- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- PODKREPIATE LI NAREDBATA SREHSTU CIGARITE?
Az lichno podkrepiam s dve ryce tazi naredba - ako niakoi e reshil da se samoubiva bavno s cigari - neka da go pravi, no neka da ne me ubiva i men sys skapania dim.
ami...poglednato i ot dvete strani e nqkaksi mn protivorechivo..az pusha i ne znam kakvo shte pravim nie pushachite sled kato ne mojem da pushim na obshtestveni mesta..vqrno che tova s cigarite e bavno samoubiistvo no vse pak si e lichen izbor..no inache iskreno se radvam za tezi koito ne pushat tui kato shte imat realnata vuzmojnost da jiveqt bez tazi prinuditelna otrova koqto pusheiki suzdavat drugite
Az podkrepiam! Imam alergia kum cigarenia dim i e dosta nepriatno katootida niakude na kafe primerno da po4vat da mi sulziat o4ite i da ne moga da si poemam vuzdyh!![]()
of vse mi e taia az sum po princip pushachka,ama nali ne sum v bg(za jalost)
ne, az sym pu6a4ka
ne mogat li da izmislqt prosto da ima kafeta za pu6a4i i nepu6a4i
samo ni trovqt jivota :P ne stiga 4e samo si go trovim ami i tiq dopylnitelno![]()
Give me your best shot motherfucker!
nikoi ne ia spazva zashtoto prosto e vlaizla v sila ot vchera ( 1-vi Januari ), ako niakoi iska da podade oplakvane sreshtu zavedenia koaito ne spazvat naredbata - da pishat na administartorite na saita.
Аммм аз доколкото разбрах барчетата се разделят на 2 - пушачи и непушачи аз нямам нищо против аз така или иначе пуша приятелките ми също, но представете си излизате 5 човека от които един не пуши няма да седне сам я ще седне с приятелите си и ква е фаидата в този случаи никава...![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Абсолютно я подкрепям!
За къде сме иначе.....нали ще влизаме в Европейския съюз?
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
По принцип идеята за такава наредба е добра. Аз лично не пуша (или добре де... пуша рядко и когато съм нервен). Свикнал съм с цигарения дим, тъй като майка ми пуши. Иначе съм за такава наредба, но в България тя е неприложима. Поне не и на този етап. Далеч по-голяма сила би имало едно поскъпване на цигарите. Живея в Германия и тук най/обикновените цигари са над 2 евро, а всички останали по - 4. Надали много хора биха пушили ако трябва да дадат 8 лева за цигари? Още пък по-малко деца биха дали джобните си за това.
Наредбата освен това е неприложима в заведенияата, просто защото повечето нямат система за извеждане на цигарения дим.
По принцип най-лоши последствия от цигарите има не за човека, койо пуши, а за пасивния пушач, който трябва да се трови с мръсния въздух.
Напълно съм за това да бъде забранено пушенето в училища (дори в учителската стая), в болниците (не може да си отишъл да се лекуваш и да се тровиш с цигарения дим на лекарите, които пушат в съседната стая). Това го урежда тази наредба, но надали ще има кой да проверява за спазването и... Всичко ще си остане по старому...
И аз я подкрепям! По принцип нямам нищо против пушачите, имам приятели, които пушат. Обаче съгласете се, че когато един непушач отиде в някакво заведения и там е запушено, не стига че дрехите и косата му се омирисват, ами и трябва да се трови с дима. Мисля, че наредбата е наистина добра, но пък трябва задържително да има в заведенията 2 помещения, защото трябва да се помисли и за пушачите. А за това дали ще се спазва или не доста зависи от заведението и собствениците, защото така е и с алкохола. В моя град все още има места, където дават алкохол на непълнолетни и въобще не се притесняват от проверки!
Loving you is like breathing... how can I stop?!?!![]()
Незнам какво да напиша по темата,аз съм пушач с единия крак,но смятам,че това са глупости!Работя в компютърна зала и е ужас,една цигара немога да запаля...трябва да излизам навън...Да не говорим,че и навън нямам право да пуша.
