- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Mustacite
az si gi maham ot 2-3 meseca i moga da ti kaja 4e ne sam stanala nito kato orangutan kamo li pak da sa stanali tvardi. maham gi na 2-3 sedmici i vaob6te ne se zabelqzvat kato mi poniknat. taka 4e momi4eta ako imate ne mu mislete a gi mahaiteПървоначално написано от jdodo10
![]()
BuIld FiRe in ThE SeX CiRcUlAtE ThE EnErGy No LiMiTs And no FeAr I SaId Ma che cazzo volette ahhahah No no,bambino If YoU Do NoT PrAtIcE YoU WiLl NeVeR LeArN I`m GoNnA SaY JuSt OnE MorE TiMe..
еми аз нямам мн имам някви малки руси косъмчета ама ме дразнят и ги махам... мъхчета или как се наричат... мустаци не са![]()
xaxaxa momiche s mustaciiiiiiii OTVRAT !!!!!!!! samata misul e protivna...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
1.NIKOGA ne gi mahaite sus samobrusna4ka stavat ujasni debeli gusti ili sedqt kato edni golemi 4erni nabubnali to4ki - kato mujki mustak![]()
2.spored men izrusqvanety ne e re6enie na problema predstavete si 4e gadjety vi vi celune po gornata ustna i stava nepriqtny ....
3.lenti4kite sa re6enieto na men mi pomognaha :P
не е така.Естествено ако почнеш със самобрасначка ще станат по-големи и по-черни. Но ако ги махаш с лентички няма проблем. Точно за това веднъж разговаряхме с една козметичка, че някои от жените не си махат мустаците заради мита, че после стават по-големи. Еми не е вярно.И не е добър варианта с изрусяването защото така стават по големи/дълги...абе няма файда.Първоначално написано от jdodo10
пс:аз нямам мустачки и да чукна на дърво да не ми се появяват.
Абе какви са тия лентички?
И бтв не става ли с пинсета да се махат?
Става да, но е по-бавно и по-болезнено.
Лентичките - тва е кола-маска, разпределена на тънки ленти, специално за обескосмяване на мустаци примерно.
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
според мен също и пинсетата е ефикасна, не смятам че е по-болезнено от лентичките, само дето става по-бавно и ще ти трябва повече търпение...друго няма![]()
аз си ги махам...не си падам по моми4ета с мустаци хаха \/
![]()
и използвам ленти4ки ВИЙТ. и аз мисля, 4е с пинсети боли пове4е.