.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Помогнете ми . Моля !!

Така ходя с 1 момче вече 1 година и повече . Нормално е на 15 съм и ние с него доста често правим Секс...
    Веднъж ме попита дали ще му направя свирка .. оттогава доста често се случва , но напоследък , той иска да ме накара да гълтам. А мен ме е страх от това моля ви посъветвайте ме
    Деца не правете това докато не навършите поне 14 годинки (секс)

Moмиче, гълтай, не е страшно... Само гледай да не се задавиш

Guest

Re: Помогнете ми . Моля !!

Цитирай Първоначално написано от Sexy_angel_f_sf
    Така ходя с 1 момче вече 1 година и повече . Нормално е на 15 съм и ние с него доста често правим Секс...
    Веднъж ме попита дали ще му направя свирка .. оттогава доста често се случва , но напоследък , той иска да ме накара да гълтам. А мен ме е страх от това моля ви посъветвайте ме
    Според мен, ако найстина те обича, няма да те принуди да правиш нещо, което не искаш. Разбирасе поговори с него, кажи му че ти трябва време за да свикнеш, да не те насилва и че всичко ще се нареди от самосебе си ))

Е да ама аз си го обичам ... , но незнам дали това (като гълтам) няма да ми навреди...

fuck40
    Guest
    това са глупости. спермата е полезна за здравето на жената

научно доказано е

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sexy_angel_f_sf
    Е да ама аз си го обичам ... , но незнам дали това (като гълтам) няма да ми навреди...
    Няма на какво да ти навреди ... според някви си проучвания са разбрали, че спермата съдържа някви си полезни простутии, но все пак внимавайте част от спермата да не попадне във влагалището и ...

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    nikoga ne go pravi...i men me nakara i az povarnah..zashtoto vkusa e ujasen!

Цитирай Първоначално написано от incheto
    nikoga ne go pravi...i men me nakara i az povarnah..zashtoto vkusa e ujasen!
    е, това беше тъпо не мислиш ли... все едно аз да питам дали ягодите са с хубав вкус и някой да каже, че е алергичен и че е повърнал... и съответно да заключи че не са хубави... демек да не ям...

всеки си има усещане за нещата около себе си.. ако прецениш, че се гаври с теб го прати по-дяволите... ако смяташ, че това просто му доставя удоволствие и това те удовлетворява, гълтай няма страшно
    Старите рибари никога не умират... те просто така... си миришат...

Guest
    Ako galtash tis e namalqva procenta da hvanesh rak na gardata s 20% !!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ^NG3^REPLAY^
    според някви си проучвания са разбрали, че спермата съдържа някви си полезни простутии
    Цитирай Първоначално написано от Kittie_
    Муахаха, а защо? Бре измислихте нова биология. Кажете какво толкова полезно има в спермата дет да не го знам?

Фен
    Град
    На 1 м. от гъза на географията
    Кво страшно има в тва ... няма от кво да се притисняваш ...
    Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men

Това което бях пратил преди в една тема с линк към тема за гълтането беше фейк... някакъв студент в щатите изкопирал страницата на СиЕнЕн и направил тази статия като офиицално проучване... естествено е бил заловен и съден за използване на чужди права...
    в крайна сметка такова проучване не съществува и тези данни са неверни.. но само за рака на гърдата, по принцип спермата съдържа много полезни вещества... толкова колкото не би могла да си представиш дори... цяла панацея :P

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от damnedbird
    по принцип спермата съдържа много полезни вещества... толкова колкото не би могла да си представиш дори... цяла панацея :P
    Толкова много, че и аз не мога да се сетя дори за 1. Айде няма ли някои да ме светне по въпроса или само си говорите наизуст.

Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Цитирай Първоначално написано от damnedbird
    по принцип спермата съдържа много полезни вещества... толкова колкото не би могла да си представиш дори... цяла панацея :P
    Толкова много, че и аз не мога да се сетя дори за 1. Айде няма ли някои да ме светне по въпроса или само си говорите наизуст.
    Dude, по-добре мълчи и се опитай да изглеждаш секси!

В една друга тема го бях описал - пълната гама витамини плюс аминокиселини и няколко глюкозни фракции, общо около 35 елемента нужни на сперматозоидите да преживеят 72 часа...

Ама мисля, че е повече от безсмислено да задръствам с еднакви постове цял форум... и без това тук има толкова много боза-а-а, че като гледам скоро няма да се изчисти..

Guest
    gultai i si trai!!!spermata lekuva grip,akne i mn drugi neshta...

Cyberdyne_101
    Guest
    Ето какво знам аз Освен сперматозоиди в спермата се съдържат и други органични вещества, микроелементи, протеини, аминокиселини, ферменти, глюкоза, фруктоза, лимонена киселина и други вещества. Бях чул нещо и за витамин С :P Момичета гълтайте за здраве

Супер фен
    Град
    In Heart of my SweetY
    Mi za kfo trqq da gyltash kat ne iskash...Toi ako te obicha nqq te kara da go praesh..ti nestiga che sfirka my praesh ami...gr zamisyi se!
    Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.

Супер фен
    Omg Както би казала учителката ми по биология чети пак, "dude".
    Ако си убеден, че спермата е толкова полезна може да направим едно изследване. (ако искаш и ти участвай ) Дори ще го публикуваме някъде.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Цитирай Първоначално написано от ^NG3^REPLAY^
    според някви си проучвания са разбрали, че спермата съдържа някви си полезни простутии
    Муахаха, а защо? Бре измислихте нова биология. Кажете какво толкова полезно има в спермата дет да не го знам?
    Ми от де да знам, дори незнам кой нго е проучвал, то така си пише по списанията ...

!

toq pich hem te ebe hem mu duhash hem mu gultash spermata lelele dobre te e naredil...Shto me mu se ispikaesh v ustata...Bojeeeee ZLeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    http://poetry.rotten.com/worm/
    Im A Gangsta & My Life Is Gangsta!

Бах вие на гъз ме направихте...

Между другото на мен вкуса ми харесва...

fuck40
    Guest
    че дори на вкус като ти харесва, какъв ти е проблема?

полезна или не, в никакъв случай не е вредна, повярвай ми

Цитирай Първоначално написано от fuck40
    че дори на вкус като ти харесва, какъв ти е проблема?

полезна или не, в никакъв случай не е вредна, повярвай ми
    Вече и аз не виждам причини за притеснения

Ami moeto mnenie e 4e ako iskash mojesh da opitash i ako ti haresa da produljish da go pravish , ako ne ti haresa neproduljavai

Град
    Бургас
    Никой не е умрял от сперма,нито се е разболял от нея освен ако не е алергичен към нея )) Щом ти харесва на вкус...гълтай.Нищо няма да ти стане...нали искаш да му доставиш удоволствие на приятеля ти...или? Апък аз не виждам кой знае каква разлика в това да ти свърши в устата и в това да ти свърши в устата и да я глътнеш...все тая е...нали е в устата ти!
    Каквото и да правиш,прави го с финес!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си