.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 152
    Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    I takiva kreteni ima

Emi ne sa me bili ama udarqt li me i az udrqm!

Guest
    По принцип никога не съм удрял гаджето си, за мен няма смисъл. Като харесвам някое момиче му давам всичко, което мога да му дам и искам да е щастлива - ако не .. пътя.

НО Все пак е научно доказано, че колкото по-гадно се държиш с една жена тя толкова повече те харесва... Върви ги разбери .. жени

Еми по принцип глагола бия е доста пресилен. Аз с такива неща не се занимавам. НО обърнете внимание, че изразът е Дама може да се удари само с роза . Тоест, не че бих посегнал на момиче, обаче има някои които са толкова прости, че поне една псувня си я просят. Но естествено не става дума за любимия човек де ........
    А иначе, аз гадже немам, щото като им дъхна и падат в бесъзнание, още не съм осъзнал защо ..... Обаче пък си имам една плюшена мечка, която отнася боя на секи нечетен ден.
    :P :P :P
    По дяволите, научете се да пишете на кирилица и без смешни правописни грешки...

estestveno 4e NE!!!

Eternal^^
    Guest

Re: Biete li gadjeto si..

Цитирай Първоначално написано от da
    Biete li gadjeto si...az do skoro ne ama predi 2 sedmici mn me iadosa dokato vurviahme po ulicata pusna mi edna zabelejka ko sam triabvalo da pravia kav sam bil...izvednuj mi pri4ernia i i vkarah edin v liceto.. purvia moment se iznenada posle se razplaka...kazah i 4e shte i zabia oshte edin tia beshe izdenadana. Mlukna naburzo...Posle se pribrahme...Da vi kaja ve4e niamam problemi s neia po4na da se darji mn dobre mn e mili4ka..imalo e efekt probvali li ste takova neshto kato sredstvo za poslushanie i vie?Dneska sledobed se vidiahme strashno dobri4ka stana.
    Takiva kato teb az gi biq na ulicata !! Pyk na gadjeto nikoga ne bih posegnal

Град
    FaireTales
    бой за вас.. поне докато не си оправите правописа. Тъпи хора говорят за тъпи хора и малоумни постъпки... ха ха ха ха хааААА!
    ~~~ How can I lead, how can I rule when I'm the king of the fools ~~~

Ne i ne smqtam da go pravq!!
    The fun starts here!!!

Супер фен
    Град
    някъде...
    Тия които посягат на гаджето си независимо за какво са ебахти комплексираните хора.Първо за каква обич можем да говорим?Второ могат такъв бой да си изпросят после,че....после ще ги търсят в болницата!
    ПП.Този дето я е пуснал темата подтиква към насилие,а?
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

е това да я удариш само защото ти е казала нещо, което не ти харесва е супер тъпо. това какво показва че не можеш да се разбереш с даден човек с думи. как може дори и да си помислиш, да удариш момиче. явно се изживяваш като много голям мъж но това зрелите мъже, не го правят....само пропадналите.
    пък и това момиче е още по зле щом продължава да е с човек, който не я уважава исе държи така с нея
    nikoi ne zaslujava sulzite ti, zashtoto tozi koito gi zaslujava nikoga ne bi te razplakal!

^^LuDa^^
    Guest
    Любовта не се показва чрез бой. Когато обичаш някого, колкото и да те е ядосал, никога няма да му пасегнеш освен ако нямаш сериозни проблеми с нервите или си психично болен.

Град
    вкъщи
    Do sega mom4e ne mi e posqgalo, ama ako mi posegne vyobshte nqma d ase dyrja kato tvoita priqtelka
    Не вярвай на случайностите, разчитай на тях!

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    ne nesum q bil ama trqbva
    : AMG Corporation ::

Град
    To ThE Mo0n AnD BaCk
    Opredeleno .. ne moga da biq gadjeto si po prostata prichina che sum momiche.. i nqma smisal ne mi e daval povodi .. no ako toi mi posegne.. nikoga nqma da prostq...
    Nqma nishto mujko v tova da biesh .. priqtelkata si .. blqh ..
    Tova,koeto pojelaq Az dnes... to shte byde istinata utreshniq den!

