- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Приказка без край
toi gledal 6outo na iulian vu4kov razmisli i strasti
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did
no pusnali reklamite i ...
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
i na6iq 4ovek taka se zaribil po tiq reklami 4e re6il da stane reklamen agent
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
I sabral malko pari za 4erni dni i otprashil za ...
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
germaniq da kandidatstva
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Която бил превърнал в своя невеста. Тогава принца...
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
napusnal universiteta, shtoto 1-vo mu svurshili parite i 2-ro razbral 4e pravoto ne e za nego.. :PПървоначално написано от ^Green_Lady^
На излизане от университета се запознал с една блондинка в розово с едно много сладко малко кученце. Той и казал...
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
че много прилича на кученцето си
![]()
I'm not as good as you?! Fuck no! I'm better than you!
Blondikata kazala: Mersi za komplimenta..
Nashiq 4ovek(izmislete mu ime nai setne) se suglasil da otide na gosti na blondinkata. Tam sled kato pili kafe....![]()
na6iq 4ovek se vika... : Принц Маура ( ударението е на буква "у" за да може да стане .. Маура фани ма за К**а)
Admin-Coki:
Маура взел кафеварката и ...
Admin-Coki:
I sipal prespivateln0 v kafencitu !
Блондито изпила 1 чаша кафе и се унесла в сладък сън. Принц Маура се възползвал и й обръснал веждите след което....
I togava se p0qvil ba6tata na bl0ndinkata g0 krastiral ...
Та влязал бащата на блондинката, който се казвал Пешо, и ударин едно мадо на дъщеря си и после...
i na princa
sled kato na princa mu omruznalo ot blondinkata toi trygnal...
*ThE~WorLd~Is~MinE*
И се забил в апартамента си за да отмаря. В същото време звъннал телефона му. На другия край на линията ...