.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Za6to :)

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534

Za6to :)

Za6to taka mi stava,razglejdam edin mnogo gotin sait... i iskam da copy ot tam i kakto obiknoveno si natiskam desen buton no mi se poqvqva ikonka.. i mi kazaha 4e ot tozi sait ne moje da se copy,spored vas dali e taaka-znaete li i drugi takiva saitova,a i dali ima nqkakva druga caka za kopirane osven desen buton i ako ima kak e plss pomognete trqbva mi spe6no!!!
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    da,i az vednuj bqh vleznala v edin sait i ima6e edni
    mnogo sladki kotenca i az iskah da si gi zapaza
    na kompa,ama kato natisnah desen buton,za da gi save-na
    i to mi izpisa ne6to ot sorta : "Aide tezi kotenca,da si ostanat tuk,a?:} " i... ne otkrih drug na4in da si gi zapaza,ta ostanah bez
    kotencata ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Еми те хората затова са си го сложили.Да не го пипат други любопитковци.

Ако си с интернет експлорер даваш view -> source. намираш кое е картинката, примерно търсиш в нотепад-а по текста, който е преди това и като видиш едно
    Код:
    [img]...[/img]
    взимаш това, което е межу кавичките след src= и го копираш в адрес фийлда и ще ти се зареди картинката, с която ще можеш да правиш каквото си искаш

Супер фен
    Град
    Варна
    Ммм да на мен ми е излизало "Не пипай" и "Не пип, че пляс!".
    Може с някоя програмка за снимане. Аз си имам HyperSnap - DX и с нея така, може нея да си изтеглиш и снимаш това, което те интересува.
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Цитирай Първоначално написано от Гал
    Може с някоя програмка за снимане. Аз си имам HyperSnap - DX и с нея така, може нея да си изтеглиш и снимаш това, което те интересува.
    Защо ти е нужна програма за снимане? Като искаш да си снимаш нещо от екрана на монитора натискаш и задържаш 2-3 секунди копчето Print Scr след това отваряш Paint (или която и да е друга програма за обработка на картинки) и даваш paste (ctrl+v или Edit -> Paste или десен бутон на мишока и Paste)...

да знам мн е гадно така и си оставаш накрая без картинка какво им пречи като си запазваме картинките .. трябва да се радват даже, че ги харесваме

I'm not as good as you?! Fuck no! I'm better than you!

Цитирай Първоначално написано от Mi6ka_na_kai6ka
    да знам мн е гадно така и си оставаш накрая без картинка какво им пречи като си запазваме картинките .. трябва да се радват даже, че ги харесваме
    просто имаше един момент, в който всеки втори си правеше страница и крадеше здраво картинки дело на други представяйки ги за свои. Поради спецификата на интернет и авторските права някои измислиха този тъп скрипт и за съжаление доста начинаещи в уеб-дизайна още го ползват приемайки го за начин да си запазят собствените неща, въпреки че е безмислено, защото ако човек се интересува и иска да го вземе винаги ще намери начин google например много хубаво ги пази картинките...

да де има и такъв момент ама има и такива които просто се радват на картинките ама .. ще си останат само с радването явно

I'm not as good as you?! Fuck no! I'm better than you!

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Mi na men mi trqashe edin tekst da si kopna ama........ a puk nqkoi saitove kadeto ima wallpaper-i(ama da si gi kupuvash - nqkvi mn qki) sa go slojili tova shot nali se pak trqa da imat kiriq..

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bigfish
    Цитирай Първоначално написано от Гал
    Защо ти е нужна програма за снимане? Като искаш да си снимаш нещо от екрана на монитора натискаш и задържаш 2-3 секунди копчето Print Scr след това отваряш Paint (или която и да е друга програма за обработка на картинки) и даваш paste (ctrl+v или Edit -> Paste или десен бутон на мишока и Paste)...

Хехе ми какво да ти кажа... Аз като един виден разбирач на компютри...ахахаха
    Мерси много, това ше го запомня и ще махна тъпата програма, която и без тов ане ми вършеше особена работа.
    ...А докато намеря тъпото копче, ако знаеш колко се пулих и се чудих....
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    М да попадал съм на един такъв сайт май беше rozali.com или rozali.bg и аз не помня вече то беше много отдавна!!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си