.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 152
    Фен
    Град
    Bourgas/Bulgaria
    abe 4ovek,koito bie lubovta si trqbva da ne e s vsi4kiq si,makar 4e ponqkoga naistina ima efekt,ama tove ne vi pozvolqva da se otnasqte taka s tqh,az nikoga nikoe geje ne bih ydarila
    Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
    Too hard to fake it, nothing can replace it
    Call the radio if you just can’t be without your baby

be vie ste ebahti oligofrenite za da biete priqtelkite si tolkos li nemoje te da pogovorite s tqh pak te sa 2-ti po typi za da sa oshte s vas mene ko nqkoi mom4e me udari sh go udrqm i az dokato ne mi mine isteri4niq pristap i posle go ustaqm xaxaxa

Град
    Dobrich
    Цитирай Първоначално написано от da
    Nadeto kvo iskash da kajesh 4e sam maloumen li?Pro4eti kvo sam pisal nai gore tq me qdosa za tova q frasnah.Turseshe si go.Boqt opredeleno pomaga nadutite momi4eta deto se mislqt za mn vajni da si sednat na guza.V kraina smetka pove4eto momi4eta ste golemi izrodi.Po sliniqt trqbva da se uvajava.Vijte roditelite si nadali ima slu4ai bashtsa vi da ne e udrql maika vi pone vednuj prez tqhnata vruzka.
    Awe to ostavi 4e si maloumen , pros i ni6tojen . Ti tova li si vidql ot ba6ta si 4e bie maika ti i go prilaga6 v1rho svoqta priqtelka . Nezna4i 4e kato ba6ta ti bie maika ti i ti trqbva d abie6 priqtelkite si awe super si pros takiva kato tebe im e malko da im natro6at kofite .
    Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    Не

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

Да ме удари?!? А смее ли? Веднага му счупвам главата, въобще няма окото да ми мигне. С първия удар го свалям и си обира крушите.
    Такива отворковци дето се мислят за велики, че са ударили момиче с кеф да им сцепиш мутрата.
    Усмихвай се докато имаш зъби!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Mi ne, a ako toi me udari...nqma da mu go prostq...kolkoto i da go obi4am

хихиихи ами ако ми се отдаде такава възможност може леко да си изяде боя ама съвсем лекичко аз и без тва не мога да удрям,ако ме ядоса за нещу и бам хаха иначе баш да го набия не!!

Фен
    Град
    sofia
    abe 4ovek ti 4uva6 li se?! kak 6te q bie6?! ama i tq ne e dobre da ti pozvolqva da q pravi6 na guz mene li4no ako nqkoi me udari pove4e nqma da go pogledna!!!az da ne sum jivotno 4e 6te me nalagat!!! q se osvesti!!
    jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb

ami mene edno ot biv6ite me postupva6e ot vreme na vreme se hodeh s nekfi sinini na daskalo daje na nova godina mi be6e s4upil zuba
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

Голям фен
    tva e pylna prostotiq. boq nezavisimo nad koj e proqva na slabost. 6te me udari i 6te sam o6te s nego. ABSURD!!!!! tva e napalno vezmisleno. nikoj nqma pravo da bie drugiq.

mi ne si bila s mom4e koeto te bie i ne znae6 kfo e...kato te e udaril 1 nqma spirane i nqma kak da ne si s nego 6toto 6te si izqde6 boq i ne se znae o6t ekfo
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DeziRe^
    ami....tova e mnogo glupavo da udrqsh gajeto si,i tq ili e mnogo vlubena v teb i te tyrpi takyv ili e leko typi4ka
    kolkoto i da e vlubena v nego nikoe uvajava6to sebe si mom4e nqma da pozvoli nqkoj da q udra

Град
    Sandanski
    Biete li gadjeto si...az do skoro ne ama predi 2 sedmici mn me iadosa dokato vurviahme po ulicata pusna mi edna zabelejka ko sam triabvalo da pravia kav sam bil...izvednuj mi pri4ernia i i vkarah edin v liceto.. purvia moment se iznenada posle se razplaka...kazah i 4e shte i zabia oshte edin tia beshe izdenadana. Mlukna naburzo...Posle se pribrahme...Da vi kaja ve4e niamam problemi s neia po4na da se darji mn dobre mn e mili4ka..imalo e efekt probvali li ste takova neshto kato sredstvo za poslushanie i vie?Dneska sledobed se vidiahme strashno dobri4ka stana.
    А бе ти не си уред, как така ще удряш момиче бе ??? Ти треа да си ебати и улигофрена ти си ненормален това е най-прекрасното нещо на света ти искаш да го погрозиш с тоя бой !!! Хвани се осъзнай малко !!!
    Признавам аз съм малко със слаба психика и много лесно се нервирам и мога да ударя който и да е друг но не и момиче за момичета се сдържам, но ми е много трудно особенно когато съм нервен и тя ми говори за нещо дето ама въобще не ме интересува. Ама какво да правя трябва да се сдържам иначе като я ударя, колкото е лошо за нея милион пъти по-лошо ще ми е на мен после (ако я обичаш, иначе нема да ти е толко гадно после, но все пак ще ти е гадно малко или много). Това ми е мнението по твоя въпрос. И още дин път казвам: "ТИ НЕ СИ ДОБРЕ !!! "

