.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 152
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Е ако те изплющи 'как си трее, най-много на житото после.
    черен хумор сори
    Не разбрах за житото, уатевър. За изплющаването може пошляпване, то е друга територия.

a be ti ne si dobre be

Щом удряш момиче ми е ясно за какво става въпрос.
    И откъде това безочие да се хвалиш с това.
    просто всичко, което ми хрумва в момента не е много за пред хора та ще спра до тук, ама все пак ще кажа,е ти си някакъв изрод, решил да покаже кой е мъжа. Смешник

Голям фен
    Град
    Sofia

Re: Biete li gadjeto si..

Цитирай Първоначално написано от da
    imalo e efekt probvali li ste takova neshto kato sredstvo za poslushanie i vie?Dneska sledobed se vidiahme strashno dobri4ka stana.
    Послушание!?!?!??! Абе момичетата да не са кучета бе..послушание.. Тъпак!.. Веднъж удари ли ме - няма да го погледна повече.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Фен
    Град
    gaza na geografiqta
    Kak taka 6te me udrq kvoto i da sam mu kazala,ako me obi4a nikoga ne bi mi pri4inil bolka,a ako e nqkav pobinik samo ako si pomisli 4e moje da me udari i 6te mu kaja 4ao.Makar 4e edin pat izqdah edno leko 6amar4e ama ne pomnq kva be6e pri4inata mnogo otdavna be6e.
    Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    черен хумор сори
    Не разбрах за житото, уатевър. За изплющаването може пошляпване, то е друга територия.
    Пошляпването е оферта

(жито се яде по погребения...)
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Фен
    Град
    Nqkade tam.... v syrceto na zaiuu!
    Pffffff ebati tupoto!Kak moi da bii6 gadjeto si!Ako sum na neino mqsto vednaga bih te zarqzala!Puk tva-mom4e da udrq momi4e e ptrosto svin6tina!

MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не и не бих го направил.

Фен
    Град
    In YoUr DrEaM {}{}{}
    Цитирай Първоначално написано от nadeto_nn
    Nikoga dosega mom4e ne mi e posqgalo,no ako nqkoi,nqkoga si pozvoli da me udari,prosto posle sym sposobna na vsi4ko oba4e shte nagaram tozi 4ovek stra6no mnogo da sajalqva za tova.Ne moje da obi4a6 nqkoi i v sa6toto vreme da go naranqva6(fizi4eski).Tova sa absolutni malumnici tiq mom4eta i prosto s dumi ne mogat da se opravqt i da udarqt za tqh e edinstveniq izhod.A pyk otnosno momi4etata,koito gi tarpqt...za tqh neznam kakvo da kaja-te mai sa pyk o6te po-maloumni.Kolkoto da obi4a6 daden 4ovek-ti trqbva da si ima6 malko dostoinstvo i da ne pozvolqva6 na nikoi da te naranqva.
    =D> =D> i az sam na su6toto mnenie

Темата е стара,обаче страшно се възмутих.Това е ебаси простотията-да удариш гаджето си...Що за малоумното същество трябва да си,за да удариш момиче,камо ли собственото си гадже!Е не,просто не знам кво да кажа...Нямам думи!Ако на мен това ми се случи-гаджето ми да ме удари,направооо такъв шамар ще му прасна,че ще ме помни вечно и повече няма да искам да ми се мярка пред очите...

