- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pissing sex
Смятам,че това е отвратително...Никога не бих го направила.Урината е отпадък,който се изхвърля в тоалетната,тя не е сокче TANG...Ама иначе,дано си намериш подходящото момиче-ВСЯКАКВИ ГИ ИМА....![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
aaa da znam go niakoi go beshe pokazal tuka v foruma maiche,beshe brutalno gnusenПървоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
I ne samo na teb...Първоначално написано от Satanas_daughter
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Да, извратено е и какво от това? Какво му скочихте на човека, нали вие не правите такива неща?
kazvat,4e nqma ni6to "nepravilno" v legloto.ako i na dvama im haresva...kak si mislite momi4eta,ako nqkoj gotov da ispie va6ata urina,zna4i to4no ne mu e gnus ot vas![]()
аааааааааааааа !!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ти си обиден от природата откакто си се родил! Леле мамо ! "той е по-различен" . Еми не. Той е аномалия и имам право да смятам, че това е отвратително. Яж си лайна, но не ни занимавай.
По дяволите, научете се да пишете на кирилица и без смешни правописни грешки...
spored men mnogo ot tezi koito si padat po sado-mazoto biha se navili
Не виждам какв удоволствие би могло да достави такова нещо на когото и да било.Де да знам...хора всякакви,но аз лично не бих го направил!Нито да пикая,още по-малко да ми пикаят в устата...!!!Блякс!Само колко гадно звучи,да не говорим,ако се случи!!!!![]()
Каквото и да правиш,прави го с финес!
gnusna raota![]()
Nikak ne mi se vigda gadno ili izvrateno....vsi4ko ,koeto dostavia udovolstvie i na dvamata e pravilno,vazmogno i za poostrenie.Na men sasto mi xaresva i sme se zabavliavali s partniora mi ne edin pat.
BLQK! Kakvo mislq li?4e tova ne e za men! Koito iska da si go pravi, no za men tova e izvrateno i gnusno
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
wow ujasss![]()
![]()
Ami az nikoga ne bij praktikuvala takav vid nasladi, no... vsqkvi gi ima, ne e tolkova brutalno, oba4e ne moga da go ponesa.)))
Много интересен факт - всички регистрирани потребители са повече от отвратени, някой от толерантност незнайно към кой изобщо изявяват малко по-леко нападателни мнения... a всички нерегистрирани са много ЗА такъв вид секс... баси.. писна ми от извратеняци от сорта на купрофили, педофили и прочее ненормалници.. просто ми писна...
лично мнение! не ми се нахвърляйте /за нерегистрираните говоря.../
na men ne mi haresva!!!
a kuf vkus ima spermata 4e mi e interesno
P.S.ne bih opital neshto takova da piq na nekoi piknqta
Не знам ама на тази мацка тука дето е писала над моя пост й харесва - що не я питаш нея..Първоначално написано от onq_4vor
Ako pita6 men tva e otvrtitelno no vse pak predpo4itam urina pred laina!!!
Haresvam vsi4ki jeni obi4am samo edna!!!Dilqna!!!Milo obi4kam te!!!
е това е прекалено!!но въпреки всичко има такива на коитоимахаресва.на тях им казват психично болни
Urina rulez. Az sym si probval piknqta i me kefi na vkus, taka che nqmam nishto protiv pissinga. Bih se radval nqkoq devoika da izpita toplinata na urinata mi vyrhu liceto si!
Има и по извратени неща от плюнката на любимия човек - а именно пикнята на любимия човек![]()
В магданоза е бъдещето.
Като си помисля, наистина има хора, които си ядат лайната, ей тва вече и за мен е извратеноПървоначално написано от empjori
![]()
Welcome back на аватарчето![]()
В магданоза е бъдещето.