- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pissing sex
Не е пикня, тва си е женска еякулация, специално за въпроса ти изнамерих тоя материал, дано съм помогналПървоначално написано от empjori
Еякулацията при жената настъпва най-често при получаване на оргазъм без значение дали е клиторен или вагинален. Често жените се притесняват от появата му. Най-общо усещането е, че “ще се напикаете”, а трябва да сте наясно, че наистина течността излиза не от вагиналният отвор, а от основата на пикочният канал. Това не трябва да ви притеснява, защото тя не е урина. Течността се образува в парауретралните жлези, които анатомически са разположени около вашия уретър. Аналога на тези жлези в мъжкия организъм е простатата. Парауретралните ви жлези са около и под 30 на брой и могат да имат изход към уретъра или вулвата. Количеството, броя и разположението на тези жлези се оказва, че варира при жените.
Състава на тази еякулата е съвсем различен от урината. Това е доказано от редица изследвания, които доказват различният биологичен състав, като сравняват с мъжката семенна течност по определени химични показатели.
Вероятно се притеснявате, че “ще напишкате“ партньора и това няма да му бъде приятно и ще се почувствате засрамена. Анкети и изследвания на тази тема показват, че ефектът е точно обратен: за мъжете женското изпразване е много еротичен момент и нито се чувстват “препикани”, нито изпитват гнус.
По-често, женска еякулация се наблюдава при стимулиране на клитора и точка G (която се намира от горната страна на влагалището и можете да я напипате, при възбуда, защото се втвърдява и набъбва) и по-рядко при секс (това обаче не е правило). Не се учудвайте от количеството на течността, която може да изтече при еякулация, защото може да достигне и до около 500 мл (това е максимума, за който има научни данни). Колкото и да изглежда невероятно, малките парауретрални жлези успяват да синтезират тази течност за свръх кратно време, но това е индивидуално и също така зависи от нивото на възбуда, стрес и др.
Ако имате съмнения, че все пак това е урина можете да я пробвате на вкус, за да се уверите. Вкуса и солите в течността варират според състоянието ви.
Оргазмите се преживяват по-пълно, по-цялостно, ако позволите на организма си да еякулира вместо да се сдържате и стискате докато усещането премине. Просто се отпуснете и пробвайте няма да останете разочаровани.
В магданоза е бъдещето.
Za men e gnusno i izvrateno(po-skoro da povurna ot kolkoto da se vyzbudq
)
Spored mene e super gnusno i samo misalta za tva me otvra6tava... A ina4e si ima takiva hora s malko razli4ni razbiraniq, ta ako se namerite dvama otka4alnika 6to da ne si praite gadorii...
Мене ме нема в целата схема..
И без това не сме очаквали да кажеш обратнотоПървоначално написано от Angle_f
![]()
В момента и за мен е така, но кой знае, професори твърдят, че тия неща започват да им се харесват на разкрепостените двойки, чак след 30-35 годишна възраст. Т.е. след като им омръзне всичко стандартно в секса![]()
В магданоза е бъдещето.
Struva mi se otvratitelno, nenormalno i mnogo otkacheno. Mislq, che tova bi go naprawil samo bolen chovek.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
blaa.. tva e gnusno...![]()
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!
а бе, модераторите, кво става с точка 11 ?!? тва са си пълни глупости, виж, ако искаш косата си можеш да намажеш против пърхут с урина, ама я не пишете глупости!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Идиотите са мъдро творение на природата,
което дава право на глупаците да се мислят за хитри.
mi nzПървоначално написано от Piss_fan
ama kat proa6 s urinata
mini na po tvart materql naprimer kafevi kroasan4eta
епаа не ми звучи никак добреПървоначално написано от Piss_fan
не ми се пробва
6to ne q lije6 dokato e v cikul
The pain is temporary!
Piss_fan нуждаеш се от сериозна медицинска помощт !
тва са си чисти извращения и гаври към партниора
Пич не знам колко е възбуждащо за теб но според мен е ебаахти ужаса,следващия път като се "изакаш" на някоя в устата пак ли ще напишеш колко е възбуждащо.... айде прави си там извратените оргии и стига си писали тези гадости тук
Всичко може да не може !
twa e gadno be
i na meneПървоначално написано от AMG-to
2 т. системно.
Auuuu mn gnusno nz ti kak go turpish twa ama az ako beh na twoeto mqsto shteh da powurna oshte tam![]()
![]()
УжасТ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
....................
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
М хората използват урината за лекуване на много болести.Така че от гледна точка че е няква токсична и путки майни разни-не е чак така.
колкото до темата...има си хора които се възбуждат от това,не мисля че е гадно..нито извратено,но поне на този етап не бих пробвала.Трябва да съм мъртво пияна и да ми е адски перверзно.
Мисля че е по-гаден случая със срането уста в уста,така че...тва си е наистина извратено някой да ти се изсере в устата и ти да се кефиш
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......