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
специално за компютърните клубове съм много ЗА да е забранено. Там е ужасно като отидеш за малко и някой ти пуши на главата и няма свободни други компютри да се прехвърлиш![]()
Kvo me interesyva.Koito pushi da se spasqva.Az ne pysha...cigari....![]()
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
DAAAAAAAA!Ne samo 4e podkrepqm naredbata ami ako gi sprat ot prozvodsto shte 4erpq!Mrazq gi tiq cigari!Naistina gi mrazq!Ne moga da ponasqm dim...a na vsi4koto otgore sum alergi4na...prosto ne izdurjam da se pushi okolo men,a kato e v zavedenie suvsem kofti!!!!!Da ne govorim 4e kato vlezna v kafe,polse vonq na cigari do ve4erta kogato se pribera i se izkupq!Podlodqvat me...spored men trqbva da se napravqt zavedeniqta da ima sektori za pusha4i i za ne pusha4i...za komputurnite klubove sushto.....
Твърдо протиииввв![]()
![]()
Баси тъпотията... Аз да не мога да запаля една цигара някъде навън.. И какво искат да постигнат с това? Да се разделяме компанията като ходим някъде на пушачи и непушачи ли.. Тъпо е просто...
![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
Tvurdo ZA! Pisna mi da se vmirisvam cqlata (kosata i drehite) s cigariBravo na toq koito e izmislil zabranata i da mu mislqt pu6a4ite
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Тоя, който я е измислил тая забрана е просто най-уникалния кретен, който може да съществува. Пуша само от време на време, но тва не ми пречи да дам обективно мнение, а имено - че тоя закон е някаква невероятна глупост.
Първо искам да кажа на автора на анкетата, че е можел да се постарае повече при задаване на възможните отговори. Аз съм пушач и съм за подобна наредба или закон там каквото е. На мен ми харесва да пуша и (о господи) също ми пречи цигарения дим като прекалено се задими дадено заведение. Това е поправимо с инсталирането на вентилационни системи във всяко заведение, в което се пуши. Нещото, което не одобрявам в закона е забраната за пушене на открити обществени места. Как подяволите ви пречи това. Навън димът се вдига бързо нагоре и на никой не пречи(само да е ясно, че не става дума за масови събирания, като концерти, митинги и т.н.). А според мен единствения ефективен начин за намаляването на потреблението на цигари е увеличаване на акциза, т.е. вдигането на цената и то не с 10 или 20 ст. ами с 2-3 лева. Айде тва е от мене.![]()
i have a need for speed, because i am born too slow!!!
Az sam protiv....
Az sum pu6a4ka i ne sum suglasna napulno s taq naredba-v smisul takuv 4e pone v kafetata i diskotekite bi trqbvalo da se dava da se pu6i-vse pak na kafe hodi6 za tova da pie6 kafe i da pu6i6 cigari...a puk i tq nqm ada se spazva na mnoo mestataka 4e sorry za nepu6a4ite-vsu6tnost az na sum mnogo zapoznata s toq zakon ama kajete de kvo ne moje da se pu6i samo na ob6testveni mesta li?i ima li nqkva vuzrastova granica?
![]()
![]()
Ooo vse mi e edno.Az ne pu6a,no po4ti vsi4kite mi priqteli- da!Taka 4e dali 6te se trovq s tqh v nqkoe kafe ili prosto na ulicata...to vse sa6toto.
I don't lost my mind.I know exactly where I left it!
estestveno,4e podkrepqm zakona s dve ruce !
1. nepu6a4ka sam
2. pisna mi kudeto i da otida,okolo mene da se pu6i ! MRAZA cigareniq dim,koito iska neka si pu6i,ama neka NE pre4i na ostanalite![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
хах и при мене има нещо такова като е студено и ходя по кафета и ми е прияно да си пуша и сядам все на тия маси за пушачи e има и кафета в които май изобщо не дават се пуши ам си предпочитам да си пуша вечер и навън мн яко хахахахПървоначално написано от Murderdoll
...edin za vsi4ki...
...i vsi4ki za ganja...