- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- PODKREPIATE LI NAREDBATA SREHSTU CIGARITE?
ne 4e mnogo mi pre4at pu6a4ite (ve4e sum sviknala) no kato nepu6a4ka podkrepqm naredbata![]()
Непушач съм и не я подкрепям
Heheeee...o6te edna typa ideq na tiq psihopati w narodnoto sybranie...tc tc tc tc![]()
Predstawete si malko kafe - polowinata masi sa za pu6a4i, drugata za nepu6a4i...heh...ta to kato 2te otdeleniq ne sa otdeleni, az naprimer moga da re6a da izdi6am w posoka nepu6a4ite i kvo?...da ne mi kajat ne6to???...'bati i typacite....
Az Sashto podkrepqm s dve ryce tazi naredba??Sega se macha da gi otkaja i sam sigurna che shte moga zashtoto imam golqma volq i neshta cigarite da me sasipvat!!!Manite gi teq cigari kakto az pravq sega????
dam podkrepqm q i to mnogo![]()
![]()
az sam tvardo PROTIV TAQ TAPOTIQ!!!!!!!vqrno pu6a4ka sam,no do predi poluvin god.ne pu6eh i cql jivot sam jivqla s dim i vinagi sam bila s mn pu6a4i i nikoga ne mi e pre4ilo(izob6to)!e za zabrana v detski gradini,u4ili6ta i administrativni sgadi-da tam ne trqbva,no izvinete da zabrani6 pavkaneto v diskoteki,barove i diskoteki e adski tapo!a da se pu6i na spirkite-absurdno(tam na koi pak pre4i-na''bazduh e'')
ne sa se svar6ili idiotite v taq strana,no lo6oto e 4e nqkoi ot tqh izmislqt zakoni!![]()
![]()
![]()
![]()
Тютюнопушенето в компютърните и интернет зали се забранява от вчера. Новото правило е записано в обнародваната във вторник Наредба за санитарно-хигиенни изисквания към компютърните и интернет зали за обществено ползване, написана от Министерството на здравеопазването (МЗ).
Децата до 10 години вече ще имат право да работят на компютър до един час в денонощието, учениците до 14-годишна възраст ще могат да стоят в залите до два часа, а тийнейджърите от 14 до 18 години - по най-много три часа.
Собствениците на компютърни и интернет клубове приемат противоречиво текстовете от наредбата. Тодор Мусев, член на управителния съвет на Асоциацията на интернет клубовете предложи в залите да има помещения за пушачи и непушачи. Според него е несправедливо в заведенията за обществено хранене да има зали за пушачи, а в клубовете - не. Според социологическо изследване 50% от потребителите на интернет използват компютърните зали само с тази цел. Въпреки че в клубовете има доста клиенти-пушачи, не е лошо да има ограничение за тютюнопушенето в залите, е мнението на Александър Масларски, търговски съветник на веригата "Виртуален свят". Възрастовите ограничения за работа с компютри за подрастващите ще доведат до намаляване на приходите, прогнозираха мениджъри. "Почти няма деца до 10 години, които да играят повече от час, но редуцирането на приходите ни ще дойде от двата ограничителни часа за 10-14-годишните и трите часа за 14-18-годишните", заяви Масларски.
Като цяло собствениците на клубове, които трябва да изпълняват новата наредба, подкрепят идеята да има регулиране на дейността им. "Приветствам предложението за осъвременяване на наредбите за компютърните зали, защото много от досегашните бяха с рождена дата преди много години, когато техниката е била една и е изисквала различна поддръжка", коментира Александър Масларски. Мениджърите обаче изразиха притеснение, че при изготвянето на наредбата не е потърсено мнението на бранша. Според Мусев в настоящия текст има много положителни, но и доста притеснителни указания.
Едно от основните е изискването височината на помещенията да бъде поне 2.6 м. Само старите сгради в центъра на София имат толкова високи тавани, коментира Мусев. Според него е неясен и текстът, който постановява клубовете да са не в жилищни сгради, а в "подходящи". Собственици на клубове коментираха анонимно, че това е солидна предпоставка за корупция, защото не са посочени конкретни изисквания
Хахахаха някво готино е .... влизаш в някое каве примерно и гледаш на мястото за пушачи се нагъчкали като сардини в консерва а на мястото за непушачи почти празно и си сядаш като пълно гъзарче и се опъваш такова готино![]()
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Не я подкрепям тая обита6тина!То кафето е измислено зарди цигарата ве баси,кафе без цигара е кат жена без цици))То бахти и демокрацията деа нимои6 една фаска да испу6и6 на спокойствие.
