- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Nai qk SMS
Hey Hora praq forum za SmS-4eta.Slojete nqkoi ot vas ...![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Ами аз се сещам за много и те всичките са ми любими.Но ще кажа този който ми е като някаква емблема,защото заради него започнаха да ми викат СЪЛЗИЧКАТА![]()
Искам да бъда сълза,да се родя в очите ти,да се стека по бузите ти и да умра в ъстните ти![]()
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
Ne vzimai jivota si na seriozno zashtoto nikoi ne e izlqzal jiv ot nego![]()
http://poetry.rotten.com/worm/
Im A Gangsta & My Life Is Gangsta!
izvinqvai 4e ti go kazvam ,no iskam da skasam s teb........4ar6afite ot sexxx! :}
Mi az imam tetradka s p0ne 500 SMS-a ak0 iska6 da ti kaja nqk0i 0t tqh mi pi6i 6t0t0 sq me myrzi ! Utre m0je i da ti kaja nqk0i![]()
Ami eto ti nqkolko:Първоначално написано от tedo_davis
Policiqta saob6i 4e tri maimuni sa izbqgali ot zooparka!Parvata e bila zabelqzana okolo NDK,vtorata e bilq vidqna na magistralata,a tretata sega 4ete tova!![]()
131313131313131313 ebeti se ta dve ne vijdash!![]()
imam adski mnogo lubimi sms-a.. sega 6te ti napi6a samo dva {}
-- I like you in blue,i like you in red,but most of all i like you in bed.
-- Pi6a ti kratko,celuvam te sladko,bez dumi,bez data,napravo v ustata.
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Едно маймунче попитало майка си---Мамо,мамо ние защо сме толкова грозни??!.....А тя му отговорила-----Ти бъди доволен,защото ако видиш този който чете SMS-а...........................................
![]()
![]()
![]()
Ahh vie gostite mnoo qki sms-4eta wERazbihte me ... ne struvat nishto :}4udq se da napisha li nqkoi ... abre vij4e v www.4love.hit.bg
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Една след друга две сълзи се гонят,
в поглед натажен и тихо усните се молят:
Не си отивай,стой до мен!!!
i az 6tqh da predloja 4love.hit.bg no eto 4e me izprevariha
-Kato beilis vkusni,kato tekila strastni,kato konqka topli,kato dumpul istinski,kato malibuto ekzoti4ni,tolkova vkusni si predstavqm tvoite ustni!
-80% znam 4e si simpatqga,85%znam 4e si sladuk,90% znam 4e te haresvam,95% znam 4e te obi4am i 100% znam 4e te buzikam
-HI!Az sum FLIRT SMS,izpra6tam se samo na sladki i mili mom4ena/momi4enca
-VNIMANIE!Tozi sms nosi dobro nastroenie,taka 4e naslajdavai,za6toto nqkoi si misli za teb!
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
tedo,slunce nali posle 6te postne6 sait4eto kato e gotovo?
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Izprati tozi sms na chovek,koito mnogo obichash,za koito mechtaesh vseki den,koito e nai-krasivoto neshto v jivotati i koito cenish poveche ot vsicko!A sega pomisli zashto ti go prashtam az!
Ako ne iskash telefonat ti da izbuhne sled 10sec. otgovori na tozi sms i kaji koga i kade shte se sreshtnem!?
Сега е моя ред да съм жестока,
сега е моя ред да казвам:"НЕ!",
да причинявам много,много болка,
да мразя мъничко поне..
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
tedo ... slynce ... 4e sam Tedo Tedo sym ... ama q mi obqsni za kvo stava duma ? : PПървоначално написано от Alli
Admin-Coki:
Само не съм сигурен щото карам на спомени:
Възбуда със СМС е най-малкото което мога да ти дам. Не се занасяй, а ела да те изям. Искам да съм твоята черешка, а ноща ще ти се стори тежка. Искам да съм твоята черешка и да свалям бавно всяка дрешка.....А след секс-а само мене да сънъваш..
Ей мамка му не се сетих баш на края..![]()
mm...slunce e edno milo obru6tenie,ok 6tom si protiv nqma da te nai4am s mili dumi4ki,ama taka sam sviknala,ti kaza,4e 6e si prai6 sait s SMSi,mi posle da go postne6 v nqkoq temi4ka da mu hvarlim po edno oko!?!Първоначално написано от tedo_davis
sori ako sam te zasegnal ... ne sam sviknal nepoznati dami kazvat slynce ...Първоначално написано от Alli
prosto iskam da znam dali se poznavame
za6toto mi se stori malko stranno nepoznato momi4e dami kaje ... slynce
Spox nqmam ni6to protiv no prosto mi kaji ;]
Admin-Coki: