- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помогнете ми . Моля !!
ЗА ГЪЛТАНЕТО ...
Тук е моментът да кажем истината за всички притеснения свързани с поемането на сперма в хранопровода. Една супена лъжица сперма съдържа 2 kkal. !!! Toва е така, защото 90% от нея е вода.
Останалото, което се съдържа е : Ash, протеин, липиди, калий, натрий, калций, фосфор, желязо, хлорни соли, сяра, аминокиселини, гликопротеид муцин, мастни телца, нуклепротеини, РР, витамини В1, В3, С.
КАК Е НА ВКУС
Много различно. И силно зависи от това, с какво се храните напоследък. А. Боргес, сексотерапевт от Хамбург, провежда неотдавна следния опит : 50 жени опитали и описали вкуса на спермата на партньорите си, на които давали различни питателни и лекарствени вещества. Ето веществата, които по показания на вземащите в опита жени, оказали най силно влияние на вкуса на спермата :
Чесън (голяма глава) - кисело, горчиво, с гнил мирис
Аспирин (5 таблетки) - горчиво, силен лекарствен привкус
Ананасов сок (1,5 литра) - сладко, вкусно
Бира (2,5 литра) - воднисто, неприятно
Всеки сам да си реши!
Винаги съм си задавала един въпрос и отговор до сега не съм намерила, може би защото не съм намерила компетентен по тази тема човек. След като при секс без презерватив има вероятност да се сдобием с някоя венерическа болест при гълтането няма ли такава. Да си представим че момичето има разничка в устата и не знае за нея а момчето е ХИВ позитивно и също не знае за това. Доказано е че СПИН се предава и чрез ранички по кръвен път. Та как да си отговоря на въпроса?Първоначално написано от fuck40
i can be your girl.
i can rock your world.
is this love that last forever?
never let you go
`cause i love you so.
baby, you`re my soul.
Естествено, че е начин на заразяване... дори да не гълташ... пак...Първоначално написано от pepel_ot_rozi
Едни кървящи венци са ти напълно достатъчни...
awe kfo go 6a6kate momi4eto kfo zna4i spored men ako te obi4a...bla bla!!po tfa ne moje6 da sydi6 dali nqkoi te obi4a ili ne!a kfo q pla6ite neka da si gylta ne e stra6no spoko macka nema se pla6i6:}}
Spremata ne e vredna no zavisi ako ti iska6 gultai toi ne bi trqbvalo da te kara na sila da gulta6 tova go ra6ava6 ti![]()
Vurvi napred i nikoga ne se obru6tai dori v surceto ti stra6no da boli vurvi i nazad nedei se vzira i znai 4e tozi koito te obi4e 6te doide sam oblqn v sulzihttp://dollavs2.hit.bg/avatars/meaningful/dollzhitbgmean014.gif
ne e stra6no da gulta6 prosto e gadno i e obidnooo!!! ako ne iska6 mu go kaji
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
Mi napravo si mu go kaji,nqma kakvo da otlaga6!![]()
ot kvo te e strah da gulta6![]()
ako vkusa ne ti e priqten prosto mu go kaji![]()
Mnogo e egoisti4no ot negova strana da te kara da gulta6. Vqrno 4e taka na nego mu e po-qko, no ako na teb ne ti haresva, nqma da go pravi6, razbira6 li? 6toto trqbva da pravite samo ne6ta, koito sa priqtni i za dvamataako iska6 probvai 1 put i ako ne ti e priqtno, sqda6 i prosto mu kazva6 kak stoqt ne6tata. Trqbva da te razbere, ako ne zna4i e tup egoist, koito se interesuva samo ot sobstvenoto si udovolstvie!
If you wanna love, fInd your love and fly above!
she gultash mi kude she hodish
koito go e strah ot me4ki ne hodi f gorata kat ta e strah ne gultai.
malka sladka krasiva no nai ve4e skromna