.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

кой е пич и кой не е?

на кой/коя се кефите от форума? НЕ КАТО ВИЗИЯ,А КАТО ХАРАКТЕР..
    аз съм фенка на росската,шушинка и не се сещам сега за други.
    от момчетата никой не ми е привлякъл вниманието с мнениицата си.

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Ами в момента никой!Поради простата причина ,че не ви познавам добре!И мисля,че трябва да мине доста време за да свикна със всеки един характер!!
    Peace\/
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    ми Amy Lee,Lunatrick,Гал...
    опа ама тфа не било само за мненията на хората...
    не казах abnormal_baby щот почти няма нейни
    мнения тука ама ся вече ше я кажа...също ^Avril^Lavigne^,
    Jamalska,Momchence,Satanas_daughter,fire_of_satan
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    оо труден въпрос .. доста са .. съжелявам ако пропусна някой,но това са :
    ^AvRiL^LaViGnE^ , ^Murderdoll^ , GeRyTo , Momchence , LunaTriCk , Satanas_Daughter , Jamalska , diesel_girl4eto , DeaTHroW-ReC_F , Devilkin и разбира се united_colors.. за други сега не се сещам

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Emi kefia se na LunaTriCk,Momchence,abnormal_baby,Satanas_Daughter ....Za drygi ne se se6tam v momenta

Фен
    Град
    behind you, bitch
    az sam vi fen na si4ki

амииии аз малко бях позабравила да влизам в форума...
    за това ще кажа само Murderdoll и DeaTHroW-ReC_F. Много си ме радват те 2 не че другите не ме, ама ..

I'm not as good as you?! Fuck no! I'm better than you!

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Ей пичове и пички кво ще кажете за мен? :P
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    horata (kato harakter) se opoznavat mn vreme , moje dori cql jivot tuk 90% ne se poznavame i prosto nqma kak da govorim za haraktera na drugite , edinstveno po postovete koito puskame ili po ls-4etata no za men tova ne e dostata4no za da opoznaq ne4ii harakter

Аз ви се радвам на всичките и не ви деля

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    mom4eta: NG3^Replay,BlinD^BoY,SanDro,Lunatrick,Traffic
    momi4eta:Jamalska,Murderdoll,Satanas_daughter,Jose finne,amy lee,
    art baby,e4o,BABY_SEXY_GIRL,aver4eto,Kittie_,Iliqn4eto ,Avril Lavigne,aBnOrmal_baby,prosto^az^f,fostenkata,Dance_princess,Aia,
    Diesel_girl4eto, ima i drugi

Голям фен
    Град
    S o F i A
    Цитирай Първоначално написано от BlinD^BoY
    Ей пичове и пички кво ще кажете за мен? :P
    az se kefq na BlinD^BoY
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

oh mi dosta sa
    Murderdoll,DiEsEl_GiRl4eTo ,amy_lee,fire_of_satan,Gal,abnormal_baby,slun4ice, e_l_i_z_a,
    Blooday_tear,moje bi i momchence,drinkin_park(ama toi mnogo riadko vliza) mi mai mai sa tva ili pone sega ne se seshtam za drugi, a i DeaTHroW-ReC_F

Murderdoll DeaTHroW-ReC_F aBnOrMaL_BaBy Momchence Satanas_daughter Bloody_Tear e_l_i_z_a ^Avril^Lavigne^ fire_of_satan Jamalska ... veche vtori pyt go promenqm tui mnenie i sigurno pak nqkoi sym izpusnala...
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

pyrvo che takava tema veche ima v foruma..ama koi da se porazrovi a kolkoto do samata tema emiii mn hora me kefqt adski mn pochti sichki ama sq ne mi se izrejda

Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!

Повече от фен
    Ами и мене абсолютно всички много ми харесват.Сички си имат положителни страни и са много печени...можеби повече
    playful_girlll
    DiEsEl_GiRl4eTo
    miloto_girl-4e
    {}Slanchiceto{}
    BaT_GirL
    C-I-A-R-A
    Murderdoll
    Satanas_daughter
    Грахче и още мнооого ама ме мързи

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    :P Offf mi si4ki me kefat moje bi ima otdelni li4nosti ... skoro Kittie_ me "napsuva" za edno moe mnenie i malko bqh iznenadan i ima dosta hora koito sa mi bezrazli4ni i prosto ne sam govoril s tqh pak za tezi koito me kefat ... brr 6e izbroq ama 100 na 100 6e izpusna nqkoi i 6e mi se syrdi ...... Devilkin, Murderdoll, Steff, fostenkata, Linkin4eto, abnormal_baby, Satanas_daughter, DiEsEl_GiRl4eTo, slun4iceto, napu6en_buhal, lunatrika e pekan.....yyyyyy nqkoi mi se gubi ..... are ako sam izpusnal da me podseti da go dobava :P :P aaaa i Jamalaska me kefi makar 4e ne sam nein tip imam kosmi po krakata i razbirae kak 6tqh da zabravq DeaTHroll_ReC_F (dali se s edno ili dve "l" ???)aaaaaaaaaaa i sorry ako ima gre6ka v nicka Feticeria...Feticiria.....feti-ne6to si deto se kefi na Deftones :P :P Specilano izvinenie 4e zabravih edna mnogo sladka kakaaaaaa UnItEd_CoLoRs sajalqvammm
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

GOST
    Guest
    abe kvo i 6te da prikazvate znaete 4e az sam nai qkia nali , nali

Guest
    Що никой не каза лудото Нелчеее;[[ (Linkin4eto) Верно, малко истеричка си пада амааа... и лудите имат нужда от обич!!!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Що никой не каза лудото Нелчеее;[[ (Linkin4eto) Верно, малко истеричка си пада амааа... и лудите имат нужда от обич!!!
    Malko li ama tfa i e 4ara :P :P
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Anonimen^^
    Guest
    Hah! Tq Nela celiq forum q znae kva e psihichno bolna i se nahvurlq na vsi4ki i na vsi4ko!

Guest
    Грр ми кефят ме: DeaTHroW-REC_F, Murderdolly, има още, ама ся ме мързи да ги търся .. )

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Lele az sum razbrala temata gre6no! Sigyrno 6toto mnogo mi se e spialo kato sum otgovariala.Misleh 4e triabva da napi6eme 4ii mnenia ni kefiat!
    Zna4i dobaviam samo amy lee i Dance_Princess 4e ina4e moga da pi6a do ytre!

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Mi i az mislq kat0 LiNkiN4eTo .Az sym 06te n0vi4ka tuka :} Tyi 4e vi se kefq na si4ki

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Ами мен много хора ме кефят.Ще изборя някои,мога да изпусна някой,но да не се сърди : Bloody_tear,MurderDoll,Allicia,BaT_GirL,DiEsEl_GiR l4eTo,aBeP4eTo,BABY_SAXY_GIRL,Joseffine ( съжалявам ако има грешка )
    От момчетата на Baccara и MG-to ( не знам дали така му беше ника ) А и Lunatrick ( И за него не съм сигурна дали така се пишеше )
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си