- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- кой е пич и кой не е?
на кой/коя се кефите от форума? НЕ КАТО ВИЗИЯ,А КАТО ХАРАКТЕР..
аз съм фенка на росската,шушинка и не се сещам сега за други.
от момчетата никой не ми е привлякъл вниманието с мнениицата си.![]()
![]()
![]()
Ами в момента никой!Поради простата причина ,че не ви познавам добре!И мисля,че трябва да мине доста време за да свикна със всеки един характер!!
Peace\/![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Emi kefia se na LunaTriCk,Momchence,abnormal_baby,Satanas_Daughter ....Za drygi ne se se6tam v momenta![]()
амииии аз малко бях позабравила да влизам в форума...![]()
![]()
![]()
за това ще кажа само Murderdoll и DeaTHroW-ReC_F. Много си ме радват те 2не че другите не ме, ама ..
![]()
I'm not as good as you?! Fuck no! I'm better than you!
Ей пичове и пички кво ще кажете за мен? :P
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
horata (kato harakter) se opoznavat mn vreme , moje dori cql jivottuk 90% ne se poznavame i prosto nqma kak da govorim za haraktera na drugite , edinstveno po postovete koito puskame ili po ls-4etata no za men tova ne e dostata4no za da opoznaq ne4ii harakter
![]()
az se kefq na BlinD^BoYПървоначално написано от BlinD^BoY
![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
oh mi dosta sa
Murderdoll,DiEsEl_GiRl4eTo ,amy_lee,fire_of_satan,Gal,abnormal_baby,slun4ice, e_l_i_z_a,
Blooday_tear,moje bi i momchence,drinkin_park(ama toi mnogo riadko vliza) mi mai mai sa tva ili pone sega ne se seshtam za drugi, a i DeaTHroW-ReC_F
Murderdoll DeaTHroW-ReC_F aBnOrMaL_BaBy Momchence Satanas_daughter Bloody_Tear e_l_i_z_a ^Avril^Lavigne^ fire_of_satan Jamalska ... veche vtori pyt go promenqm tui mnenie i sigurno pak nqkoi sym izpusnala...
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
pyrvo che takava tema veche ima v foruma..ama koi da se porazrovi a kolkoto do samata tema emiii mn hora me kefqt adski mn pochti sichki ama sq ne mi se izrejda![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
Ами и мене абсолютно всички много ми харесват.Сички си имат положителни страни и са много печени...можеби повече
playful_girlll
DiEsEl_GiRl4eTo
miloto_girl-4e
{}Slanchiceto{}
BaT_GirL
C-I-A-R-A
Murderdoll
Satanas_daughter
Грахче и още мнооого ама ме мързи![]()
:P Offf mi si4ki me kefat moje bi ima otdelni li4nosti ... skoro Kittie_ me "napsuva" za edno moe mnenie i malko bqh iznenadani ima dosta hora koito sa mi bezrazli4ni i prosto ne sam govoril s tqh
pak za tezi koito me kefat ... brr 6e izbroq ama 100 na 100 6e izpusna nqkoi i 6e mi se syrdi ...... Devilkin, Murderdoll, Steff, fostenkata
, Linkin4eto, abnormal_baby, Satanas_daughter, DiEsEl_GiRl4eTo, slun4iceto, napu6en_buhal, lunatrika e pekan.....yyyyyy nqkoi mi se gubi .....
are ako sam izpusnal da me podseti da go dobava :P
:P aaaa i Jamalaska me kefi makar 4e ne sam nein tip imam kosmi po krakata
![]()
i razbirae kak 6tqh da zabravq DeaTHroll_ReC_F (dali se s edno ili dve "l" ???)aaaaaaaaaaa i sorry ako ima gre6ka v nicka Feticeria...Feticiria.....feti-ne6to si deto se kefi na Deftones :P
:P Specilano izvinenie 4e zabravih edna mnogo sladka kakaaaaaa UnItEd_CoLoRs sajalqvammm
![]()
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
abe kvo i 6te da prikazvate znaete 4e az sam nai qkianali , nali
Що никой не каза лудото Нелчеее;[[ (Linkin4eto) Верно, малко истеричка си пада амааа... и лудите имат нужда от обич!!!
Malko liПървоначално написано от Анонимко
![]()
ama tfa i e 4ara :P :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Hah! Tq Nela celiq forum q znae kva e psihichno bolna i se nahvurlq na vsi4ki i na vsi4ko!![]()
![]()
![]()
Грр ми кефят ме: DeaTHroW-REC_F, Murderdolly, има още, ама ся ме мързи да ги търся ..)
Lele az sum razbrala temata gre6no! Sigyrno 6toto mnogo mi se e spialo kato sum otgovariala.Misleh 4e triabva da napi6eme 4ii mnenia ni kefiat!![]()
![]()
Zna4i dobaviam samo amy lee i Dance_Princess 4e ina4e moga da pi6a do ytre!![]()
Mi i az mislq kat0 LiNkiN4eTo .Az sym 06te n0vi4ka tuka :} Tyi 4e vi se kefq na si4ki![]()
Ами мен много хора ме кефят.Ще изборя някои,мога да изпусна някой,но да не се сърди: Bloody_tear,MurderDoll,Allicia,BaT_GirL,DiEsEl_GiR l4eTo,aBeP4eTo,BABY_SAXY_GIRL,Joseffine ( съжалявам ако има грешка )
От момчетата на Baccara и MG-to ( не знам дали така му беше ника ) А и Lunatrick ( И за него не съм сигурна дали така се пишеше )
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.