prosto e otvratitelno mom4e da te bie 1vo uj momi4e ne trqa da se bie 2ro tfa 4e e po silno mom4eto ne zna4i da te razmazva seki den...zajalost i takiva ima i az se na tqh popadam
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

Град
    Dobrich
    Kolkoto i po silen da si , ne mi puka 4upq ti mutrata i ne em interesuva koi si i 6to si posle moje mn da pla4a ko te obi4am ama p1k da me udari nqkoi lele seriozno moje da s1m momi4e da kazvat 4e momi4etata sa po slabiqt pol ama ei tva e 4e na mene ne mi puka 6ti s4upq maznata mutra i da se spasqva6

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Никога не бих позволила някой да ме удари. Просто съм си изградила една желязна стена пред мен от видяни такива насилия и смятам че съм силен човек и няма да позволя някой да ме малтретира! Ако пък се случи ще воювам до край и няма да позволя да се повтори! Все пак жибота учи.

Иначе на шега редовно удрям гаджето ама то ми е простено сигурно

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ам лигавим си се от време на време и си го дращя и мъча понякога,но ако става въпрос за нещо сериозно и например да се скараме съм абсолютно сигурна че нито той ще ми посегне ,нито аз на него.Аз съм си го избрала да бъде човекът до мен,а не моя боксова круша

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    ahhahhahhahahhahhaha
    kak sie nqkoi d ame udari a??
    hahha psole iskreno she sujalqva che se e rodil
    hahahhahhahha
    jessus hahahhahahhah
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Abe ti normalen li si?
    Momiche ne se udrq, ama to za tova sme na takova polojenie vsichki Bulgari, za6toto prostotiqta i nasilieto e jivota ni

СВОБОДА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ В ЛИБИЯ
    Budi sebe si-ima dostatu4mo drugi hora...

Haresva li vi...?
    http://vij.iako.info/steal.php?ID=21637

Guest
    Много сте морални бре... Еми като сте ядосани...кфо толкоз .. хах.. смисъл, че едно слабо удряне (не казвам за силни удари, от които да го заболи много) .. така че не виждам голям проблем

Град
    sofia
    xaxa nikoga az mn q obi4am i nqma takiva gluposti nai mn da se poskarame ni6to pove4e

Guest
    Смешни сте, ей?! ”Ако някой ме лупне ще съжалява после цял живот”. Какво ще направите ве?! Ще викнете някое приятелче да го набие него ли? Хаха мноо ми е любопитно кат' съм с черен по карате и от 4 години тренирам кикбокс к'во ще направи вашто приятелче?

tva s priqtel4eto ne deistva 6toto posle 6te e o6te po qdosan i 6te si izqm o6te po golqm boi prosrto turppi6 dokato ne mu pisne i posle gleda6 da sedi6 daleko ot nego
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Смешни сте, ей?! ”Ако някой ме лупне ще съжалява после цял живот”. Какво ще направите ве?! Ще викнете някое приятелче да го набие него ли? Хаха мноо ми е любопитно кат' съм с черен по карате и от 4 години тренирам кикбокс к'во ще направи вашто приятелче?

awe ti p1k si golqm individ we za taq rabota ima i policiq i pak moga da go s1sipq moje i pembqn kolan da ima6 ama az da pusna edna jalba i 6te te srina be ei golemi ste ....

Град
    Dobrich

awe ti p1k si golqm individ we za taq rabota ima i policiq i pak moga da go s1sipq moje i pembqn kolan da ima6 ama az da pusna edna jalba i 6te te srina be ei golemi ste ....

nap1lno s1m s1glasna , za tva sme na tva deredje si4kite gazari poboinici xexe i az da s1m i az 6te pusna jalba

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си