.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71

Тема: pissing sex

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...

Бляяяяяк!!!

Смятам,че това е отвратително...Никога не бих го направила.Урината е отпадък,който се изхвърля в тоалетната,тя не е сокче TANG...Ама иначе,дано си намериш подходящото момиче-ВСЯКАКВИ ГИ ИМА....

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Цитирай Първоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
    о0о0оо това ми напомня за един сайт,който е "адски възбуждащ" . Ако го помних щях да ви го кажа,но за съжеление нямам много спомени.Ще ви кажа само,че са подредени една след друга снимки,в които участват само жени,пикаят си в устите,след това си сеееерат... а накрая си и повръщат...надявам се да ви е харесало мухахаах (извинявам се но изпитвах нужда да го напиша хахахах )
    aaa da znam go niakoi go beshe pokazal tuka v foruma maiche,beshe brutalno gnusen

Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    Цитирай Първоначално написано от AMG-to
    struva mi se otvratitelno

poveche ot suglasna sum naistina i na men mi se struva otvratitelno
    I ne samo na teb...
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Да, извратено е и какво от това? Какво му скочихте на човека, нали вие не правите такива неща?

nar
    Guest
    kazvat,4e nqma ni6to "nepravilno" v legloto.ako i na dvama im haresva...kak si mislite momi4eta,ako nqkoj gotov da ispie va6ata urina,zna4i to4no ne mu e gnus ot vas

аааааааааааааа !!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ти си обиден от природата откакто си се родил! Леле мамо ! "той е по-различен" . Еми не. Той е аномалия и имам право да смятам, че това е отвратително. Яж си лайна, но не ни занимавай.
    По дяволите, научете се да пишете на кирилица и без смешни правописни грешки...

spored men mnogo ot tezi koito si padat po sado-mazoto biha se navili

Град
    Бургас
    Не виждам какв удоволствие би могло да достави такова нещо на когото и да било.Де да знам...хора всякакви,но аз лично не бих го направил!Нито да пикая,още по-малко да ми пикаят в устата...!!!Блякс!Само колко гадно звучи,да не говорим,ако се случи!!!!
    Каквото и да правиш,прави го с финес!

Повече от фен
    Град
    Варна
    gnusna raota

liska
    Guest
    Nikak ne mi se vigda gadno ili izvrateno....vsi4ko ,koeto dostavia udovolstvie i na dvamata e pravilno,vazmogno i za poostrenie.Na men sasto mi xaresva i sme se zabavliavali s partniora mi ne edin pat.

BLQK! Kakvo mislq li? 4e tova ne e za men! Koito iska da si go pravi, no za men tova e izvrateno i gnusno
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

wow ujasss

Ami az nikoga ne bij praktikuvala takav vid nasladi, no... vsqkvi gi ima, ne e tolkova brutalno, oba4e ne moga da go ponesa.)))

Много интересен факт - всички регистрирани потребители са повече от отвратени, някой от толерантност незнайно към кой изобщо изявяват малко по-леко нападателни мнения... a всички нерегистрирани са много ЗА такъв вид секс... баси.. писна ми от извратеняци от сорта на купрофили, педофили и прочее ненормалници.. просто ми писна...
    лично мнение! не ми се нахвърляйте /за нерегистрираните говоря... /
    Старите рибари никога не умират... те просто така... си миришат...

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    na men ne mi haresva!!!

onq_4vor
    Guest
    a kuf vkus ima spermata 4e mi e interesno

P.S.ne bih opital neshto takova da piq na nekoi piknqta

Цитирай Първоначално написано от onq_4vor
    a kuf vkus ima spermata 4e mi e interesno
    Не знам ама на тази мацка тука дето е писала над моя пост й харесва - що не я питаш нея..

Ako pita6 men tva e otvrtitelno no vse pak predpo4itam urina pred laina!!!
    Haresvam vsi4ki jeni obi4am samo edna!!!Dilqna!!!Milo obi4kam te!!!

Град
    Пловдив
    е това е прекалено!!но въпреки всичко има такива на коитоимахаресва.на тях им казват психично болни

Spratza
    Guest
    Urina rulez. Az sym si probval piknqta i me kefi na vkus, taka che nqmam nishto protiv pissinga. Bih se radval nqkoq devoika da izpita toplinata na urinata mi vyrhu liceto si!

Цитирай Първоначално написано от Spratza
    Urina rulez. Az sym si probval piknqta i me kefi na vkus, taka che nqmam nishto protiv pissinga. Bih se radval nqkoq devoika da izpita toplinata na urinata mi vyrhu liceto si!
    Ако беше регистриран и те знаехме, кой си пак ли щеше да кажеш същата простотия По-добре, замълчи и се опитай да изглеждаш секси пред монитора!

Има и по извратени неща от плюнката на любимия човек - а именно пикнята на любимия човек
    В магданоза е бъдещето.

Мега фен Аватара на koalka
    Струва ми се гадно!

Фен Аватара на empjori
    Град
    Пловдив
    !!!
    За да получиш - първо трябва да дадеш!

Цитирай Първоначално написано от empjori
    Цитирай Първоначално написано от IvanIvanov
    Има и по извратени неща от плюнката на любимия човек - а именно пикнята на любимия човек
    Ами срането как ти се струва.........
    Като си помисля, наистина има хора, които си ядат лайната, ей тва вече и за мен е извратено

Welcome back на аватарчето
    В магданоза е бъдещето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си