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна

Цитирай Първоначално написано от Eternal^^
    Biete li gadjeto si...az do skoro ne ama predi 2 sedmici mn me iadosa dokato vurviahme po ulicata pusna mi edna zabelejka ko sam triabvalo da pravia kav sam bil...izvednuj mi pri4ernia i i vkarah edin v liceto.. purvia moment se iznenada posle se razplaka...kazah i 4e shte i zabia oshte edin tia beshe izdenadana. Mlukna naburzo...Posle se pribrahme...Da vi kaja ve4e niamam problemi s neia po4na da se darji mn dobre mn e mili4ka..imalo e efekt probvali li ste takova neshto kato sredstvo za poslushanie i vie?Dneska sledobed se vidiahme strashno dobri4ka stana.
    Takiva kato teb az gi biq na ulicata !! Pyk na gadjeto nikoga ne bih posegnal
    Браво, Етернал!!!!Прави си и съм напълно съгласен с теб!
    По темата:
    Човек, който бие гаджето си, трябва да е мн глупав и както каза Avlee, трябва да е мн комплексиран!Как може, че то това изобщо не е Любов!Аз лично не бих посегнал ИЗОБЩО на което и да е момиче! Е, разбира се, ако иска да ме убие и носи пистолет, т.е. не е приятелски настроена, ще я ударя, ама пък да се бие гаджето...
    Знаеш ли защо сега е по-послушна?Защото я е страх!Щом си я ударил на публично място, ако те зареже, какво ти пречи да отидеш у тях и да я пребиеш?Или пък да я потърсиш и пред други хора пак да го направиш!?Та ти си ненормалне бе!Отиди на психиатър, надявам се там да ти помогнат!Лелеее, само да те познавах...
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

jivotno!!!kak mojesh taka da tretirash gajeto si .....

Ne i nikoga nqma da dopusna gre6kata ti!Moje da si q "usmiril" za malko,no povqrvai mi 6te ti izleze prez nosa
    Haresvam vsi4ki jeni obi4am samo edna!!!Dilqna!!!Milo obi4kam te!!!

Еййй, аман от комплексари! Ми като е толкова надута и проста що си с нея бе? Божее, що на мен не ми се падне някой като теб- ще ти изкривя физиономията за секунди, счупвам ти носа и те пускам да пасеш. Ти от татко си ли гледаш бе копелдак? Ми как пък моят баща нито веднъж не е ударил майка ми за 25 год. брак? Познавам и други момичета, които ходят с лайненца като теб, съжалявам и тях и пишман побойниците. Ама явно тя си е за бой щом те търпи такъва смотан и комплексиран, само дето не си ти тоя, дето да и посяга ( и никой няма право).

Как ще биеш някого? Тва вече не го разбирам. Да посегнеш на човек, когото обичаш! Ужас! Аз не бих го направила.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

P.I.M.P.
    Guest
    be az ne sam imal gaje 4e da q udriam no momi4e sam udrial samo vednaj tia ne be6e momi4e de azma se napih i boi ne sam guzen no momi4e nikoga ne sam udrial dokato te men pone 100 puti a ti si super debil da udria6 momi4e az ako imah priatelka 6teh da q gledam kato pisano qice ako me drazne6e 6teh da i skrucna i taka

nikoga ne bih udaril gajeto si

mnoo qsno 4e ne trqbva da se biqt gajetata!az nikoga ne sam udrql moe gaje i nikoga ne bih udaril )
    ~2PAC~

NUMMER-DREIZEHN
    Guest
    da biq momi4e??? bih udaril nqkoe edva li ne ako tazi 6te me ubie..no ako mi e gadje puk - nikoga! za6toto nai-malkoto koeto e 4e q haresvam(kakvo ostava za tova da q obi4am) i kak moga da haresvam nqkoi i da mu pre4inqvam bolka umi6leno?!

Ne!!!
    I don't lost my mind.I know exactly where I left it!

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Т'ва да удряш приятелката си е пълна глупост... Ти мъж ли си, или какво? Тя да не ти е някакъв парцал дето да размяташ наляво-надясно!!!!
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Spratza
    Guest
    Tvyrda ryka i trqbva na jenata, che da razbere syshtinata na lubovta!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си