Utre samo elaПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
napravo kef toq gudel :P
Лелеее имам отвратителен гъдел най-много под краката и отстрани на стомахчето ми ... леле като почна да пищя, да се гърча имало е случаи в които да падам от гъдел особено на краката... :P
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Аз като се замисля май почти навсякъде имам гъдел, ама най-много е отстрани където са ребрата и на стъпалата също...Така се гърча брутално като ме гъделичка някой....
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Gydel li ? Gorki4kiq az ... vse edno sam izgraden ot hilqdi muskoli koito pri nai malkoto dokosvane po4vat da se gyr4at ot kefVerno e imam si gydel
Prosto nqkoi da me dokosne ... bih se gyr4il ot smqh
nai ve4e v rebrata :} ( ne vytre de :P )
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
az imam guden na super mnogo mesta , naprao ne moga da se ponasqm .... imam na korema , na krakata , na racete , ave cqlata ...
Ot vsi4ki temi zaklu4i6 4e gydali4kaneto e mnogo vajen socialen kontakt...ne vseki dava na vseki da go gadali4ka kato se6tate se kakvo o6te......demek gydela e priaten samo mejdu dvama blizki horataka li e?? :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Първоначално написано от GeRyTo
Леле- значи аз трябва да се възбуждам само когато някой ме докосне.
Имам страшен гъдел, но действително ми е приятно само, ако ме гъделичка някой човек, с който се разбираме. Тогава се смея и ми е всело, не че иначе не се хиля, но определено има разлика ...
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...