Не знам до колко това ще противоречи на горния постинг но го пускам защото съм убедена в действието му
Става въпрос за здравословно хранене,спазват се някои основни принципи.Аз от опит мога да кажа че ефекта е невероятен -освен че физически се чувстваш страхотно,свалят се и килограми.Перди 2 години имах проблеми със стомаха-студентския живот не ми се отразяваше много добре май и получих гастрит,в по-лека форма за щастие.Тогава реших да сменя начина си на хранене и мога да ви кажа,че тогава бях 75кг,сега съм 63-всичките свалени вследствие на това! Значи,това което аз спазвам основно е:
1.До обед ям плодове-колкото и каквито поискам-до към 12 часа.Може и нищо да не се яде.В началото ми беше трудно да не се храня,но се свиква бързо и усещането е супер-енергия,лекота...Не се пие кафе сутрин-тук може да имате трудности ако сте свикнали да ставате с чаша кафе...
2.След 12 можете да се храните спокойно-каквото си искате,само има едно изискване-всяко ядене да се съчетава със салата.По възможност да не смесват картофи с ориз,картофи с месо и такива-нали се сещате-разделно хранене . Аз не винаги го спазвам,защото си обичам примерно пиле с картофки . Но ВИНАГИ ЯМ САЛАТА-без значение каква,важното е да е зеленчук-сега например марулите и лука са евтини,за 80 стотинки си купувате здраве . И така,най-важното е да се комбинира яденето със някакви зеленчуци.Храненето става до 8 часа,желателно е поне,но 9 мисля че също не е проблем-аз напоследък по-късно вечерям...
3.Много е важно,ако ядете плодове през деня,да бъде на гладно-плодовете ВИНАГИ СЕ ПРИЕМАТ НА ГЛАДЕН СТОМАХ,иначе се губи тяхната сила и полезностSmileАко сте яли например пиле с картофи със салата,след около 3-4 часа храната ще се преработи и спокойно можете да ядете плодове. След като сте яли плодове,трябва да изчакате 30 минути(за бананите са 40) за да ядете нещо по-стабилно,това е времето за което плодовете преминават през стомаха ви.
4.Ясно е че не се препоръчват кафе(следобед може),много захар,солено,черен чай,но ако всичко е в умерени граници-няма проблеми,аз самата нарушавам понякога тези правила,но не е фаталноSmile
5.Забравих да кажа,че киселото мляко не е препоръчително да се яде с храната,само на гладно!!!
Ами май в общи линии е това,може би ще ви се стори малко изтъркано,особено ако става въпрос за разделно хранене.Но е важно да знаете,че това не е диета или някаква глупост-това е здравословно хранене.Горещо ви препоръчвам да започнете още утре с ябълка например. Обещавам ви че ще сте доволни и ще се чувствате много по-добре!