- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помогнете ми . Моля !!
Така ходя с 1 момче вече 1 година и повече . Нормално е на 15 съм и ние с него доста често правим Секс...
Веднъж ме попита дали ще му направя свирка .. оттогава доста често се случва , но напоследък , той иска да ме накара да гълтам. А мен ме е страх от това моля ви посъветвайте ме![]()
Деца не правете това докато не навършите поне 14 годинки (секс)
Moмиче, гълтай, не е страшно... Само гледай да не се задавиш![]()
Според мен, ако найстина те обича, няма да те принуди да правиш нещо, което не искаш. Разбирасе поговори с него, кажи му че ти трябва време за да свикнеш, да не те насилва и че всичко ще се нареди от самосебе сиПървоначално написано от Sexy_angel_f_sf
))
Е да ама аз си го обичам ... , но незнам дали това (като гълтам) няма да ми навреди...
това са глупости. спермата е полезна за здравето на жената
научно доказано е![]()
Няма на какво да ти навреди ... според някви си проучвания са разбрали, че спермата съдържа някви си полезни простутии, но все пак внимавайте част от спермата да не попадне във влагалището и ...Първоначално написано от Sexy_angel_f_sf
nikoga ne go pravi...i men me nakara i az povarnah..zashtoto vkusa e ujasen!
е, това беше тъпо не мислиш ли... все едно аз да питам дали ягодите са с хубав вкус и някой да каже, че е алергичен и че е повърнал... и съответно да заключи че не са хубави... демек да не ям...Първоначално написано от incheto
всеки си има усещане за нещата около себе си.. ако прецениш, че се гаври с теб го прати по-дяволите... ако смяташ, че това просто му доставя удоволствие и това те удовлетворява, гълтай няма страшно![]()
Ako galtash tis e namalqva procenta da hvanesh rak na gardata s 20% !!!
Първоначално написано от ^NG3^REPLAY^
Муахаха, а защо? Бре измислихте нова биология. Кажете какво толкова полезно има в спермата дет да не го знам?Първоначално написано от Kittie_
![]()
Кво страшно има в тва ... няма от кво да се притисняваш ...![]()
Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men
Това което бях пратил преди в една тема с линк към тема за гълтането беше фейк... някакъв студент в щатите изкопирал страницата на СиЕнЕн и направил тази статия като офиицално проучване... естествено е бил заловен и съден за използване на чужди права...Първоначално написано от Kittie_
в крайна сметка такова проучване не съществува и тези данни са неверни.. но само за рака на гърдата, по принцип спермата съдържа много полезни вещества... толкова колкото не би могла да си представиш дори... цяла панацея :P
Толкова много, че и аз не мога да се сетя дори за 1. Айде няма ли някои да ме светне по въпроса или само си говорите наизуст.Първоначално написано от damnedbird
![]()
![]()
Dude, по-добре мълчи и се опитай да изглеждаш секси!Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
В една друга тема го бях описал - пълната гама витамини плюс аминокиселини и няколко глюкозни фракции, общо около 35 елементанужни на сперматозоидите да преживеят 72 часа...
Ама мисля, че е повече от безсмислено да задръствам с еднакви постове цял форум... и без това тук има толкова много боза-а-а, че като гледам скоро няма да се изчисти..
gultai i si trai!!!spermata lekuva grip,akne i mn drugi neshta...![]()
Ето какво знам азОсвен сперматозоиди в спермата се съдържат и други органични вещества, микроелементи, протеини, аминокиселини, ферменти, глюкоза, фруктоза, лимонена киселина и други вещества.
Бях чул нещо и за витамин С :P Момичета гълтайте за здраве
![]()
![]()
![]()
Mi za kfo trqq da gyltash kat ne iskash...Toi ako te obicha nqq te kara da go praesh..ti nestiga che sfirka my praesh ami...gr zamisyi se!
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.
OmgКакто би казала учителката ми по биология чети пак, "dude".
Ако си убеден, че спермата е толковаполезна може да направим едно изследване. (ако искаш и ти участвай
![]()
) Дори ще го публикуваме някъде.
![]()
Ми от де да знам, дори незнам кой нго е проучвал, то така си пише по списанията ...Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
toq pich hem te ebe hem mu duhash hem mu gultash spermata lelele dobre te e naredil...Shto me mu se ispikaesh v ustata...Bojeeeee ZLeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
http://poetry.rotten.com/worm/
Im A Gangsta & My Life Is Gangsta!
Бах вие на гъз ме направихте...![]()
Между другото на мен вкуса ми харесва...
че дори на вкус като ти харесва, какъв ти е проблема?
полезна или не, в никакъв случай не е вредна, повярвай ми![]()
Ami moeto mnenie e 4e ako iskash mojesh da opitash i ako ti haresa da produljish da go pravish , ako ne ti haresa neproduljavai![]()
Никой не е умрял от сперма,нито се е разболял от нея освен ако не е алергичен към нея)) Щом ти харесва на вкус...гълтай.Нищо няма да ти стане...нали искаш да му доставиш удоволствие на приятеля ти...или? Апък аз не виждам кой знае каква разлика в това да ти свърши в устата и в това да ти свърши в устата и да я глътнеш...все тая е...нали е в устата ти!
![]()
Каквото и да правиш,прави го с финес!