- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Затапки
Аз лично мойте в момента ги измислям и контратакувам. Трябва ми вдъхновение и тогава мога да измисля. Тези долу са класиката от младите ми години:
.....си ти
.....каза той в огледалото
.....това сега ли го измисли или го имаше предварително записано на листче![]()
И аз ся се сетих за разни:
Толкова си дебела че синият кит пред теб изглежда като Tick-tack![]()
....а ти си толкова грозен че като минаваш по улицата през Август хората си мислят " мале не знаесх че е Халоуеен"![]()
...а ти излгеждаш се едно си паднала от дарвото на грозотата и си ударила секи клон по него докато си падала![]()
ami teq :
1. Толкова си дебел, че докато се завъртиш ти идва рожденния ден.
2. Майка ти е геи, баща ти лезбиика, вие cте едно нормално cемеиcтво!
3. Ще ти счупя окото и ще гледаш cвета напукан!
abe are da ne prodyljavam 6toto 6te napi6a cqla kniga s glupost vreme e za ne6to umno![]()
Pravi kakvoto trqbva, pyk da stava kakvoto shte...Sledvai techenieto na jivota.
просто се старая да не затапвам..но то се получава точно обратното..
веднъж едно момче ме псува че съм циганка..щото с тва ми се хвали квартала...(а той не ме беше виждал) и ей така..просто си му се усмихвам...и му казвам...добре.мерси...лошо няа
![]()
обаче той зе че се нервира и млъкна..и за тва някъде грубите думи просто са излишни... ако знаеш как да използваш останалите
![]()
..But why?...
Na men mi izlizat razni takiva Ynikalnosti na momenta i posle ne gi pomnq,no v karaneto nikoi ne moje da me nakara da mlakna.
- Kyde si bila prez celiq mi jivot?
- Krieh se ot teb.
- Ne sme li se vijdali nqkyde?
- Da, zatova veche ne hodq tam.
- Svobodno li e mqstoto?
- Da, i moeto shte se osvobodi, ako sednesh.
- U vas ili u nas?
- I na dvete mesta. Ti otivash u vas, az - u nas.
- Tqloto ti e kato hram.
- Syjelqvam, dnes nqma slujba.
- Za teb bih otishyl na kraq na sveta.
- I bi li ostanal tam?
- Umorena li si tazi vecher? Zashtoto si misleh za teb cql den.
- Razbira se, che sym umorena (kratka pauza s nevinna usmivka) - ot glupostite ti!
- ti puk da ne si durta gadatelka s potenciql da strane ve6tica a?
- shti napraq glavata zagadka za uchenite
- ti si tolkova tap 4e ako otidesh na konkurs po tapotiq shte vzemesh vtoro mqsto, zashtoto si tolkova tap 4e nemojesh parvo !
- trudno e da si tikva, no se svikva
- sram ma fashta si chatq s tebe izchervqva mi sa klaviaturata
Това е на кратко ... повече не ми се пише![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
ami mene me keFi da zatapwam s izrazi kat0
...awe da
...seriozno li
..tztz tashak si praish
..ne moje da byde
nqkfi takiwa xahxahxahx kfot mi doide:}:}:}{{{{{}}}}}}
[b][i]zAsht0 s3 r0viSh v p3p3ltA tAm nqmA dA nAm3riSh 0gyn...n3 zna3sh li ch3 Lub0Fta e svyrShEna sht0m Chu3Sh sb0g0m!!!!!~
e na men niakoi kato mi kaje"gledai si rabotata'
az otgovariam "nimam takava"
ama ine4e ot skoro vreme se starai poslednata duma da e vinagi moia
az gi haresva m tia:
"kav si ti be"![]()
"are begai"![]()
ave to mi idva na momenta,ama ne v podhodia6tite slu4eiza galost
![]()
mn qk laf e kato nqkoi se OPLAKVA i ti vika6 " I ko mn li se kefi6 ?" ili "I kato si bolna(primerno) da ne si hvanala Gospod za 6lifera ?"
......
kogato nqkoi se hvali - " i ko da nqma6 dva 4ifta made "
psuvnq "da eba tvoita mama neokupana!"
kogato nqkoi se e postrigam - "Ima6 pri4eska tip ' ni boi sa mamo , az sum!' "
i o6te mn izdunki ama sq ne se se6tam
Не се убиждай aBnOrMaL_BaBy
ама аватара ти е СУПЕР ТЪП
Lozenec Hills Is Where I Live
1.kvo ob6to ima tva s temataПървоначално написано от Giovanni
2.neiniq e super tup a tvoq e super gramaden
3.mlukvam 6toto toq post ne e po temata
Любовта е най-висшата степен на омразата
I az takaПървоначално написано от Murderdoll
![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Тея мннн ме изкефиха :P :P :PПървоначално написано от lover4e
а иначе сорри ама не мога да се сетя сега за някой такав случай на затапване
![]()
I'm not as good as you?! Fuck no! I'm better than you!
