.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Bu!
    Guest

Za6to tq postypva taka

Ami iskam da vi pitam momi4eta, zna4i hodq s edno momi4e ot 2-3 meseca iii, tq e e devstvena, no tova ne mi puka osobedno, az NEhodq s neq samo da q 4ukam. Ta vyprosyt mi e: Emi ponqkoga kogato sme na same (siguren sym 4e e devstvena) i tq po4va stra6no mnogo da me vyzbujda, smisyl..po4va da me pipa tuk tam..da mi mesti rycete na dupeto i t.n. I stra6no mnogo me vyzbujda..(normalno)..Ama pokazva 4e stra6no mnogo iska da pravim ne6to pove4e ot..da se natiskame..i kogato az posegna da i otkop4eq sutiena (6tot neizdyrjam napravo 6i go razkysam) ili pyk kym kop4eto na dynkite i da go razkop4eq i tq mi maha rycete i mi pokazva 4e ne e syglasna...Hem Iska, Hem neiska...e obqsnete mi go...PLS

ami spored men tq go iska prosto o6te ne e sigurna v teb.mn malko vreme ste hodili.az sa6to bqh v takova polojenie i ot opit ti go kazvam.iz4akai prosto tq sama 6te si go poiska:}

ami sigurno o6te ne e gotova
    po4akai izvestno vreme
    tva e normalno

Misli, 4e o6te ne e gotova i q e strah...Normalno, iz4akai, tq sama 6te si go poiska samo da e adski vazbudena i nqma da izdarji i tq
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Mu!
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Misli, 4e o6te ne e gotova i q e strah...Normalno, iz4akai, tq sama 6te si go poiska samo da e adski vazbudena i nqma da izdarji i tq
    mmmmmma i az neizdtyrjam...napravi vi kaam naite li kak me nadyrvq, pyk ..nakraq...ni6to...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    mi prosto ne e na 100% sigurna v sebe si..
    i hem iska.. hem v posledniq moment se razkolebava..
    prosto se postarai da q vazbudi6 i ti adski mnogo
    i nqma da ti otkaje..garantiram ti
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Явно е страхува? Не е лесно, влез и в положение.

Moje da te probva kak shte reagirash ,dali shte i napravish problem za tova!!!

Guest
    Не е до страх! Според мен иска само да се натискате щото е някав детски задник и не иска секс още! С 2 думи не е готова и иска само да се натискате щото я е страх да не я цепнеш!!

Guest
    I az sum suglasna s kittie 4e ne iska sex o6te.Prosto q kefi da se natiskate i tva e... puk tq ako re6i 4e go iska 6te ti go pokaje predpolagam.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Kittie_
    Не е до страх! Според мен иска само да се натискате щото е някав детски задник и не иска секс още! С 2 думи не е готова и иска само да се натискате щото я е страх да не я цепнеш!!
    imennoabs sum sigurna

dqdoto_tineidjar
    Guest
    siguren li si 4e tva koeto te opipva tuk tam ne e dqsnata ti tuka ili liavata?hehe vnimavai mom4e rukobludstvoto e griah nali znaish za :
    iz dnevnika na edin 4ikidjia:
    den purvi:Opitah s dqsnata --beshe mn qko>>
    den vtrori:Opitah s liavata-- beshe oshte po gotino
    den treti:Opitah s jena--bledo podobie na dqsnata....

