- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Biete li gadjeto si..
Nai posle edno mujko izkazvane a ne nqkakvi brashtoleveniq na nqkakvi mom4eta(jen4ovci)tuka..Bravo pi4..Първоначално написано от Spratza
Momi4eta nakasahte se da mi se karate ama- BOQT reshava dosta problemi!!!Sega moito momi4e mn me slusha i e kato ov4ica a predi se neshto mi mrunkashe.![]()
I samo da dobavq drevnata kitaiska mudrost na Konfucii---Bii jenata za da slusha,kolkoto pove4e q biesh --tolkva pove4e q obi4ash.Ne q li biesh-ne q obi4ash![]()
Eto vruzkata mejdu boq i lubovta...![]()
Absolutno sym syglasen. Ima i oshte edna mydrost, kazana ot Fridrih Nizshe: "Otivash li pri jena, ne zabravqi kamshika!"
Amin.
Biq q po dupeto ama po lekichko taka ako me qdosa udrqm e malko po silno no ne chak da i zachervq dupeto.Shto se otnasq da q yudrqm silno kadeto i da e tva si e chist priznak na slabost.Za da udarq momiche tolkova trqbva da ispusha che da nqma veche na kade _@_!!
zavrete si go otzad i dvamata!Първоначално написано от da
Напълно съгласна съм с гостаТакамм..или тия двамката се бъзикат щот си немат личен живот или найстина съществуват страшно много тъпи хора по земята.Айде като знаеш толкова много тебе ще ти е приятно ли ако некой те ступа и ти разкървави тъпия плювалник А??????????А де кажи.Щото ако отговора ти е ДА кажи ми къде живееш.
ае то тва е тъпо аз никога не бих си бил приятелката до сега само един път съм удрял момиче шот ме ритна и напсува и аз и набих един у кофата![]()
Ти още веднъж показа на всички ни какъв голям гъз си! Що не си вземеш една овчичка да те гледа в очите и да не говори? Или пък едно кученце? Да си го дресираш чрез бой (немската школа)? Не знам просто какво ще ти се случи, ако момичето каже на баща си или на брат си (ако има такъв)? Ще се наачкаш прав, мисля аз, щото отворковците като теб много бързо клякат, като някой мъж им се озъби- иначе да бият деца, жени, пинчера на съседа им се отдава. Няма да казвам колко години ни е бил треньорът ни на всяка тренировка (мен и другите момичета) и какво? Виждала съм как се дърви по кръчмите и като му скочи някой почва да се обеснява и да се извинява- ти си същият, то е ясно. Само не знам какво ти се връзвам толкова, сигурно имам отклонения от боя.
mm gosta biah az, ama mnogo burzah i niamah vreme da se logna lollz! a inache taka mislia i bih go napisala pak!
abe purvo si mislish, che niakoi hora sa vremenno zabludeni i po niakoe vreme moje da se opraviat, ama mai to tupoto si e tupo i nama kak =S
Your love is one in a million
ABE TI LUD LI SI????
SHE SI BIESH GADJETO???!!!A I TQ E TYPA DA E OSHTE S TEB???KVI STE VIE POLUZYBATI LI???
Pachata trqbva da se bie samo pri neposlushanie.
ne razibraite choveka pogreshno.
Гаджетата требе да се ебат и трепат докат` не почне да им тече костният мозък през клитора фе ейй
e ako posqgate na kogoto i da e,zna4i vie ste slabi psihi4eski i neznaete kak da si razre6ite problemite po drug na4in... po dobre otidete ne LEKAR v taakav slu4ai... nikogga nqma da posegna na 4ovek...
imame edna kom6ika na koqto deteto i e samo 4 kl momi4e i tepa maika si,e kak moje takova ne6to ,kakva e taz maika kak pozvolqva...tva e ebasi i tapoto...
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Да дааа...ше ме удари и аз ше седя и ще г0 гледам ? Ак0 приятеля ми ( дето сега г0 нямам ) ме удари ще му разбия физи0н0мията и ще му стъжня жив0теца ! Тая или е супер хлътнала или е тъпа ! Егати унижениет0![]()
Имах една приятелка дет0 се сби с гаджет0 си пред едн0 барче ама б0й да ви види 0к0т0 ! Т0й я рита тя седи и мълчи... ужас ! Мно0о са зле тея м0мичета дет0 дават да ги праят на нищо... парцалки направ0 !
