.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: рап

рап

Абе най-добрия ми приятел слуша бг рап и black. Искам да му подаря специален диск с бг рап и искам да ви питам кои са любимите ви песни от този стил?

Guest
    Podari mu neshto na DMX ili Ja Rule shte se kefi ili BUSTA RHYMES!

Попринцип той ж компютара има много черна музика! А аз имам записвачка и искам да го изненадам с диск с готини парчета от бг рапа!

Попринцип той в компютара има много черна музика! А аз имам записвачка и искам да го изненадам с диск с готини парчета от бг рапа! Пък и аз слушам черно,и знам какво би му харесало от него,обаче в бг рапа не съм толкова навътре!

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Мисля че сега и тук е момента NAPU6EN-BUHAL да драсне едно мненийце :P

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    hmmm...kolko pesni iska6?
    wsi4ko na DRS i Nokaut e qko...Paren 4uk,Edi-koi-si,towarna gara,kozyt e rol...awe wsi4ko e wyrha...
    ina4e Horata na izgrewa & Ragga one-big up
    ...
    awe wlez w www.thu-undaground.com ako slu6a unda i dyrpai...ako ti trqa o6te ne6o za rap..pitai...ptawi ls ili dawai w temata

memphis shit rulz
    nameri mu EVIL PIMP ili Killa Klan Kaze nai durt rap
    ball till i fall

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    kupi mu nqkva 4erna kompilaciq , eminem , dr.dre , snoop dog , jay-z , pharell , 50 cent ......

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    shte ti kaja nqkoi hit4eta na bg rap4eto ... abre sloji na Rumaneca i Enchev - GiLiYa ... tazi pesen e velika ;} v momenta e golqmo hit-4e poradio city ... drugo ... ustata - vsi4ki drehi mi pre4at , 100 % , ot utre ...
    mnogo sa ... razberi nqkoq negova liubima grupa / pevec ... taka shte stane ;}
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си