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Hem surbi , hem boli

Re: Za6to tq postypva taka

Цитирай Първоначално написано от Bu!
    Ami iskam da vi pitam momi4eta, zna4i hodq s edno momi4e ot 2-3 meseca iii, tq e e devstvena, no tova ne mi puka osobedno, az NEhodq s neq samo da q 4ukam. Ta vyprosyt mi e: Emi ponqkoga kogato sme na same (siguren sym 4e e devstvena) i tq po4va stra6no mnogo da me vyzbujda, smisyl..po4va da me pipa tuk tam..da mi mesti rycete na dupeto i t.n. I stra6no mnogo me vyzbujda..(normalno)..Ama pokazva 4e stra6no mnogo iska da pravim ne6to pove4e ot..da se natiskame..i kogato az posegna da i otkop4eq sutiena (6tot neizdyrjam napravo 6i go razkysam) ili pyk kym kop4eto na dynkite i da go razkop4eq i tq mi maha rycete i mi pokazva 4e ne e syglasna...Hem Iska, Hem neiska...e obqsnete mi go...PLS

Малко са жените които знаят какво искат и за това не се учудвай, че хем иска, хем не

Guest
    i az sym devstvena zatva moga da ti kaja kake tochno..ei taka kato sam s nqkoi na kupon primerno otivame v dr staq i pochvame da se natiksame i mi stava mn hubu..baram i toi bara..davam nai-mn da mahni sutiena shtoto chusvtvoto da ti lijat gyrdite e zversko no shtom posegne kym dynkite vednaga mi iztiva vsichko i kazvam ne zashtoto prosto ne sma sigurna v choveka..demek za sex glavnoto e da si siguren v choveka !

Еми притеснява се от нещо повече явно.
    Ала и е интересно да вижда, че тя възбужда. За това.. вземи я възбуди ти самия едно хубу.. да видим дали ще ти се дърпа. Накарай я да се отпусне.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    хмммм детска раута ...може да и е забавно на момичето ... и и харесва да се чувства желана .... няма лошо

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Виж, аз преди време, когато бях девствена, се държах по същия начин. С гаджето ми тогава се натискахме както ни падне, по всякакъв начин, но него правихме. Просто разграничавах двете неща. Сексът беше една голяяяма стъпка, която току-така не може да се предприеме, а натискането-нещо нормално. Когато обаче преспах за 1 път с момче, нещата станаха съвсем други. Сега натискането си води до секс. Което вече е нещо напълно нормално. Но като по-малка исках да съм сигурна напълно в човека, че ме обича страаашно много, че е готов на всичко за мен, че няма да ме зареже, ако преспи с мен и ей такива. Това се върти в главата на едно девствено момиче. Поне при мен беше така. Според мен, ако и показваш непрекъснато, че страшно много я обичаш и държиш на нея, тогава ще поиска да правите секс. Просто трябва да си страшно търпелив и да се отнасяш с внимание и разбиране към нея. И винаги да й показваш чувствата си, и да и ги казваш.
    HardC0re and BDSM forever

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    i az sym devstvena zatva moga da ti kaja kake tochno..ei taka kato sam s nqkoi na kupon primerno otivame v dr staq i pochvame da se natiksame i mi stava mn hubu..baram i toi bara..davam nai-mn da mahni sutiena shtoto chusvtvoto da ti lijat gyrdite e zversko no shtom posegne kym dynkite vednaga mi iztiva vsichko i kazvam ne zashtoto prosto ne sma sigurna v choveka..demek za sex glavnoto e da si siguren v choveka !
    ем ти може да си каже,че си по-голяма курва,дори и да не си се ебала,жъобще не знаеш какво ще каже момчето след това,ами ако се хвали ,че сте се ебали..а и още нещо..колко често ходиш на такива купончета
    I am a violet butterfly !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от JenKa`
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ем ти може да си каже,че си по-голяма курва,дори и да не си се ебала,жъобще не знаеш какво ще каже момчето след това,ами ако се хвали ,че сте се ебали..а и още нещо..колко често ходиш на такива купончета
    axaxaxaxXAXA i az tva shtqh da kaja .. bravo !!!

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Я да не бараш момичето че ще ти счупя ръчичките

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    mi prosto ne e na 100% sigurna v sebe si..
    i hem iska.. hem v posledniq moment se razkolebava..
    prosto se postarai da q vazbudi6 i ti adski mnogo
    i nqma da ti otkaje..garantiram ti
    taka si e ;]

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

говорете бе хора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си