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
amm mnogo qsno 4e ne nikoga ne bih q dokasnal ama nikogatq men ot vreme na vreme me potupva no az neq NeVeR a puk ko da prakazvam dnes qdoh mnogo shamarI v diskotekata ot neq ama kakto i da e trqbva da se turpi hehe
![]()
![]()
Ей много шантави хора имало на тоя свят. То верно, че има лаф "щом те бие, значи те обича", ама чак пък буквално да се приеме... Според мене на това е способен само някой болен мозък... То наистина не всички луди са в лудницата, а някои имали достъп и до компютър... Не е хубава тая работа, ама никак. От малък като се научиш така, само едно добро превъзпитание ще те оправи, ама няма кой да го приложи. Аз никога не бих ударил момиче, какво остава за любимата??? Ако започна да правя такива неща за каква любов говорим. Вярно, че принципно си падам садист, ама поне знам как да се държа с момичетата. Ако някой път попадна на някой, който си бие приятелката, надали ще доживее до дълбоки старини. Ако може бих искал да вмъкна една случка. Бяхме във Варна при сестра ми. Излязох да си взема пица и докато чаках на масата срещу мен седна групичка от 5 момчета и едно много мило момиче. Ония бяха пияни и на нея определено не й харесваше. По едно време взеха да се правят на интересни и дори се осмелиха да ме обидят... Бяха доста по-малки от мен, но какви ли не чудеса прави алкохола. Нищо не им казах, нито направих. Не за друго, ами като ги изгледах леко кръвнишки видях, че момичето ме гледаше умолително... явно и тя ме разбра, че е по-добре да ги оставя на мира, отколкото да долежат ваканцията си в болницата... Сега ми кажете, ако бях като някой от тях какво щеше да стане с това момиче? Сигурно и то щеше да пострада... което нямаше да е честно. Затова, моля ви се, не се дръжте като последните глупаци, ами си пазете приятелките, надали всички ще са съобразителни като мен...
Колкото до това, момиче да удари момче... смятам, че всяко момче го заслужава, колкото и лошо да говори това за мен...![]()
When everything is falling and falling is everything I will come from your deepest dreams and will save you from the disaster...
Ами приятел, продължавай да я биеш, само внимавай някой ден да не вземе да си хване някое по силно гадже от теб и да ти дойдат на свиждане и двамата. Що за простотия е това? Ако имаш комплекси иди на фитнес и си избий силите там. Ако искаш да се биеш иди си в къщи и ядосай баща си пък да видим кой на кого щял да вкара един. Със здраве.
П.П.: Нищо лично, просто съм бил свидетел на много подобни сцени и за пореден път мога да кажа, че възпитанието и деликатес за много от подрастващите.
"Не е страшно, че грешим. Страшното е, че повтаряме грешките си." Оскар Уайлд
Abe hora towa s biq nikoga nqma da go razbera.Az po skoro bih si otrqzul rucete ot kolkoto da udarq momiche.Obshto wzeto wsqko momiche moje da me smaje ot boi poneje ne moga i da si pomislq da otwurna.Pogoto na koncerta na machine head ne se broi![]()
ne...
ako bqh varvarin..... priqtelka ili gaje ne bih odaril... dr. ako me izkarat izvan predel moje i da posegna , no do sega ne sam posqgal.... tai 4e nz![]()
![]()
"Хората те оценяват най - пълно , когато положат цветя на гроба ти " Кърт Вонегът
О, понатупваме се от време на време.Като си спретнем една борбичка в интернет залата, където работи и става много весело
![]()
Това са пълни глупости. Кое момиче би търпяло гаджето й да го бие?! А още повече едно момиче да бие момчето си.
Ха ха ха ха ха ха ха
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Tazi tvoq postupka da q udarush e egati tupoto neshto!!Stanala e tolkova milichka samo za tova che q e strah da ne q udarish pak!!!Ne se li pochuvstva malko vinoven sled kato q udari!!!!????????Zamislise z aneq!!!!!
Бе ти си ебаси малоумното животно!ОТВРЪЩАВАШ МЕ!!!
Как мое я биеш бе тва ли ти е начина...горкото момиче сигурно се държи вече така мило от страх...мале ма си прост (съжалявам.че обиждам ама не се сдържам просто!
)
Аре на базик става леко да я тупнеш по дупето или нещо такова и ние така си се лигавим с моя приятел...ама да и "вкараш една в лицето" тва ми се струва прекалено!Мился,че си много зле и тва изобщо не е начин да оправяш проблемите си,напротив така само се влошават нещата!!!
Съчувствам ти!!!Горкия да си толко зле..!![]()
При гледката на някой, който докосва момиче по начин, който не ми харесва - мачкам!
мога...
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
А бе темата е от 20005![]()
2005 де![]()