- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Biete li gadjeto si..
Emi ne sa me bili ama udarqt li me i az udrqm!
По принцип никога не съм удрял гаджето си, за мен няма смисъл. Като харесвам някое момиче му давам всичко, което мога да му дам и искам да е щастлива - ако не .. пътя.
НО Все пак е научно доказано, че колкото по-гадно се държиш с една жена тя толкова повече те харесва... Върви ги разбери .. жени![]()
Еми по принцип глагола бия е доста пресилен. Аз с такива неща не се занимавам. НО обърнете внимание, че изразът е Дама може да се удари само с роза . Тоест, не че бих посегнал на момиче, обаче има някои които са толкова прости, че поне една псувня си я просят. Но естествено не става дума за любимия човек де ........
А иначе, аз гадже немам, щото като им дъхна и падат в бесъзнание, още не съм осъзнал защо ..... Обаче пък си имам една плюшена мечка, която отнася боя на секи нечетен ден.
:P
![]()
![]()
![]()
По дяволите, научете се да пишете на кирилица и без смешни правописни грешки...
estestveno 4e NE!!!
Takiva kato teb az gi biq na ulicata !! Pyk na gadjeto nikoga ne bih posegnalПървоначално написано от da
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бой за вас.. поне докато не си оправите правописа. Тъпи хора говорят за тъпи хора и малоумни постъпки... ха ха ха ха хааААА!
~~~ How can I lead, how can I rule when I'm the king of the fools ~~~
Ne i ne smqtam da go pravq!!
The fun starts here!!!
Тия които посягат на гаджето си независимо за какво са ебахти комплексираните хора.Първо за каква обич можем да говорим?Второ могат такъв бой да си изпросят после,че....после ще ги търсят в болницата!
ПП.Този дето я е пуснал темата подтиква към насилие,а?
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
е това да я удариш само защото ти е казала нещо, което не ти харесва е супер тъпо. това какво показваче не можеш да се разбереш с даден човек с думи. как може дори и да си помислиш, да удариш момиче. явно се изживяваш като много голям мъж
но това зрелите мъже, не го правят....само пропадналите.
пък и това момиче е още по зле щом продължава да е с човек, който не я уважава исе държи така с нея
nikoi ne zaslujava sulzite ti, zashtoto tozi koito gi zaslujava nikoga ne bi te razplakal!
Любовта не се показва чрез бой. Когато обичаш някого, колкото и да те е ядосал, никога няма да му пасегнеш освен ако нямаш сериозни проблеми с нервите или си психично болен.
Do sega mom4e ne mi e posqgalo, ama ako mi posegne vyobshte nqma d ase dyrja kato tvoita priqtelka![]()
Не вярвай на случайностите, разчитай на тях!
ne nesum q bil ama trqbva
: AMG Corporation
::
Opredeleno .. ne moga da biq gadjeto si po prostata prichina che sum momiche.. i nqma smisalne mi e daval povodi .. no ako toi mi posegne.. nikoga nqma da prostq...
Nqma nishto mujko v tova da biesh .. priqtelkata si .. blqh ..
Tova,koeto pojelaq Az dnes... to shte byde istinata utreshniq den!
Браво, Етернал!!!!Прави си и съм напълно съгласен с теб!Първоначално написано от Eternal^^
По темата:
Човек, който бие гаджето си, трябва да е мн глупав и както каза Avlee, трябва да е мн комплексиран!Как може, че то това изобщо не е Любов!Аз лично не бих посегнал ИЗОБЩО на което и да е момиче!Е, разбира се, ако иска да ме убие и носи пистолет, т.е. не е приятелски настроена, ще я ударя, ама пък да се бие гаджето...
Знаеш ли защо сега е по-послушна?Защото я е страх!Щом си я ударил на публично място, ако те зареже, какво ти пречи да отидеш у тях и да я пребиеш?Или пък да я потърсиш и пред други хора пак да го направиш!?Та ти си ненормалне бе!Отиди на психиатър, надявам се там да ти помогнат!Лелеее, само да те познавах...
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
jivotno!!!kak mojesh taka da tretirash gajeto si .....Първоначално написано от da
![]()
![]()
![]()
Ne i nikoga nqma da dopusna gre6kata ti!Moje da si q "usmiril" za malko,no povqrvai mi 6te ti izleze prez nosa![]()
Haresvam vsi4ki jeni obi4am samo edna!!!Dilqna!!!Milo obi4kam te!!!
Еййй, аман от комплексари! Ми като е толкова надута и проста що си с нея бе? Божее, що на мен не ми се падне някой като теб- ще ти изкривя физиономията за секунди, счупвам ти носа и те пускам да пасеш. Ти от татко си ли гледаш бе копелдак? Ми как пък моят баща нито веднъж не е ударил майка ми за 25 год. брак? Познавам и други момичета, които ходят с лайненца като теб, съжалявам и тях и пишман побойниците. Ама явно тя си е за бой щом те търпи такъва смотан и комплексиран, само дето не си ти тоя, дето да и посяга ( и никой няма право).
Как ще биеш някого? Тва вече не го разбирам. Да посегнеш на човек, когото обичаш! Ужас! Аз не бих го направила.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
be az ne sam imal gaje 4e da q udriam no momi4e sam udrial samo vednaj tia ne be6e momi4e de azma se napih i boi ne sam guzen no momi4e nikoga ne sam udrial dokato te men pone 100 putia ti si super debil da udria6 momi4e az ako imah priatelka 6teh da q gledam kato pisano qice ako me drazne6e 6teh da i skrucna i taka
mnoo qsno 4e ne trqbva da se biqt gajetata!az nikoga ne sam udrql moe gaje i nikoga ne bih udaril)
~2PAC~
da biq momi4e??? bih udaril nqkoe edva li ne ako tazi 6te me ubie..no ako mi e gadje puk - nikoga! za6toto nai-malkoto koeto e 4e q haresvam(kakvo ostava za tova da q obi4am) i kak moga da haresvam nqkoi i da mu pre4inqvam bolka umi6leno?!
Ne!!!
I don't lost my mind.I know exactly where I left it!
Т'ва да удряш приятелката си е пълна глупост...![]()
![]()
Ти мъж ли си, или какво? Тя да не ти е някакъв парцал дето да размяташ наляво-надясно!!!!
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Tvyrda ryka i trqbva na jenata, che da razbere syshtinata na lubovta!![]()