.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    nikel
    Guest

iskam da popitampo opitnite v sexa

nadqvam se na kompetenten otgovor koito vse pak da byde podkrepen i s nqkfo dokazatelztfo zna4i vyprosa mi e poneje 4etah v stranicata za 4te lyji za zabremenqvaneto i 3ta be6e slednata Lyja nomer 3 - Momi4eto ne moje da zabremenee ako mom4eto si iskara 4lena predi eqkulaciqta .....i obosnofkata be6e ne6to ot roda- tova ne e vqrno za6toto prez cqloto vreme mom4eto moje da otdeli te4nost s koqto da oplodi qiceketkata Vqrno LI e Tova ? ne trqbva li za da zabremenee momi4eto spermatozoidite da bydat izhvyrleni na vytre "silno"??? mersi predvaritelno

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    estestveno 4e ne e vqrno , nali spermata e semennata te4nost

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    естествено че има вероятност
    момичето да забременее.щото още
    докато момчето не се е изпразнило
    се отделя течност(смазка или квот
    е там) и тая течност може да съдържа
    сперматозоиди..и ако дори един от тях
    си проправи път до яйцеклетката....
    става белята
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

ae nz ma pri mene sa otdelqt edni te4nosti predi da sa ispraznq
    Vsi4ki znaem 4e kogato 4owek e sam toi e slab i 4e kogato nqma privurjenici na ideite mu te gubqt smisal siguren sam sushto taka 4e suberat li se mnogo hora s ednakvi interesi na edno mesto te stavat silni!!!

Guest
    ahahaha ave ei avtomaniak ti kaf opiten v sexa si ve...stiga si pisal gluposti...otdelia ti se mozaka ot glavata...

Guest
    Moje da se zabremenee osobenno ako e 2ri tek i toi prez 1viq e svarshil....otdelq se sperma i seriozno moje da ostanete s eventualen potomak! Kofti - se momichetata patqt!

Em estestveno che ima veroqtnost drugite si kazah az gi podkrepqm!!!

Супер фен
    Град
    sofia
    mi moje da zabremenee, puk moje i da ne zabremenee, zavisi ot sok4etata na momi4eto, kolko sa kiselki

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Napravo vi se 4ydia na akula! Ne ste naiasno s organizma si i riskovete puk sex mi pravite! Ina4e risk ima.Murderdoll obiasni!

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Цитирай Първоначално написано от MerviN
    emi batka neznam
    Ми тогава като незнаеш кфа е целта на шибаното ти безсмислено мнение ???

По темата - естествено,че има шанс да се забременее дори и той да е минимален.

Eto ti edin kompetenten otgovor na Biotehnolog - Medic : Pri eiakulaciata se otdeliat goliam broi spermatozoidi. Niakolko miliona. Goliam achast ot tiah sa nemoshni, s defekti, bavni kato edna malka chast uspiava da sotgine do iaicekletkata i samo edin eidnstven uspiava da ia oplodi. Do tuk predpolagam go znaete. Prez cialoto vreme na erekciata se otdelia technost ot prostata (jlezata koiato se namira tochno mejdu testisite i anusa). Tazi technost se otdelia na tlasaci pri eiakulaciata kato v neia se primesvat i spermatozoidi kato tazi substancia vehce se naricha semenna technost. Niama da zadylbavam v roliata na tazi technost no toi e predimno zashtitna reakcia na organizma. Prez cialoto vreme kogato se otdelia tazi technost v neia se primesvat i mnogo malko kolichestvo spermatozoidi, stotici. Technostta izglejda bistra zashtoto broiat im e malko, no prez celiat akt v jenata navliza dostatychno kolicehstvo za da zabremenee, zashtoto dori i edin za vleze moje da e sotatychno jiv, energichen i chitav za da stigne do iaicekletkata. 80% ot nejelanata bremennost e stanala tochno po takyv nachin.

Po-dobre skypi protivozachatychni ot kolkoto eftina decka kolichka ))

Голям фен
    ei..losha rabota we

Всичко е възможно.

Цитирай Първоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
    Цитирай Първоначално написано от MerviN
    emi batka neznam
    Ми тогава като незнаеш кфа е целта на шибаното ти безсмислено мнение ???
    .
    Целта е да се издигне в йерархията -от новак до Мегафен
    Когато искаш нещо-търсиш начин,когато не го искаш-търсиш оправдание.

Супер фен
    Град
    In Heart of my SweetY
    Mda estestveno che moje..tochno sa go opisali
    Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.

Град
    Ботевград
    Абе плякаи си се, само гледай да не ти се исфърлят там вътре , че си е ебало маикята

Ламерска работа какво да се прави

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    става белята
    To4no taka!Dobre 4e ima nqkoi po osvedomeni hora v tozi forum

Мега фен
    Всъщност е вярно поради няколко причини:
    1. Ако е имало друг полов акт преди това, сперматозоиди 100% са останали в канала и те се сливат с течността, изтичаща по време на секса.
    2. Мъжът може да го извади, но без да се усети, може да пръсне малко сперма. 1 сперматозоид е достатъчен, а в спермата има милиони.

Повече от фен
    moje otdelqt se spermatozoidi v tazi te4nost predi da svar6i6... malka e veroqtnosta no q ima
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Абе деда знам едни приятели неска си признаха че го правят без предпазни мерки и дося поне едно 30 пъти са се праскали...само 1,2 пъти са ползвали презърватив и той нали спокоен и свършил в нея и после айде Пастиниор......опасноста не е много голяма или те са късметлий ама от толкова много пъти....и са се провалили само 1 път и то с капут.....легенди..

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз понеже съм ходил на СИП "Здравно образование" и мисля, че няма да е било лъжа че може. А и има случаи на забременели, как става това мислиш?

Guest
    napalno vazmojno

Фен
    Град
    Предградие 13
    В началният стадий на ерекция се изхвърля смазка.ТАк както момичетата се навлажняват так и ти изхвърляш смаска.Тя се състои от малко телесни течности примесени със части от спермата застояла се по каналите.Вереятността ад стане нгаф е малко но съществъва.
    >Другото което е че сперматозоидчетата плуват с помоща на упашките си и не им е проблем и да не бъдат изхвърлени много навътре да си стигнат до яйцеклетката.Вагината на жената поддържа постоянна температура и влага и поради тази причина спермата може да живее вътре с дни.Принципно след уплождането на яйцеклетката останалтие сперматозоиде не умират а си обикалят наляво надясно такаче реален шан си съществува но всичко тука си е теория на късмета.
    Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
    Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
    Който не ме харесва и понася да се изнася.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    става белята

i az taka znam...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си