- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Защо след като си обръсна ... ?
Защо след като си обръсна напълно оная работа, ми се появяват често пъпки ?!?! Ползвам самобръсначка и бяна за бръснене. След като се обръсна не слагам нищо. Дайте някаква идея какво да правя за напред ?!?
Az lichno si gi skasqvam samo i ne sam se brasnal otdolu, no kogato mi se naloji da si odarq kontra kogato si brasna liceto ( za nqkoq vajna sreshta ) i mi izlizat takiva papchici. Ne se brasni sas samobrasnache s-u rasteja na kosama, a v negova posoka-navqrno za tova se poluchava taka.
Tova se polu4ava, za6toto kojata po tezi mesta e nejna, a i ne e sviknala o6te na podobni drazneniq. Zatova sled kato se obrysne6 si slagai aftershave ili nqkakyv krem... a moje i dvete![]()
The art of love is not to let your heart get broken !
s aftershave mnogo boli probvah.kajete niakakuv krem po dobre.moje da pomognete na men i na nego.Първоначално написано от _Jessy_
skii kvo zabelqzah az-ato se vzemam na kontra(protivopolojno na posokata na kos1ma)se poqvqvat a ina4e -ne
Haresvam vsi4ki jeni obi4am samo edna!!!Dilqna!!!Milo obi4kam te!!!
sloji parfym![]()
точно така е!Първоначално написано от Verliebter^Junge
да, ама по посока на косъма ли се бръснеш? след тва може да сложиш бебешко олио...![]()