl NeVeR LeArN I`m GoNnA SaY JuSt OnE MorE TiMe..

еми аз нямам мн имам някви малки руси косъмчета ама ме дразнят и ги махам... мъхчета или как се наричат... мустаци не са

xaxaxa momiche s mustaciiiiiiii OTVRAT !!!!!!!! samata misul e protivna...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    1.NIKOGA ne gi mahaite sus samobrusna4ka stavat ujasni debeli gusti ili sedqt kato edni golemi 4erni nabubnali to4ki - kato mujki mustak
    2.spored men izrusqvanety ne e re6enie na problema predstavete si 4e gadjety vi vi celune po gornata ustna i stava nepriqtny ....
    3.lenti4kite sa re6enieto na men mi pomognaha :P

Цитирай Първоначално написано от jdodo10
    aaaaahahahahhahaha mahaite si gi tiq mustaci she stanete kato orangutani hahahahaaaaa s tvurdi kosmi ahahahha i kato trugvat da rastat ka sa malki tvurdi det nemoesh gi mahnesh nikoga hahah i ke tria 4akash da porasnat za da gi mahnesh ahahhahahahha smqh
    не е така.Естествено ако почнеш със самобрасначка ще станат по-големи и по-черни. Но ако ги махаш с лентички няма проблем. Точно за това веднъж разговаряхме с една козметичка, че някои от жените не си махат мустаците заради мита, че после стават по-големи. Еми не е вярно.И не е добър варианта с изрусяването защото така стават по големи/дълги...абе няма файда.
    пс:аз нямам мустачки и да чукна на дърво да не ми се появяват.

Guest
    Абе какви са тия лентички?
    И бтв не става ли с пинсета да се махат?

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Става да, но е по-бавно и по-болезнено.
    Лентичките - тва е кола-маска, разпределена на тънки ленти, специално за обескосмяване на мустаци примерно.
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

според мен също и пинсетата е ефикасна, не смятам че е по-болезнено от лентичките, само дето става по-бавно и ще ти трябва повече търпение...друго няма

мустаците са гадни

аз си ги махам...не си падам по моми4ета с мустаци хаха \/
    и използвам ленти4ки ВИЙТ. и аз мисля, 4е с пинсети боли пове4е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си