- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сите Българи заедно!
http://www.sitebulgarizaedno.com/
Това е сайта на едно от най-патриотичните български предавания- Сите Българи заедно, водено от воеводата Никола Григоров, което можеби някои имате възможност да го гледате в събота от 20.00 часа по телевизия "Евроком" БГ-Пловдив. Ако нямате възможност, може да получите информация от сайта им, а в раздела касети и CD можете да си свалите в МП3 формат техните песни, за да слушате автентични български народни песни.
От сайта разбирам,че е интересно,дано само булсатката я хваща тая програма...![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Мен така ме възбуждат, че ми иде да ти скъсам дупето от любов!Първоначално написано от global
Grumpy old madman
е кво като е патриот човека бе знаете ли че ако на времето ги е нямало такива сега щяхме да сме в Турция![]()
Хваща я.Първоначално написано от LiveFlower
![]()
Предаването е прекрасно, ако имате възможност гледайте го, определено няма да съжалявате. А Глобала не го слушайте, нека си кара на Бритни Спиърс, нали е "модерен" и отворен към света, за него такива думи като родолюбие и патриотизъм са израз на нещо едва ли не "просташко"... Ама виж, американизма е нещо къде къде "по-добро" според неговите разбирания... Е, във всеки случай Глобалчо, никой не те кара да гледаш и слушаш "Сите Българи заедно", често казано то си е и обида човек, който иска да сменя Българския Национален флаг и да премахва народната музика на Българския народ да гледа такова предаване, което е крепост на Българщината. Глей си американските предавания и си мисли, че си много "модерен" и "готин", аз съм архаичен и старомоден, ама се гордея, че съм такъв, а не като теб.
Вятър ечи, Балкан стене,
сам юнак на коня
с тръба зове свойте братя:
всички на оръжие!
Дойде време, ставайте,
от сън се събуждайте,
доста робство и тиранство,
всички на оръжие!
Който носи мъжко сърце
и българско име,
да препаше остра сабя,
знаме да развие!
![]()
uuuuuu stra6na pesenПървоначално написано от Christ
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Ей, изрод, стига си се обръщал срещу НАЙ-БЪЛГАРСКОТО БЕ !
кой е тоя бе, някой си прави ташак, невъзможно е..![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от global
![]()
![]()
Шизофренията не прощава. Висшите сили...
![]()
![]()
![]()
Grumpy old madman
глобале, върни се там откъдето си избягал, моля те![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Това ли ти е най-голямата гордост? Че си бил на 5 метра от Мадона?Първоначално написано от global
Просто нямам коментар!
Grumpy old madman
Вервам ти, велики!Първоначално написано от global
ДОИП завинаги!
Grumpy old madman
Д*хай мухльооооооооо!!!!!!!
п.п. К'во е Доип?Пак ли тоя малоумния го е измислил?
Все ти е в устата тая Мадона бе... стана банален. Разбери че Мадона не е интереснаПървоначално написано от global
Raise your fist!
Първоначално написано от global
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сдухааан! Кат' си толко велик ходи си свири на дудука (нали си музикант) и вместо да се надъхваш на децата тука (показателно е, че дори с едно дете не можеш да се справиш) хОди поправи страната кат' си надарен с много власт от "висшите сили". 'Та е*а в богатото въображение!
Първоначално написано от Disrespect
![]()
Глобала верно луд..![]()
от тука идва въпроса - дали по рождение си е така или прекалява с наркотиците![]()
we give it all.
Мадона го е променилаПървоначално написано от TellMeYourName
Raise your fist!
сигурно вкъщи си има олтар на Мадона на който се моли![]()
we give it all.
хаха... некаПървоначално написано от TellMeYourName
Raise your fist!
сигурно си свършил в гащичките като си я видял![]()
we give it all.