.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58

Тема: Gnyslivi li ste?

Ot ohluvi....blqk mnoo sa gadni

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Цитирай Първоначално написано от vasi_z
    ХАахахах ти си първия човек дето казва че го е гнус от охлюви (поне за мен)

Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    Ne te prosto naistina sa ujasni men ne me e gnus ot ni6to drugo(hlebarki zmii i takiva-te sa mnoo qki)ama tiq ohliovi-aaaa gadost i daje me e strah ot tqh ne prosto sa mnoo gadni nekvi sluzesti,aaaaa.....blqqqk

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Ne sam gnusliva (ve4e)
    "Veche" ? Snoshti da ne si si pravila gargara sys sperma? Hahahaha!
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от French-Kiss
    Zna4i gnus me e ot 4erni xora...cigani negri arabi ndiici sa6to i kitaici...ot tyrci sa6to moje da se kaje 4e me e gnus(kato vidq nqkoi/q tyrkinq/tyr4in da prodava bani4ki ili kebap4eta 6te ima da 4aka da si kupq)....ot beli xora ne me e gnus no ima i izklu4eniq....ot povra6tano ...ot laina bubole4ki i sqkakvi nasekomi ot supoli(i po to4no da vijdam na nqkoi sopola zakorqsal na nosa ili kak se gotvi da kapne...gnus me e ot mom4eta sas devstven mustak ili ot jeni sas mustak ot kosmi na podmi6nicite(po to4no na momi4e vapreki 4e i na mom4e ne e mn priqtno)i vaob6te ot kosmati momi4eta ...gnus me e ot mrasni nokti (i dalgi pri mom4etata)i na krakata sa6to...gnus me e o6te ot mn mn ne6ta za koito sega ne se se6tam...
    HAhahaah, e za cherni hora ne znam, ama i men opredeleno me e gnus ot sopoli, ot kosmati momicheta i ot mrusni nokti
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Ne te prosto naistina sa ujasni men ne me e gnus ot ni6to drugo(hlebarki zmii i takiva-te sa mnoo qki)ama tiq ohliovi-aaaa gadost i daje me e strah ot tqh ne prosto sa mnoo gadni nekvi sluzesti,aaaaa.....blqqqk
    Аз като бях малък ги събирах да праиме супа ама така и никой не напраи супа само с един приятел бяхме събрали 2 чанти охлюви ама нямаше супа. Обаче дядо ми е пържил охлюви мноо са вкусни

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Бляккк Гнуслива съм и то доста много.Начи ако тръгна да изброявам до утре ще ми отнеме.Но най-гнусливите неща за мен са крака,сополи,змии,червеи,ко сми в хранта,космати мъже и жени ( особено подмишниците ) Има и още ама не се сещам
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

Аз като бях малък ги събирах да праиме супа ама така и никой не напраи супа само с един приятел бяхме събрали 2 чанти охлюви ама нямаше супа. Обаче дядо ми е пържил охлюви мноо са вкусни
    AAAAA blqk mnogo gadnoooo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си