.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71

Тема: pissing sex

Фен Аватара на empjori
    Град
    Пловдив
    !!!
    За да получиш - първо трябва да дадеш!

Цитирай Първоначално написано от empjori
    Чували ли сте за Squirting, това е женско празнене, при него струята може да хвърчи до 1 метър... Я ми кажете това дали е пикня щото те казват че това си е нещо като женска сперма дето се появява при истинки оргазъм....
    Не е пикня, тва си е женска еякулация, специално за въпроса ти изнамерих тоя материал, дано съм помогнал

Еякулацията при жената настъпва най-често при получаване на оргазъм без значение дали е клиторен или вагинален. Често жените се притесняват от появата му. Най-общо усещането е, че “ще се напикаете”, а трябва да сте наясно, че наистина течността излиза не от вагиналният отвор, а от основата на пикочният канал. Това не трябва да ви притеснява, защото тя не е урина. Течността се образува в парауретралните жлези, които анатомически са разположени около вашия уретър. Аналога на тези жлези в мъжкия организъм е простатата. Парауретралните ви жлези са около и под 30 на брой и могат да имат изход към уретъра или вулвата. Количеството, броя и разположението на тези жлези се оказва, че варира при жените.

Състава на тази еякулата е съвсем различен от урината. Това е доказано от редица изследвания, които доказват различният биологичен състав, като сравняват с мъжката семенна течност по определени химични показатели.

Вероятно се притеснявате, че “ще напишкате“ партньора и това няма да му бъде приятно и ще се почувствате засрамена. Анкети и изследвания на тази тема показват, че ефектът е точно обратен: за мъжете женското изпразване е много еротичен момент и нито се чувстват “препикани”, нито изпитват гнус.

По-често, женска еякулация се наблюдава при стимулиране на клитора и точка G (която се намира от горната страна на влагалището и можете да я напипате, при възбуда, защото се втвърдява и набъбва) и по-рядко при секс (това обаче не е правило). Не се учудвайте от количеството на течността, която може да изтече при еякулация, защото може да достигне и до около 500 мл (това е максимума, за който има научни данни). Колкото и да изглежда невероятно, малките парауретрални жлези успяват да синтезират тази течност за свръх кратно време, но това е индивидуално и също така зависи от нивото на възбуда, стрес и др.

Ако имате съмнения, че все пак това е урина можете да я пробвате на вкус, за да се уверите. Вкуса и солите в течността варират според състоянието ви.

Оргазмите се преживяват по-пълно, по-цялостно, ако позволите на организма си да еякулира вместо да се сдържате и стискате докато усещането премине. Просто се отпуснете и пробвайте няма да останете разочаровани.
    В магданоза е бъдещето.

Фен Аватара на empjori
    Град
    Пловдив
    !!!
    За да получиш - първо трябва да дадеш!

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Za men e gnusno i izvrateno (po-skoro da povurna ot kolkoto da se vyzbudq )

Spored mene e super gnusno i samo misalta za tva me otvra6tava... A ina4e si ima takiva hora s malko razli4ni razbiraniq, ta ako se namerite dvama otka4alnika 6to da ne si praite gadorii...
    Мене ме нема в целата схема..

Цитирай Първоначално написано от Angle_f
    Za men e gnusno i izvrateno (po-skoro da povurna ot kolkoto da se vyzbudq )
    И без това не сме очаквали да кажеш обратното
    В момента и за мен е така, но кой знае, професори твърдят, че тия неща започват да им се харесват на разкрепостените двойки, чак след 30-35 годишна възраст. Т.е. след като им омръзне всичко стандартно в секса
    В магданоза е бъдещето.

Struva mi se otvratitelno, nenormalno i mnogo otkacheno. Mislq, che tova bi go naprawil samo bolen chovek.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен
    Град
    Neide tam.... :D
    blaa.. tva e gnusno...
    Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!

Град
    mIDdLe o` nOwHERe...
    а бе, модераторите, кво става с точка 11 ?!? тва са си пълни глупости, виж, ако искаш косата си можеш да намажеш против пърхут с урина, ама я не пишете глупости!!
    Идиотите са мъдро творение на природата,
    което дава право на глупаците да се мислят за хитри.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Kittie_
    Gnusno i izvrateno e! Spored men trqbva da si psihichno bolen za da pravish takiva raoti no....ei...nqkoi se jitkat s umreli hora - oshte po zle!

Guest

Re: pissing sex

Цитирай Първоначално написано от Piss_fan
    kakvo mislite za po-izvrateniq sex v koito ediniqt gulta urinata na drugiq na men mi se struva vuzbujda6to da opitam urinata na nqkoq pi4ka a vie(i jenite da si kajat mnenieto 4e to mi e po-interesno)
    govorq seriozno taka 4e molq bez obidni postove
    mi nz
    ama kat proa6 s urinata
    mini na po tvart materql naprimer kafevi kroasan4eta

Re: pissing sex

Цитирай Първоначално написано от Piss_fan
    kakvo mislite za po-izvrateniq sex v koito ediniqt gulta urinata na drugiq na men mi se struva vuzbujda6to da opitam urinata na nqkoq pi4ka a vie(i jenite da si kajat mnenieto 4e to mi e po-interesno)
    govorq seriozno taka 4e molq bez obidni postove
    епаа не ми звучи никак добре не ми се пробва

Повече от фен
    Град
    (:
    6to ne q lije6 dokato e v cikul
    The pain is temporary!

Piss_fan нуждаеш се от сериозна медицинска помощт !
    тва са си чисти извращения и гаври към партниора

Пич не знам колко е възбуждащо за теб но според мен е ебаахти ужаса,следващия път като се "изакаш" на някоя в устата пак ли ще напишеш колко е възбуждащо .... айде прави си там извратените оргии и стига си писали тези гадости тук
    Всичко може да не може !

Цитирай Първоначално написано от AMG-to
    struva mi se otvratitelno
    i na mene
    2 т. системно.

Auuuu mn gnusno nz ti kak go turpish twa ama az ako beh na twoeto mqsto shteh da powurna oshte tam

Guest
    УжасТ

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    УжасТ

....................
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

М хората използват урината за лекуване на много болести.Така че от гледна точка че е няква токсична и путки майни разни-не е чак така.
    колкото до темата...има си хора които се възбуждат от това,не мисля че е гадно..нито извратено,но поне на този етап не бих пробвала.Трябва да съм мъртво пияна и да ми е адски перверзно.
    Мисля че е по-гаден случая със срането уста в уста,така че...тва си е наистина извратено някой да ти се изсере в устата и ти да се кефиш
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си