.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61

Тема: sex ili 4uvstva

Град
    FaireTales
    А чувствата без секс? Или със секс? Не са ли задоволяване на нуждите? Ако нямаш нужда да си влюбен едва ли ще се влюбиш. Когато нямаш нужда от него не изпитваш "глад" и не ти липсва - когато не ти липсва, дори да те прегази ти пак не го забелязваш и то не превзема съзнанието ти.
    ~~~ How can I lead, how can I rule when I'm the king of the fools ~~~

Цитирай Първоначално написано от KingOfTheFools
    Айде сега да си признаят колко от вас излъгаха?!

Има време още не сте се наживели на т'ва нещо "чувствата". Като минете 25 ако не сте се венчали как ще се пердашите и няма да си мислите изобщо "що е то чувство и има ли то почва у нас?".

25 за момичета и 30 за момчета

DeVoTiOnZ
    Guest

Секса и чувствата са свързани.Точно сексуалното привличане поражда чувствата, когато се отделя ендорфин(хормона на щастието) след като човек прекарва време с представител на другия пол(или същия ако е обратен ).Та при срещата се отделя ендорфин, човека е щастлив и когато двамата се отделят един от друг няма ендорфин и човека е нещастен или ако иска ендорфин трябва да яде много шоколад ама тва е друга тема
    Така де, момичетата искат чувства щото са по-емоционални.
    Момчетата, или поне повечето, искат секс.
    За мене лично и двете са важни, обаче ако секса е без чувства той прилича повече на чикийка така, че чувства със секс.
    Няма по-маловажно от двете.

CHUVSTVATA!!!!!!
    The fun starts here!!!

GOST
    Guest
    Nai dobre e da ima 4ustva po vreme na seks

Град
    вкъщи
    Za men 4uvstvata sa po-vajni, zashtoto ako gi nqma i sexa ne e kakto trqbva!
    Не вярвай на случайностите, разчитай на тях!

Защо ми се струва, че не всички отговори бяха искренни?

Spratza
    Guest

tva e anistina truden vapros. enoto se dopalva sas drugoto no ako trqq da izbiram bih izbral 4uvstvata.
    Приятелството винаги може да завърши с любов, но любовта с приятелство... едва ли!

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    ЧУВСТВАТА
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Абе защо изобщо ги делите? Сексът без чуства е тъпа работа.А чуствата... те са си чуства.Не могат да задоволят нуждите.Все ще ти се прииска и секс.

Guest
    za men li4no dvete ne6ta sa vzaimno svarzani i sa ot ednakvo zna4enie za edna vrazka.seksa v edna vrazka e mn vajen,za6toto e izraz na 4uvstvata ti kam 4oveka,s kogoto si i vrazkata pomejdu vi stava o6te po-silna i zadalbo4ena.nikoga ne bih pravila seks s 4ovek,kam kogoto ne izpitvam ni6to.tva mi e mnenieto po vaprosa

Awe kvi sa teq tupotii

aide kajete mi za kvi 4uvstva govorite i za kuv sex!o6te ne mojete da razberete dali vi se pikae ili vi se prai sex...Ne 4e ne6to ama e trudno da se kaje sexa ili 4uvstvata..v opredeleni momenti i dvete sa vajni..kakto moje sex bez 4uvstva taka moje i 4uvstva bez sex! Ama samo da vi kaja 4e za mene sexa e po-vajen..toi nikoga ne te razplakva ili naranqva du6evno...!

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    I dvete sa vajni i se dopylvat vzaimno, no vypreki tova chuvstvata sa po vajni. Mnogo poveche boli ako naranqt chuvstvata ti otkolkoto ako ne izpitash orgazym primerno.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Ако нема чувства нема секс така казвам аз

LELELE

:x [/b]aBE kak move da pita6 takoiwa ne6ta!!
    mnoo qsno 4e 4uwstwata!!!!
    Немам Подпис...

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    CHUVSTVATA,A SEXA E IGRATA NA CHUVSTVATA!!!!NQMA NISHTO PO-OPASNO OT SEX BEZ CHUVSTVA TVA E ZA IZPADNALI HORA PORYCHALI SI PROSTITUTKA!!!!=)

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от rijoto
    : Ama samo da vi kaja 4e za mene sexa e po-vajen..toi nikoga ne te razplakva ili naranqva du6evno...!
    AMI AKO SPINOSASH NQMA LI DA TE OBHVANE MYKATA A?????????=)

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Re: sex ili 4uvstva

Цитирай Първоначално написано от baby_hill
    imam edin vypros kym vsi4ki ot foruma
    za vas kakvo e po-vajno 4uvstvata ili sexa
    Сексът с чувство
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Po vajni sa chuvstvata ot kolkoto sexa no sexa idva sled lubovta i chuvstvata nali taka?!

Голям фен
    Град
    София
    Ако секса смуче (т.е. sucks, скапан е и т.н.) - не може да издържиш само на чувства

От друга страна не можеш да чувстваш... и да си чувстваш... и да чувстваш... без секс - не става

Може да правиш само секс.
    Не можеш да имаш само чувства.

За хората с мнение - "Ако няма чувства - няма секс":

О скъпи мои, така могат да ви се извъртят нещата, че не само ще повярвате в чувствата, ами няма и да спите...
    Да повторя...

Да ви се извъртят нещата по подобен начин...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Разбира се че чувствата!!!

Мега фен
    Чувства, но и секс трябва от време на време.

Mi zavisi,no mai 4uvstvata sa po vajni.No s sex se postigat i dobri 4uvstva :}
    i kvokat nema parno i kvokato e zima ^-IanISexA-^ SuperMen sam razberi ma! ! !

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    4ustvata spored men.. vupreki 4e neznam koi mi govore6e ..Love is sex... moje da ima i sex bez 4ustva no tova e prosto sex ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си