Ima li va6 post , ot koito se sramuvate ili prosto ne znaete za6to ste go napisali i sega ste na drugo mnenieprosto taka vi e do6lo za nqkoq tema i tva e napisali
![]()
mi az niamam
Ami v momenta ne se seshtam, no moje i da e imalo... neznam...![]()
Оооо не помняама едва ли ще има
![]()
Mnem mislq, che nqma
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Сещам се веднъж (ама май беше още стария форум) по една тема кой кого познава бях написала "Роската и сестра й Ь", пък тя сестра й на Роска е Х. Тогава и двете много ми се смяха![]()
![]()
![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Дам, май ес сещам за такъв, бях натропала мноу яко едно момиче, което писа, че си порязва вените, защото гаджето я зарязало. Аз и казах, че е тъпа и недорасла, ама като се замислих после реших, че не съм била права да я товаря тка...
Иначе не се сещам за друг. За разлика от думите и изказванията постовете могат да се обмислят първо...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
mm i az taka, no togava bqh s drgu nick i nikoi ne go znae...Първоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
![]()
Лудото Нелче пак се изказа с тема! хахахаха![]()
Ами да имало е.Конкретен случей не мога да се сетя,но като чета някои от старите си мнения и си викам"Леле какво съм писала..."![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Не,няма мой пост за който да съжалявам!![]()
ami ot purvia mi post v toia forum me e sram ama niama da go pi6a 6toto be6e mnogo glypav! Naposleduk me e sram pove4e ot na4ina mi na izraziavane otkolkoto ot tova koeto kazvam!![]()
ne!
Niama i se nadiavam da niama!
Ами имаше един,но сега не мога да се сетя кой беше точно.Бях написала няколко пълни простотийки,но се сетих късно.Имаше и един път дет едно момиче питаше 'защо дава на приятеля си да ме ч*ка'.Малко рязко реагирах и доста глупости и исписах,но много се нервирах на темата й.Това се сещам за сега.За това кратко време което съм във форума не са малко![]()
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
Ne, za6to da se sramuvam?Koi me poznava, 4e da kriq ne6to?Az sam si takava kakvato sam - iskrenna i ne sajalqvam za ni6to, koeto sam napisala tuk!
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Сега не се сещам ама няма начин да не съм написала някои простотия![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Хахахах да и аз съм така сигурно и повече от една простотия съм написалаПървоначално написано от aBeP4eTo
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Мисля,че до сега не ми се е случвало да съжалявам за нещо,което съм написала![]()
mi ima grafa ''promeni'' kav e problema?
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
nqma za koi da sym syjalqvala no ...ponqkoga osobeno kogato pu6tam po dylgi mneniq i se povtarqm...vse edno si zagubvam misylta..moje i da ste zabelqzali ama az se use6tam 4ak kato go pusna...daje dosta 4esto go pravq tozi nomer...ina4e ne syjalqvam za ni6to![]()
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*