Iskam da pitam momi4etata deto hodqt na kola maska za triugalnika kolko struva i dali boli mnogo molq kajete mi za6toto mnogo se interesuvam
da ti kaza chestno ima bolka ama ne e chak tolkova silna tarpi se.
struva mezdu 5 i 10 lv zavisi ot kozmetika
хаха казваш ми че не е чак толкова голяма болката??Чакай бе човек..такава болка няма!Колата маска по принцип много боли,пък за триъгълника да не говорим.Но естествено тя е добър избор,защото е по-трайна,но се налага и доста да държиш на болка.А цената е 6-7-8 лева най-много,но естествено зависи и от козметика.Както си решиш.Успех! :P![]()
Hah... ne bolqla mnogo... az si vijdah VSI4KITE RODNINI kato hodeh !!! Ama pyk naistina e mnogo po-udobno ot drugite na4ini za obezkosmqvane... cenata ve4e ti q kazaha![]()
The art of love is not to let your heart get broken !
bolkata e ujasnaa....na men chak mi se spukaha kapilqrcheta ama..kakto se kazva trai babo za hubost![]()
e ne e 4ak takava zverska bolkata-turpi se,no ne e vuob6te priqtno.na men mi vzimat 10lv.
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
6te se vuzpolzvam ot temata da pitam i az ne6to.Znam 4e vuprosa e malko tupi4uka ma molia da me svetnete!Na4i kato otide6 na kozmetik mahat li ti kosmite ot sramnite ystni ili samo ot venerinia hulm?![]()
Navsqkyde ti gi mahat samo da iskash..Първоначално написано от slun4ice
no nikoga nedei hodi
tfa e strasno0o0o0o0o0 bo0o0lezneno..
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.
мойе да зжу4и тупо ама мен ме срам бе хора!![]()
някук си мойели с студе кола маска ж дом. усложия?![]()
vijte hora,i az iskm da pitam ne6to po-informiranite...taaa,az obiknoveno se brusna..moje da vi zvu4i gadno,no se pak go pravq..oba4e posle me boli,nali se se6tate,kojata se razdrazva i se polu4avat edni pup4ici..ta 1vo-vinagi li stava taka...
..i 2ro..hubavo,otivam na kozmetik,lqgam tam na masata iii kakvo sledva?subuvam si pantalonite i ostavam li s ga6tite ili vs svalqm?e tva me interesuva!za6toto kogato bqh na kozmetik s edna priqtelka i tq si vleze s ga6tite i mi kaza,4e prosto gi podrupva nastrani...taa KAK STAVA?
ii 3to,imam kosmi/makar i 3-4/,koito rastat po ligavicata mejdu sramnite ustni i klitora..tova normalno li e ili sum prekaleno okosmena?da vi kaja,po tqloto po4ti nqmam kosmi..aaaa...i 4to..
..imam malko/ama se pak se use6ta/ i kosmi okolo anusa..kato otida na kozmetik,tam 6te mi gi mahne li i kak po-to4no 6te go napravi?!
BLAGODARQ VI PREDVARITELNO,AKO MI OTGOVORITE!!!
мда! и мен това не интересуваи също искам да попитам колко горе-долу тряабва да са големи космите, за да са готови за кола маска?Първоначално написано от nerazbrala
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!