- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Gnyslivi li ste?
ХАахахах ти си първия човек дето казва че го е гнус от охлюви (поне за мен)Първоначално написано от vasi_z
![]()
Ne te prosto naistina sa ujasni men ne me e gnus ot ni6to drugo(hlebarki zmii i takiva-te sa mnoo qki)ama tiq ohliovi-aaaa gadost i daje me e strah ot tqh ne prosto sa mnoo gadni nekvi sluzesti,aaaaa.....blqqqkПървоначално написано от ^efas^^
![]()
"Veche" ? Snoshti da ne si si pravila gargara sys sperma? Hahahaha!Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
HAhahaah, e za cherni hora ne znam, ama i men opredeleno me e gnus ot sopoli, ot kosmati momicheta i ot mrusni noktiПървоначално написано от French-Kiss
![]()
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Аз като бях малък ги събирах да праиме супа ама така и никой не напраи супа само с един приятел бяхме събрали 2 чанти охлюви ама нямаше супа. Обаче дядо ми е пържил охлюви мноо са вкусниПървоначално написано от vasi_z
![]()
БлякккГнуслива съм и то доста много.Начи ако тръгна да изброявам до утре ще ми отнеме.Но най-гнусливите неща за мен са крака,сополи,змии,червеи,ко сми в хранта,космати мъже и жени ( особено подмишниците )
Има и още ама не се сещам
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
AAAAA blqk mnogo gadnooooПървоначално написано от ^efas^^
![]()