- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв тип тяло предпочитате?
Yeeeee pluveca s razvitite ramene...eeeee tva mi e mechtata![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
klioshtavo![]()
![]()
![]()
az po princip niamam mnogo vuzrajenia e ne obicham niakvi super razpusnati de no niamam protiv ako e malko klioshtav ili leko pulen ili nabit obshto vzeto niamam mnogo vuzrajenia ama glasuvah za pluvec de
Първоначално написано от Bloody_Tear
auuu verno ve mnogo e sexy,hahahah Gal tvoia tarzan me ubi napravi,ama kato ideia nasitina ne e tolkova losh,samo deto v fizionomiata e mnogo rubest:P
Eiiii az sam treniral pluvane kato po malak okolo 2 godini kfo znaete![]()
Ina4e sq sam klio6taf ama taka si se haresvam :P moje bi nqkoe i drugo muskul4e 6e mi doidat dobre ... ama ne6to ne 6tyt da idvat ,..... abe ne sam 4ak tolko zle
vse pak na pluvec glasuvah
az sam si pluvec....koito ve4e ne pluva
oh stana slojno
![]()
:P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Ммм..аз си избирам LunaTrick.Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
Аз съм съчетание от четерите вида тяло![]()
em az se staraq da zaqkna kolkoto se moje pove4e i da napravq maximalno ogromno tqlo bez nikva himiq dokolko e vyzmojno shte pokaje vremeto
P.S.> kulturizym forever![]()
Левски шампион але але!
mene me kefiat na pluvcite![]()
Pluvcite RuliRat !
Първоначално написано от e_l_i_z_a
Ммммм като се замисля НЕ! Няма го бруталното излъчване крещящо Аз съм ИДИОТ!![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
nai-mnogo mi dopada na pluvec ...s krasiv i dobre oformen gryb....i pak razviti muskul4eta...mmm obojavam mom4eta s razvit gryb...ama ne dvukrilni gyrderobi de....i s malko dupe hehe![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Аз го имам това и затова ме предпочиташ, налиПървоначално написано от Гал
![]()
Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
![]()
Разконспирира ме!
Признавам си!
![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
ne6to sredno mejdu pluvec i tancior![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
xm... nito 1 ot predlojeniqta ne mi "pasva"...
gryb4eto da e dobro , ramencata , plo4kite.../stegnatoto dupence xaxaxa :P/
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...