- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Затапки
Tvoita maika e tolkova debela 4e vmesto peidjur nosi video.
tvoita maika e tolkova debela 4e kato sloji vpita teniska otgore i kacat helikopter.
Tvoita maika e tolkova debela 4e sednala na kolqnoto na pametnika na Ivan Vazov Pred teqtara i iztiskala sopol ot nosa mu.
Tvoita maika e tolkova debela 4e as kato i poiskah snimka tq mi dade puzel.
Vsi4ki znaem 4e kogato 4owek e sam toi e slab i 4e kogato nqma privurjenici na ideite mu te gubqt smisal siguren sam sushto taka 4e suberat li se mnogo hora s ednakvi interesi na edno mesto te stavat silni!!!
Ами аз мисля, че с мълчание най-добре ще го затапиш, защото е казано: " Смачкай глупака с мълчание "
Почнеш ли да му отговаряш падаш на неговото ниво, демек ставаш по тъп и от него
А има някои мн отворени, които като си отворят устата и стават мн смешни
За това по добре си мълчете и не падаите на нивото на простаците![]()
Хахахахаха тоя пич през един пост отгоре май е слушал много Х-Team, по-полека със скитовете използваш стари и смотани лафове.
Иначе има оферта някой като те обиди да се обърнеш към него и да му кажеш Обичам те!
Да се повайкаш пред този който те дразни, че не си наемен убиец, иначе ще му направиш услугата да го убиеш безплатно.
Докато те обиждат да отвърнеш, че си хванал целолит на ушите, или някой друг орган с който се гаврят...
Като ти кажат, че щи седнат на лицето да отвърнеш - Тоя па аз да не съм ти Пинокио да ми седиш на лицето и да ме молиш да лъжа хахахаххахахахаххахахаха.. ....
Темата ме радва![]()
Но не мога да дам примери най-малкото, защото във всеки спор е различно, но за сега се справям перфектно в такива ситуации и без "наръчници"![]()
xaxaxax mnogo gotini ne6ta ste napisali. Eto i nqkolkoot men:
Kogato ne 4ue6 nqkoi i kaje6 "a?" ,a toi posle ti kaje "b" ti mu kaji "v" i "g" za doma6no.
ako nqkoi ti govori nqkvi gluposti ili te ubijda ti mu kaji: "kefi6 ma 6a pradna"
i o6te:
Abe 6to ne vzeme6 edin 4adar i ne si go zavrej v zadnika i posle go otvori.
Vnimavai kvo govori6 da ne te udu6a s opra6kata na nqkoq mi6ka
abe kakvo e tova deto ti star4i otzad???
abe q kaji kakvo varvi6 sled men kato razgonen roga4?
6te ti napravq glavata na stapki nenormalnik neskoposan.
Be q hodi na selo da se nadbqgva6 s kozite i da si pravi6 lastici s tqh ( ako nqkoi te drazni)
drugite si mi idvat ot vatre i v zavisimost ot situaciqta.
ahahaha
xaxa az ne se redq s nikoi razbiram se sus si4ki ai da se redq ne sa nqkvi takiva isturkani laf4eta mi koto mi doide na meto !!! tva e qkoto !
Kato kaja na nakoi, 4e 6te go nabiq, vinagi se razsmiva i prosto zabravq za kvo se e zaql s mene. Prosto priqtelite mi znaqt, 4e i muhite ne gi trepq.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Кво се оглеждаш като пръднал в автобус ве??
МеI Love girlpower
да ти го забиа гайка с контра от засилка![]()
![]()
аз мисля 4е родители не трябва да се намесват в такива спорове защото само показва6 4е др не можеш да измислиш и си безсиленПървоначално написано от avtomaniak
Темата е ужасно стара!
Темата е адски стара, ако са ви интересин такива затапки, създайте нова тема.