.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: Gydel

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Navsqkade, kadeto i da me barnete umiram ot gudel, vse pak na6te sa me pravili sas kef
    Utre samo ela napravo kef toq gudel :P

Супер фен
    Лелеее имам отвратителен гъдел най-много под краката и отстрани на стомахчето ми ... леле като почна да пищя, да се гърча имало е случаи в които да падам от гъдел особено на краката... :P
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    хаха аз съм от червеитеимам
    гъдел НАВСЯКЪДЕ ама абсолютно
    навсякъде...
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз като се замисля май почти навсякъде имам гъдел, ама най-много е отстрани където са ребрата и на стъпалата също...Така се гърча брутално като ме гъделичка някой....
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Gydel li ? Gorki4kiq az ... vse edno sam izgraden ot hilqdi muskoli koito pri nai malkoto dokosvane po4vat da se gyr4at ot kef Verno e imam si gydel Prosto nqkoi da me dokosne ... bih se gyr4il ot smqh nai ve4e v rebrata :} ( ne vytre de :P )
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    az imam guden na super mnogo mesta , naprao ne moga da se ponasqm .... imam na korema , na krakata , na racete , ave cqlata ...

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Ot vsi4ki temi zaklu4i6 4e gydali4kaneto e mnogo vajen socialen kontakt...ne vseki dava na vseki da go gadali4ka kato se6tate se kakvo o6te......demek gydela e priaten samo mejdu dvama blizki hora taka li e?? :P
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от GeRyTo
    Между другото съм чувала че хората с много гъдел се възбуждат мн лесно и освен това там където имаш най мн гъдел са най силните ти ерогенни зони..ама ненам дали е мн верно [/color][/b]

Леле- значи аз трябва да се възбуждам само когато някой ме докосне.

Имам страшен гъдел, но действително ми е приятно само, ако ме гъделичка някой човек, с който се разбираме. Тогава се смея и ми е всело, не че иначе не се хиля, но определено има разлика ...
    ... Кой, ако не аз
    .... Кога, ако не сега...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Ot vsi4ki temi zaklu4i6 4e gydali4kaneto e mnogo vajen socialen kontakt...ne vseki dava na vseki da go gadali4ka kato se6tate se kakvo o6te......demek gydela e priaten samo mejdu dvama blizki hora taka li e?? :P
    absolutno e taka...az imam strashen gudel no samo ponqkoga...zavisi koi me gudeli4ka

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си