Hаредбата SUX
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Ne kak shte q podkrepqm kak shte mi kajat kade kakvo da pravq ne che nemogat ama ne chupq nishto pyk i vyzdoha e vseobsht na nikoi ne e... A pyk ako imam zavedenie kak shte mi kajat kakvo da pravq v nego to si e moq sobstvenost az si plashtam za nego... teq zakoni sa glupavi no vajnoto e che nikoi nikade nekazva nishto
Силно обичам! Трудно прощавам! Жестоко отмъщавам! Никога не съжалявам!
Ami ot edna strana sum za ot druga ne.Za sum za6toto nikoi nepu6a4 ne e dlujen da smurdi na dim samo zaradi nqkakvi si ludi koito pu6at (ne 4e az ne sum takava ama kvo da napravq) A protiv sum za6toto ako si v edna kompaniq v koqto ima i pu6a4i i enpu6a4i,kvo trqbva da apravi6...polovinata da sednat v ediniq krai na nqkoe zavedeniq a drugite v drugiq krai tva e tupo,no....Koi li puk me pita men![]()
Popricip q potkrepqm 6toto sam NEpu6a4 no da kaja si4kite mi frendove pu6at i az ne sam q usetil![]()
![]()
![]()
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Da Наредба![]()
da az ne pu6a no dori i da pu6eh pak 6tqh da q podkrepa za6toto ne e 4estno kato se trovqt tezi koito sami sa si go izbrali da trqbva da se trovqt i tezi koito ne jelaqt .Kato im haresva na pu6a4ite da pu6at tqhna si rabota nikoi da ne im se mesi no kato az primerno neiskam da se trovq te da ne mi pre4at i zatova e dobre da sme razdeleni .Samo deto gadnoto e 4e imam priqteli pu6a4i i nz kak6e se razberem kato trqnva da stoim na edna masa primerno
abe az po princip q podkrepqm, zashtoto na nikoi ne iskam da precha, obache kato se sluchi da sednem na masa za nepushachi (a do sega se e sluchvalo 2 puti!!) napravo otkacham!
Your love is one in a million
Ами аз подкрепям наредбата.Аз също от известно време пуша,но наистина е по-добре масите в заведенията и кафетата да са разделени на 2 - една част за пушачи и друга за непушачи,защото има хора,които са алергични към цигарения дим,а за децата да не говорим колко е кофти на дете да димиш в лицето.Освен това в крайна сметка никой не е длъжен да седне някъде и отвсякъде да го обгърне димна завеса.![]()
Това горе го написах аз.![]()
Na4i ne sym 4ela si4kite mneniq 1-vo...
Anketata ne e formulirana kakto trqbva no nishto.. Az sym protiv taq naredba, no ne pusha.. Shtoto primerno az i 1 friend-ka sme v edno kafe na masa za nepusha4i, ama do nas imashe masa za pusha4i i to ko dima ne idva li i pri mene? Tva razdelenie e super typo... Ili pyk kakvo otivame pusha4i i nepusha4i zaedno na zavedenie, ednite na 1 masa drugite na druga...![]()
![]()
NEEEE tvurdo NE
TOVA E DISKRIMINACIQ !!! NIE NE GO ZASLUJAVAME!!! VSI4KI SME RAVNI![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Пушачите могат да си пафкат квото искат и когато поискат, обаче да не го правят на обществени места. Никой не е длъжен да се трови заради тях.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
ami i az pu6a , no tova e 4ista pri6tyanka... taka 4e ako nie iskame da si vredim- da mrem ot rak na belite drobove, no ne moje da napravim taka 4e da zabolee i nyakoi nepu6a4 deto prosto iska da pie edno kafe
we'll die alone like a stone ^^
Еййй печкиии умретееписна ми от локомотиви окоо мене. Супер гадно е като се прибера от луда нощ по дискотеките и на другия ден като си помириша дрехите на кво смърдят направо пощурявам.
![]()
Awe taq naredba e mnogo prosta spored men az i Tedo_Davis varvim na centara pu6im minavat policai ni6to ne kazvat pu6a i pri nepu6a4ite tai4e taq zapoved spored men e izli6na nqma smisal ot neq kato nikoi ne q izpalnqva..... :![]()
aa te pyk da zemat da mi kajat neshto - posle shte im izqm kurtkiteПървоначално написано от h0Le
po temata - tazi zabrana e NENUJNA ... vse oshte vseki si pushi kadeto si iska kogato si iska i koito si iska ...!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
ам аз не съм пушач,така че се предполага,че подкрепям,щото ся поне е разделено на две и няма кой знае колко пушек...ама от друга страна ся в барчетата няма много свободни маси,щото сички са насядели по тия за непушачи(става въпрос за яките барчета)..ще ме изкефи ся да направят барчета за пушачи и отделно за непушачи![]()