- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Biete li gadjeto si..
Не разбрах за житото, уатевър. За изплющаването може пошляпване, то е друга територия.Първоначално написано от penywise
![]()
a be ti ne si dobre be
Щом удряш момиче ми е ясно за какво става въпрос.
И откъде това безочие да се хвалиш с това.
просто всичко, което ми хрумва в момента не е много за пред хора та ще спра до тук, ама все пак ще кажа,е ти си някакъв изрод, решил да покаже кой е мъжа. Смешник
Послушание!?!?!??! Абе момичетата да не са кучета бе..послушание.. Тъпак!.. Веднъж удари ли ме - няма да го погледна повече.Първоначално написано от da
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Kak taka 6te me udrq kvoto i da sam mu kazala,ako me obi4a nikoga ne bi mi pri4inil bolka,a ako e nqkav pobinik samo ako si pomisli 4e moje da me udari i 6te mu kaja 4ao.Makar 4e edin pat izqdah edno leko 6amar4e ama ne pomnq kva be6e pri4inata mnogo otdavna be6e.
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
Пошляпването е офертаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
(жито се яде по погребения...)
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Pffffff ebati tupoto!Kak moi da bii6 gadjeto si!Ako sum na neino mqsto vednaga bih te zarqzala!Puk tva-mom4e da udrq momi4e e ptrosto svin6tina!![]()
![]()
![]()
MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}
Не и не бих го направил.![]()
=D> =D> i az sam na su6toto mnenieПървоначално написано от nadeto_nn
Темата е стара,обаче страшно се възмутих.Това е ебаси простотията-да удариш гаджето си...Що за малоумното същество трябва да си,за да удариш момиче,камо ли собственото си гадже!Е не,просто не знам кво да кажа...Нямам думи!Ако на мен това ми се случи-гаджето ми да ме удари,направооо такъв шамар ще му прасна,че ще ме помни вечно и повече няма да искам да ми се мярка пред очите...![]()
![]()
Az na moito sam mu shlqpvala po nqkoe drugo shamarche ama bezobidno da ne go zaboli![]()
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Mi ponqkoga leki4ko si go po6lqpvam, AMA IMA ZA6TO![]()
Osobeno kato bqhme jestoko skarani i toi mi se izvinqva6e...i az baq si mu idrqh 6amariAma toi na men nikoga...aaa vednuj me e po6lqpval...po dupeto oba4e
![]()
![]()
Първоначално написано от penywise
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sorry, that's fun!
напълно съгласна... единствено слабите хора прибягват до насилие.. по-умните спокойно биха постигнали всичко с нежност, постоянство и разбиранеПървоначално написано от Bloody_Tear
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
GLUPOSTI BE KAK SHE GO PIPAM TOI E CENEN
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Ако някога гаджето ми посегне,веднага отвръщам на удара,зарязвам го и за десерт му пращам някой да му "каже"две/три "хубави"думи.Добре че не съм срещала такива момчета,а за сегашното ми гадже АБСУРД е да ми посегне....и аз на него!
Ami samo ei taka na igra ot vreme na vreme go udrqm i to leki4ko... i toi mene daje po leki4ko :]] Abe zabavlqvame se samo![]()
Едно е да се боричкате /и то момичето да удря повече момчето, защото тя няма голяма опасност да го нарани/, а друго е единия да бие другия.
тфа момче което бие приятелката си трябва да е уникален дебил! иначе до сега не съм чула някое момиче да малтретира приятеля си![]()
"Целувка за лека нощ"
Но много жени малтретират умствено гаджетата си.![]()
да, лупам я секи ден на ставане и легане... да си има нещо предвид, страхопочитание требва да има !
![]()
...аз моята старата я ступвах чат пат, в моментите когато се мислеше за недостижима, и че целият свят и е подчинен.
В такива моменти ме изнервяше безкрайно и и вкарвах по една серийка шамариза да я сваля на земята..
![]()
The closer you get to the meaning, the sooner you know that you`r dreaming...
NAI-SLABI SA MUJETE KOITO UDRQT JENI,TOVA E NAI-LESNOTO KOETO MOJE6 DA NAPRAVI6!Kolko mu e da udari6 edna jena?Za sujalenie tezi slu4ai za4estqvat.ZA MEN MUJ KOITO UDRQ JENA E PSIHI4ESKI NESTABILEN I JALUK!
Това е гадно,където си го направил...Не бих ударила гаджето сиПървоначално написано от da
![]()
Надявам се като се ожениш жена ти да търпи на домашно насилие....Как може изобщо да има ЖИВОТНИ като теб!!!!Първоначално написано от da