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Az na moito sam mu shlqpvala po nqkoe drugo shamarche ama bezobidno da ne go zaboli
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Супер фен
    Mi ponqkoga leki4ko si go po6lqpvam, AMA IMA ZA6TO
    Osobeno kato bqhme jestoko skarani i toi mi se izvinqva6e...i az baq si mu idrqh 6amari Ama toi na men nikoga...aaa vednuj me e po6lqpval...po dupeto oba4e

черен хумор сори

Sorry, that's fun!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Bloody_Tear
    Еми мога да ви кажа,че сте си избрали много тъпи гаджета щом са още с ваз.Що за малоумен въпрос бе?Никой няма право да бие половинката си за каквото и да било независимо мъж ли е или жена.Такова посегателство е проява на слабост и безрасъдство.
    Ама естествено аз моя редовно го буам с бухалката,сутрин обед а вечер да разнообразя го качвам като боксова круша и БОЙ БОЙ.
    Абе я се гръмнете!
    напълно съгласна... единствено слабите хора прибягват до насилие.. по-умните спокойно биха постигнали всичко с нежност, постоянство и разбиране
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

GLUPOSTI BE KAK SHE GO PIPAM TOI E CENEN
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

Ако някога гаджето ми посегне,веднага отвръщам на удара,зарязвам го и за десерт му пращам някой да му "каже"две/три "хубави"думи.Добре че не съм срещала такива момчета,а за сегашното ми гадже АБСУРД е да ми посегне....и аз на него!

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Ami samo ei taka na igra ot vreme na vreme go udrqm i to leki4ko... i toi mene daje po leki4ko :]] Abe zabavlqvame se samo

Мега фен
    Едно е да се боричкате /и то момичето да удря повече момчето, защото тя няма голяма опасност да го нарани/, а друго е единия да бие другия.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    тфа момче което бие приятелката си трябва да е уникален дебил! иначе до сега не съм чула някое момиче да малтретира приятеля си
    "Целувка за лека нощ"

Мега фен
    Но много жени малтретират умствено гаджетата си.

Фен
    Град
    Iowa
    да, лупам я секи ден на ставане и легане... да си има нещо предвид, страхопочитание требва да има !

Град
    Варна
    ...аз моята старата я ступвах чат пат, в моментите когато се мислеше за недостижима, и че целият свят и е подчинен.
    В такива моменти ме изнервяше безкрайно и и вкарвах по една серийка шамари за да я сваля на земята..
    The closer you get to the meaning, the sooner you know that you`r dreaming...

NAI-SLABI SA MUJETE KOITO UDRQT JENI,TOVA E NAI-LESNOTO KOETO MOJE6 DA NAPRAVI6!Kolko mu e da udari6 edna jena?Za sujalenie tezi slu4ai za4estqvat.ZA MEN MUJ KOITO UDRQ JENA E PSIHI4ESKI NESTABILEN I JALUK!

Супер фен

Biete li gadjeto si...az do skoro ne ama predi 2 sedmici mn me iadosa dokato vurviahme po ulicata pusna mi edna zabelejka ko sam triabvalo da pravia kav sam bil...izvednuj mi pri4ernia i i vkarah edin v liceto.. purvia moment se iznenada posle se razplaka...kazah i 4e shte i zabia oshte edin tia beshe izdenadana. Mlukna naburzo...Posle se pribrahme...Da vi kaja ve4e niamam problemi s neia po4na da se darji mn dobre mn e mili4ka..imalo e efekt probvali li ste takova neshto kato sredstvo za poslushanie i vie?Dneska sledobed se vidiahme strashno dobri4ka stana.
    Това е гадно,където си го направил...Не бих ударила гаджето си

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))

Biete li gadjeto si...az do skoro ne ama predi 2 sedmici mn me iadosa dokato vurviahme po ulicata pusna mi edna zabelejka ko sam triabvalo da pravia kav sam bil...izvednuj mi pri4ernia i i vkarah edin v liceto.. purvia moment se iznenada posle se razplaka...kazah i 4e shte i zabia oshte edin tia beshe izdenadana. Mlukna naburzo...Posle se pribrahme...Da vi kaja ve4e niamam problemi s neia po4na da se darji mn dobre mn e mili4ka..imalo e efekt probvali li ste takova neshto kato sredstvo za poslushanie i vie?Dneska sledobed se vidiahme strashno dobri4ka stana.
    Надявам се като се ожениш жена ти да търпи на домашно насилие....Как може изобщо да има ЖИВОТНИ като теб!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си