.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Гостенка
    Guest

Обезкосмяване

Здрасти момичета. Начи искам да ви питам как да се обезкосмя отдолу шото винаги остават едни косъмчета и ми е малко неприятно когато приятелят ми е долу. Какво ползвате вие? плс хелп

Голям фен Аватара на Devilka
    Най-добре кола маска!Боли,но се свиква,а и резултатите са супер.

Гостенка
    Guest
    Кола маска...ама не остават ли от вътрешната страна пак?

Град
    София
    Ей и аз имам същия въпрос давайте съвети плс

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от Гостенка
    Кола маска...ама не остават ли от вътрешната страна пак?
    искаш да кажеш подкожни косъмчета ли? остават с епилатор.Кола маската маха не само космите,но и повърхностния слой на кожата-този с умрелите клетки и не се получават подкожни косъмчета,докато епилатора маха само космите.

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от Devilka

Аз пък не съм съгласна.Боли много с кола маска, не се свиква и винаги имаш някакви останали косъмчета, които не можеш да махнеш... другото нещо е, че трябва да чакаш космите да избият до такава степен, че да можеш пак да си направиш кола маска, което мен не ме устроива.Най-добре със самобръсначката или с кремче ;)

Guest
    Devilka написа:

Аз пък не съм съгласна.Боли много с кола маска, не се свиква и винаги имаш някакви останали косъмчета, които не можеш да махнеш... другото нещо е, че трябва да чакаш космите да избият до такава степен, че да можеш пак да си направиш кола маска, което мен не ме устроива.Най-добре със самобръсначката или с кремче
    napulno sum suglasna. puk i s kola maska trqbva mnogo da se 4aka a i 4etoh nqkude 4e sled godini kojata tam se otpuska...

Град
    София
    Кажете кво кремче ползвате и не е ли нещо рисковано?

Guest
    A viarno li e, che kato se brasne dupeto, se poluchavat vatreshni ranichki na matkata? tova mi kaza edna lekarka. No mi e malko stranno tova i se samniavam mnogo da e viarno. Az se brasna samo otpred, no otzad ne smeia imenno poradi tova koeto mi kaza lekarkata.

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    A viarno li e, che kato se brasne dupeto, se poluchavat vatreshni ranichki na matkata? tova mi kaza edna lekarka. No mi e malko stranno tova i se samniavam mnogo da e viarno. Az se brasna samo otpred, no otzad ne smeia imenno poradi tova koeto mi kaza lekarkata.

Аз не съм го чувала това нещо и не знам дали наистина е вярно, но по пътя на логиката няма как след като си махаш космите около ануса да имаш ранички по матката.Първо защото матката не е свързана с ануса по никакъв начин и второ защото няма нищо общо с космите, които растът ... Не мисля, че е вярно.

Град
    София
    Може майка ти да й е казала да те излъже

Аничкааа
    Guest
    А аз искам да попитам някой дали наистина е ползвал кремче там за отдолу и дали е доволна че за кола маска и епилатор и самобръсначка разбрахме вече Но кремчета само за краката или и за другото?

Guest
    Все си мисла че за 2 3 косъма нема да те върне! Поне аз не бих:P

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Все си мисла че за 2 3 косъма нема да те върне! Поне аз не бих:P
    taka e no dokato 4aka6 1 2 sedmici da porasnat e dosta shit ...
    Love you Kris !!!

Град
    Blondeland
    Ами аз бикини зоната си я оправям с епилатор (цялата бикни зона) , отдолу със крем , а отгоре понякога си правя прически
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    София
    Абе айде кажете ЗА КРЕМЧЕТО.Аз не съм ползвала и честно казано си нямам на престава за кво точно става въпрос.Та споделете няма ли опастност от някакви инфекции и оредложете някое кремче да опитам?

Аничкаааа
    Guest
    И аз много се чудя за кремчетаааа

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Абе айде кажете ЗА КРЕМЧЕТО.Аз не съм ползвала и честно казано си нямам на престава за кво точно става въпрос.Та споделете няма ли опастност от някакви инфекции и оредложете някое кремче да опитам?

Какви инфекции?Кремчето, което ще ти препоръчам е Veet.Струва 8-12 лв зависи от аптеката и т.н., но в тази граница варира като цена.Мажеш се с него, чакаш 3 минути и махаш с онова нещо дето е към кремчето /нещо като шпатулка е/.После 3-4 дена нямаш нищо.Не боли!Но е долу горе като със самобръсначката ... само дето няма опасност да се порежеш, но пък има опасност да се изгориш, ако оставиш крема по-дълго време.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Аничкааа
    А аз искам да попитам някой дали наистина е ползвал кремче там за отдолу и дали е доволна че за кола маска и епилатор и самобръсначка разбрахме вече Но кремчета само за краката или и за другото?
    Ползвала съм, но трябва да е за чувствителни зони. Ефект-като на бръсначката, ама само дето не се появяват червени точици след бръсненето. След 2-3 дни пак ще трябва да се махат! Аз пък на Елея ползвах и бях доволна-3 лв и стига за около месец.

Аз използвам епилатор. Иначе става и с кремче и самобръсначка, действието им е еднакво, като изключим червените пъпчици.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Да, Елеа е добър.Да, трябва да е, който става и за по-деликатни зони, това все пак не е крака ти.

Град
    Blondeland
    А ти къде по-точно искаш да се обезкосмиш с крем?
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    София
    Ми за отдолу питах щот само там горе долу трудно се махат ина4е няма проблеми

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз не бих ползвала крем за отдолу! Не и за най-отдолу! Ползвам самобръсначка. Сменям си я честно, за да е чиста и не ми е проблем да отделям по 1 минутка на 2-3 дни, за да се оправя, като си взимам душ.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Гостенка
    Guest
    Значи...депилатоарче викате? Това Елеа по аптеките има ли го? Не съм го чувала преди...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си