- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Biete li gadjeto si..
abe 4ovek,koito bie lubovta si trqbva da ne e s vsi4kiq si,makar 4e ponqkoga naistina ima efekt,ama tove ne vi pozvolqva da se otnasqte taka s tqh,az nikoga nikoe geje ne bih ydarila
Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
Too hard to fake it, nothing can replace it
Call the radio if you just can’t be without your baby
be vie ste ebahti oligofrenite za da biete priqtelkite si tolkos li nemoje te da pogovorite s tqh pak te sa 2-ti po typi za da sa oshte s vas mene ko nqkoi mom4e me udari sh go udrqm i az dokato ne mi mine isteri4niq pristap i posle go ustaqm xaxaxa![]()
![]()
![]()
Awe to ostavi 4e si maloumen , pros i ni6tojen . Ti tova li si vidql ot ba6ta si 4e bie maika ti i go prilaga6 v1rho svoqta priqtelka . Nezna4i 4e kato ba6ta ti bie maika ti i ti trqbva d abie6 priqtelkite si awe super si pros takiva kato tebe im e malko da im natro6at kofite .Първоначално написано от da
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш
Не
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
Да ме удари?!? А смее ли? Веднага му счупвам главата, въобще няма окото да ми мигне. С първия удар го свалям и си обира крушите.
Такива отворковци дето се мислят за велики, че са ударили момиче с кеф да им сцепиш мутрата.![]()
Усмихвай се докато имаш зъби!
Mi ne, a ako toi me udari...nqma da mu go prostq...kolkoto i da go obi4am
abe 4ovek ti 4uva6 li se?! kak 6te q bie6?! ama i tq ne e dobre da ti pozvolqva da q pravi6 na guz mene li4no ako nqkoi me udari pove4e nqma da go pogledna!!!az da ne sum jivotno 4e 6te me nalagat!!! q se osvesti!!
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
ami mene edno ot biv6ite me postupva6e ot vreme na vreme se hodeh s nekfi sinini na daskalo daje na nova godina mi be6e s4upil zuba
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
mi ne si bila s mom4e koeto te bie i ne znae6 kfo e...kato te e udaril 1 nqma spirane i nqma kak da ne si s nego 6toto 6te si izqde6 boq i ne se znae o6t ekfo
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
А бе ти не си уред, как така ще удряш момиче бе ??? Ти треа да си ебати и улигофрена ти си ненормален това е най-прекрасното нещо на света ти искаш да го погрозиш с тоя бой !!! Хвани се осъзнай малко !!!Biete li gadjeto si...az do skoro ne ama predi 2 sedmici mn me iadosa dokato vurviahme po ulicata pusna mi edna zabelejka ko sam triabvalo da pravia kav sam bil...izvednuj mi pri4ernia i i vkarah edin v liceto.. purvia moment se iznenada posle se razplaka...kazah i 4e shte i zabia oshte edin tia beshe izdenadana. Mlukna naburzo...Posle se pribrahme...Da vi kaja ve4e niamam problemi s neia po4na da se darji mn dobre mn e mili4ka..imalo e efekt probvali li ste takova neshto kato sredstvo za poslushanie i vie?Dneska sledobed se vidiahme strashno dobri4ka stana.
Признавам аз съм малко със слаба психика и много лесно се нервирам и мога да ударя който и да е друг но не и момиче за момичета се сдържам, но ми е много трудно особенно когато съм нервен и тя ми говори за нещо дето ама въобще не ме интересува. Ама какво да правя трябва да се сдържам иначе като я ударя, колкото е лошо за нея милион пъти по-лошо ще ми е на мен после (ако я обичаш, иначе нема да ти е толко гадно после, но все пак ще ти е гадно малко или много). Това ми е мнението по твоя въпрос. И още дин път казвам: "ТИ НЕ СИ ДОБРЕ !!! "
prosto e otvratitelno mom4e da te bie 1vo uj momi4e ne trqa da se bie 2ro tfa 4e e po silno mom4eto ne zna4i da te razmazva seki den...zajalost i takiva ima i az se na tqh popadam
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
Kolkoto i po silen da si , ne mi puka 4upq ti mutrata i ne em interesuva koi si i 6to si posle moje mn da pla4a ko te obi4am ama p1k da me udari nqkoi lele seriozno moje da s1m momi4e da kazvat 4e momi4etata sa po slabiqt pol ama ei tva e 4e na mene ne mi puka 6ti s4upq maznata mutra i da se spasqva6
Никога не бих позволила някой да ме удари. Просто съм си изградила една желязна стена пред мен от видяни такива насилия и смятам че съм силен човек и няма да позволя някой да ме малтретира! Ако пък се случи ще воювам до край и няма да позволя да се повтори! Все пак жибота учи.
Иначе на шега редовно удрям гаджето![]()
ама то ми е простено сигурно
![]()
![]()
Ам лигавим си се от време на време и си го дращя и мъча понякога,но ако става въпрос за нещо сериозно и например да се скараме съм абсолютно сигурна че нито той ще ми посегне ,нито аз на него.Аз съм си го избрала да бъде човекът до мен,а не моя боксова круша![]()
![]()
ahhahhahhahahhahhaha
kak sie nqkoi d ame udari a??
hahha psole iskreno she sujalqva che se e rodil
hahahhahhahha
jessus hahahhahahhah
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
СВОБОДА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ В ЛИБИЯ![]()
Много сте морални бре...![]()
Еми като сте ядосани...кфо толкоз .. хах.. смисъл, че едно слабо удряне (не казвам за силни удари, от които да го заболи много) .. така че не виждам голям проблем
![]()
xaxa nikoga az mn q obi4am i nqma takiva gluposti nai mn da se poskarame ni6to pove4e![]()
![]()
![]()
Смешни сте, ей?! ”Ако някой ме лупне ще съжалява после цял живот”. Какво ще направите ве?! Ще викнете някое приятелче да го набие него ли? Хаха мноо ми е любопитно кат' съм с черен по карате и от 4 години тренирам кикбокс к'во ще направи вашто приятелче?
tva s priqtel4eto ne deistva 6toto posle 6te e o6te po qdosan i 6te si izqm o6te po golqm boi prosrto turppi6 dokato ne mu pisne i posle gleda6 da sedi6 daleko ot nego
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
Първоначално написано от Анонимко
awe ti p1k si golqm individ we za taq rabota ima i policiq i pak moga da go s1sipq moje i pembqn kolan da ima6 ama az da pusna edna jalba i 6te te srina be ei golemi ste ....
Първоначално написано от Анонимко
nap1lno s1m s1glasna , za tva sme na tva deredje si4kite gazari poboinici xexe i az da s1m i az 6te pusna jalba