- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Biete li gadjeto si..
Ако ме ударят по този начин, няма да ме видят повече.
Е ако те изплющи 'как си трее, най-много на житото после..Първоначално написано от `Death`Whore`
черен хумор сори![]()
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Хаххаа. Кат си такъв бияч, що не се заядеш с някой в твоята категория бе? За много велик ли се мислиш, кат удряш шамари на момичеПървоначално написано от da
!?
По тематане съм и не мисля да пробвам!
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
Сега го прочетох отново (10х на продиджи мен)
към автора...
ако те мацна златен ще трябва да те лежа за цял човек после...
пожелавам ти да сънуваш как живееш някъде далече от мен... че ако те видя наоколо в описаната ситуация от теб... не знам...
ако успееш да докоснеш момиче с ръчичките си после ще си щаслив цял живот
Не, че нещо се заяждам... не ме разбирайте погрешно![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Ami... Пуснато на: Вто Яну 04, 2005 11:14 pm![]()
I`m trying to make your dreams come true...
abe ostavete ne vijdate li 4e e maloumen...kak 6te vuzpitava6 nqkogo s boi....nito si q rodil,nito si q otgledal 4e da q maltretira6...nqma6 pravo...shva6ta6 li???ako nqkoi me udrq 6te seda pri nego ama drug put...kak li puk ne...a otnosno vuprosa ti za tva dali ba6ta mi e udrql maika mi nqkoga-otgovora e NE,za6toto horata sa izmislili dumite za da se razbirat pomejdu si....ako ima takiva hora,koito si mislqt 4e opravqt vsi4ko s boi,te da znaqt 4e prosto sa MLOUMNI.to4ka...
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
emi biq go ot vreme na vreme da go kalqvam...
xahxahaxh basi temata...nz koi bi tarpql gajeto mu da go bie...![]()
The pain is temporary!
Към автора на темата: би трябвало да си благодарен на Господ, че пътищата ни не са се пресекли...
ne nito az go biq,nto toi men...govori li sme po tozi i vapros..toi kazva 4e 6te me udari..ako naprva ne6to..no kolko ne6ta naprvaih do sega i ne smee..za6toto mu kazah 4e ako me udari...kolkoto i da go obi4am vsi4ko svar6va.....a pak i tova e stra6no tapo..boi-lud e tozi koito sedi pri nqkoi koito go bie..6e me udari i 6te seda i 6te mu mal4a..da be da..e sa..na 2 stotinki 6te go naprava....
parvo. mn mn mn mn mn mn mn si tappppppПървоначално написано от da
vtoro. tq o6te pove4e...
treto. nikoga ne bih posegnal na 4ovek koito obi4am.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[OFFTOPIC]
pitbullbg: Много ти е сладурско кучето. Ама сигурно е голям дзвер.
[/OFFTOPIC]
tova ne e moito no e kato dve kapki voda s moito... i zatova go slojih L.S ako iska6 ti pratq snimkiПървоначално написано от MrAnderson
bassi sm*ada si ti we !!! nemoga da povqrvam kak momi4eto e oshte s tebe !!! zaslujavash nekoia tejkotovarna macka da te vyzpita malkoПървоначално написано от da
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. nali se seshtash s boi se zashtitavat psihi4eski slabite hora PSIHAR TAKAV.BEGAI U KARLUKOVO![]()
Гаджето ти или е тъпо или е много привързано към теб. И в двата случая обаче си постъпил глупаво...
ami....tova e mnogo glupavo da udrqsh gajeto si,i tq ili e mnogo vlubena v teb i te tyrpi takyv ili e leko typi4ka![]()
Ти си много жалък, знаеш ли? Истина е, че някои го заслужават, но ако един нормален човек не би ударил момиче.Първоначално написано от da
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Еми като ме ядосва как няма да го бия? Добре е че той ме обича и не би ме ударил никогаЕ не съм неко садистка просто понякога като напраи некоя тъпотия е нормално да му зашия неко шамарче
![]()
abe avtora na temata e mn prost ama hiper prost kak moje da udari6 momi4e "koeto" obi4a6 debi6 izrodite ako bqh na mqstoto na tva momi4e i az buh te udarila sasd vsi4ka sila i pove4e da ne 6ta da 4uq za teb (osven ako ne 4uq 4e si umrel u nekoq kanafka)![]()
![]()
![]()
![]()
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
Тя мене ме бие , аз нея не!![]()
религията проповядва равнопоставеност между половете баси демек никой няма право да доказва каквото и да надмощие върху другия .... такива хора са адски комплексари ..... някакси циганите и мюсюлманите са по-склонни към такива извращения мн ми е интересно ти какъв си?!?!![]()
дам и мен гадйето ме е хакало и кат се скарам с някои момиче също просто а ко се опита да ме фрасне и хващам ръцете да не съм мазохис т да я гледа м кка ме налага и да си трая но да ударя НЕ
неподходящо съдържание на текст в подпис!
tOVA E DOSTA GRUBA POSTUPKA I OCHAKVASH POSLE DA NE E NAPLASHENA I DA NE SE DURJI DOBRE NALI Q E STRAH DA NE Q ODARISH PAK!!aKO BQH NA NEINO MQSTO SHTQH DA TE ZAREJA VEDNAGA
priqtelkata ti mai ne e ot nai-redovnite,ubedena sm che vsqko uvajavashto sebe si momiche,nqma da te tyrpi i 1min...no qvnu tq ...neshto i ima...
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
по някой път му бия шамарчета но
на шега никохга не бих го наранила
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !