.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    hahahahahha brao na teb ve...mi na men ne mi se e sluchvalo tochno s obuvki ama mi se e sluchvalo da trugna i v asansiora da s setia che sum bez obuvki

Цитирай Първоначално написано от Aia
    Na men ne mi se e sluchvalo,pak i az se oglejdam na ogledaloto 20 pati predi da tragna za niakade takache ima mnogo malak shans da stane takova neshto! :P
    Xa-xa, vij, ot taq tema si proli4ava koi ne se oglejda mnoo mnoo v ogledaloto Az pone 10 puti se vijdam, nqma kak ina4e, ne bih ustoila na ogledalceto... :P

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Цитирай Първоначално написано от Aia
    Na men ne mi se e sluchvalo,pak i az se oglejdam na ogledaloto 20 pati predi da tragna za niakade takache ima mnogo malak shans da stane takova neshto! :P
    Xa-xa, vij, ot taq tema si proli4ava koi ne se oglejda mnoo mnoo v ogledaloto Az pone 10 puti se vijdam, nqma kak ina4e, ne bih ustoila na ogledalceto... :P
    ххах, и то няма да може да ти устои....

Click!

Повече от фен
    AAAAAAA redovno daje si se razhojdam sas ournati naopaki bluzi,
    (sas rubovete otvun6nata strana).
    Vednaj se se6tam 4e se oglejdah sas 2 4ifta maratonki v nas enata na levia a drugata na deskia krak.Haresah se s ednite i napravo izliazoh.
    4ak kato stignah do kafeto deto imah sre6ta osuznah 4e se 4uvstvam razli4no ... gledam na dolu... i tva ve4e go znae6

Голям фен Аватара на P1ra71nQ
    Град
    Базел
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    ахахахах и аз веднъж бях тръгнала по чехли
    хихихи ама добре че навреме забелязах...ходила
    съм и по пижама (и отгоре якето де) ама само до
    магазина
    toi i az taka

-otivala sam na daskalo bez 4anta,ot burzina kato se obli4am zabravqm da si sloja sutiena i stava mn nekomfortno ili da izlqza s krem naliceto
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    ne ne mi se e slu4valo..az sam normalna

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    bqx si na selo /prez lqtoto/ i imaxme rabota do grada... bqx se izdukara bex si O.K nali i posle tamyn sprqxme i poglednax 4e sym s nqkfi djapanki super qko oranjavi i ne izlqzox ot kolata 3-4 4asa...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си