Mi primern0 ak0 nqk0i mi vika mn dylg0 vreme i az sedq i myl4a nakraq kazvam ili "i az te 0bi4kam" ili "i az kf0 da napravq p0 vypr0sa" ili "slab0 me interesuva" Nqkf0 ei tak0fa sp0k0in0 ! Ina4e si mi idva 0tvytre!
Ми като ми кажат нещо и аз викам " И аз кво тряа напрая " и те ми викат примерно " Еби се в гъза " и аз им викам " Нали ако си искам " и всички наоколо лягат и се хилят а пък тоя дето съм му го казал млъква![]()
[B]aneD ManIqta zakopava s 4-ri dumi samo
ako
stanesh
gubish
basa
ai radvaite se sqhahahhaaa ot du6ata mI idva be
ami sega ot gimnaziqta ne se seshtam za lafove,no ot staroto daskalo imahme mnogo ot koito nai me kefeshe: (tfa mom4etata go praveha)
kogato primerno nqkoq u4itelka pita nekoe mom4e primerno ti shte idvash li na ekskurziq ili ti tfa nau4il li si go i toi kazva-"Sha pitam maika"syhsto kato zadadat nekoi vypros i te"ami aaaa dzybraih"
i daskalkite mnoo zdravo psi4aha ot tfa
syhsto kato kajat"sybirame pari za edi kyf si u4ebnik i te kazvat-"pari za glupusti nqam"![]()
mnoo zabavno si prekarvahme vyobshte
psyvnq:ystata ti e kato anys na ciganin
-glei si rabotata
-rabotata en se gleda a se vyr6i
-da te e*a u Gu*a
-abe da ne si v cikul
-mnoo si zle
-smeh...tri dena
-hoi si kupi protivonapukopetin4e da ne ti se napukat peti4kite
-kvo moe se o4akva ot edno hipopokrokotigarskoabribadabar4e
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
PEACE!![]()
tova 4e posta mu ne e po temata go kaza 2 putiПървоначално написано от amy lee
![]()
neshto det vinagi deistva
Ae ebi sa we pederas takuv zaminaai si za nishto ne staash dori i svirki da mi praish ne moish
Vsi4ki znaem 4e kogato 4owek e sam toi e slab i 4e kogato nqma privurjenici na ideite mu te gubqt smisal siguren sam sushto taka 4e suberat li se mnogo hora s ednakvi interesi na edno mesto te stavat silni!!!
mnogo e gadni4ko da kajesh na nqkoi "OBICHAM MAIKA TI"
ili ako zeme da te redi v 4ata da mu kajish "Kvo praish we kvo praish we tas klaviatura ne e bani4ka to ne sa qde"
Vsi4ki znaem 4e kogato 4owek e sam toi e slab i 4e kogato nqma privurjenici na ideite mu te gubqt smisal siguren sam sushto taka 4e suberat li se mnogo hora s ednakvi interesi na edno mesto te stavat silni!!!
po princip si mi idva ot vutre.. na mene mi e hobi da se zaqjdam:P (ama nikoga NE po4vam purva,bez da sa me predizvikali)
edna moq friend-ka ima6e RD i si vurvim v koridora na daskalo i tq otide da pokani edno mom4e na kupona(a moita friend-ka da spomena samo,4e e visoka kum 1.50sm .. kazvam go,6te vidite za6TO) iii nali az otivam s neq i tq nali mu vika ne6to ot sorta:
"abe Sa6o,6te doide6 li v subota na kupona u nas po slu4ai RD-to mi?"
"mi ne znam moje...e btw 4estit rojden den .. golqma da porasne6.. ima6 nujda... hihihih"
i tuk az se namesvam,6toto moita friend-ka se sduha...![]()
"hehehe Sa6o,a puk az ti pojelavam za tvoq RD golqm da ti porasne.. ako izob6to ne6to porasne"
primera sega kato go napisah mai zvu4i tupo,ama togava v slu4aq ima6e
smrazqva6t efekt![]()
kato cqlo horata ne se karat s mene -
1.za6toto az ne se karam s tqh![]()
2. za6toto az se zaqjdam po mnogo gaden na4in i zatapvam lesno i ujasno![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love