- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Gnyslivi li ste?
gnusliv ne sum no ima nqkoi raboti koito mi e kofti i me otvrashtavat![]()
Ами зависи не ме е гнус да ям от вилицата на приятелите ми(най-близките)или да пия от питийетата им но понякога когато видя нещо наистина отвратно ме побиват тръпки!
Ne sam gnusliva (ve4e)![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Zna4i gnus me e ot 4erni xora...cigani negri arabi ndiici sa6to i kitaici...ot tyrci sa6to moje da se kaje 4e me e gnus(kato vidq nqkoi/q tyrkinq/tyr4in da prodava bani4ki ili kebap4eta 6te ima da 4aka da si kupq)....ot beli xora ne me e gnus no ima i izklu4eniq....ot povra6tano ...ot laina bubole4ki i sqkakvi nasekomi ot supoli(i po to4no da vijdam na nqkoi sopola zakorqsal na nosa ili kak se gotvi da kapne...gnus me e ot mom4eta sas devstven mustak ili ot jeni sas mustak ot kosmi na podmi6nicite(po to4no na momi4e vapreki 4e i na mom4e ne e mn priqtno)i vaob6te ot kosmati momi4eta ...gnus me e ot mrasni nokti (i dalgi pri mom4etata)i na krakata sa6to...gnus me e o6te ot mn mn ne6ta za koito sega ne se se6tam...
e.bati gnusarkata si zaklevam se ina4e ot 4erni ama bash 4erni hora i az se gnusq mnogo a syshto ot povyrnq no kato cqlo za jalost sym gnusliv ama ponqkoga ne vinagiПървоначално написано от French-Kiss
![]()
Левски шампион але але!
Gnus me e nekoj kat e pil i e povurnal posle da mi luhne! GADNO E! a susto i me e gnus ot naakani pampersivapreki 4e prez jivota si ne sam vijdal na jivo vse o6e... GNUS ME E OT 1 QK CELULIT!!!!
Аз не съм особено гнуслива. Не ми пречи например докато ям да си говорим някакви гадну и гнусни неща, които друг ако чуе би се издрайфал.
Може би ме е гнус само от някои хора. НЕ знам как да го обясня просто има гнусни хора...
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Super mnogo me e gnus ot HLEBARKI...........
Ich will eure blIcke spuren
jeden herzschlag kontrollieren!
rammstein
Ujasno mnogo ,na tema higiena,ili naprimer kogato seda da qm i nqkoi po4ne da mi razpravq gnusotii ili dori da si piine ot 4a6ata mi dori i da e moq priqtelka pove4e nqma da piina,mnogo sum gnusliva na takava tema a da i su6to kogato nqkoi povru6ta...![]()
I az kato Murderdoll...nikoga nqma da otida i da draifam az kato vidq draifano. Na selo pyk si sybiram chervei da hodim da lovim riba. Izobshto ne me e gnus. Daje v daskalo momchetata predi kato noseha chervei da im e gadno na jenskite, pri men nomera ne se poluchavashe.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Emi az ne sam gnuslif ...... v smisal i az si imam granici no nqkoi normalni 4ove6ki qvleniq ne me gnusat ... mirizmata na pot primerno.....izvinqvaite ama lqtoto na 40 gradusa jega i dva tona dezedoranti protiv izpotqvane da si si slojil bez pot nqq da mine6......bil sam na ne6to kat lager v izrael i bqhme v edna pustinq na spalni 4uvali mnoo dylga istoriq...ta tam si4ki smyrdqha mnoo "priatno" vklu4itelno i az 6toto nqma6e mnogo du6tove i vaob6te vodata kfo ti puka 4e smardi6 kato si4ki okolo tebe smyrdat ... tva mi be6e filosofiata tam
kato cqlo ne sam gnusliv de
:P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Mi mene me e gnus da se miq v mfka det e p0vry6tane i 0t nastypeni Jabi! Sy6t0 0t gadni mirizmi i sqkfi takifa higieni4ni pr0blemi!
po princip ne,no ot
mrasni wc`ta)mnogo
i ot mrasni dymi![]()
Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!
Неможе да се каже. Е ама все пак не бих пил от една ботилка с някой който ми изглежда противно. Ама бих пил от ботилка в която се е изплюл някой който познавам и знам че не е болен от нищо![]()
DA!Mnogo sam gnusliva.Sao kato vidq nqkoq hlebarka ili razpliokani plahove.Ayyy ujasni sa.Da ne govorim kakvo mi staa nqkoi kat se izpovra6ta pred mene
I don't lost my mind.I know exactly where I left it!
btw ot mnogo ne6ta nemoga da izbroq si4ko sega tuka![]()
![]()
da dosta 4esto!
Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!
ot hlebarki
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Ami gnusliv sym ot drugi hora, ot kvo drugo ? V smisul nqkoi da mi pie ot chashata i t.n. ... OSven kato se sabirame i piem alkohol de, togava vseki pie kvoto hvane...
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Ne mislq 4e sym gnusliva...trudno moga da se pognusq ot dadeno ne6to...
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
ot ne4isto platni jeni
Gnus me e ot hora koito ne se kupqt redovno, ot mruzni nokti i julti zubi, ot obshtestvenite toaletni ili prepulneni kofi s mrusotiq..
Don't worry, be happy
Никога не съм разбирал хората които ги е гнус от хлебарки, пяци, мишки и други такива. Кво толко има в тия същества дето ви отвръщава??? Аз обичам и хлебарки и мишки и най-вече паяци. Искам да си купя една тарантулка ама майка ми не ми дава, но за сметка на това като заживея сам ще си зема 2![]()