- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- rabotata e mnoooogo zle...
hahahahahha brao na teb ve...mi na men ne mi se e sluchvalo tochno s obuvki ama mi se e sluchvalo da trugna i v asansiora da s setia che sum bez obuvki
Xa-xa, vij, ot taq tema si proli4ava koi ne se oglejda mnoo mnoo v ogledalotoПървоначално написано от Aia
![]()
![]()
Az pone 10 puti se vijdam, nqma kak ina4e, ne bih ustoila na ogledalceto... :P
AAAAAAA redovno daje si se razhojdam sas ournati naopaki bluzi,
(sas rubovete otvun6nata strana).
Vednaj se se6tam 4e se oglejdah sas 2 4ifta maratonki v nas enata na levia a drugata na deskia krak.Haresah se s ednite i napravo izliazoh.
4ak kato stignah do kafeto deto imah sre6ta osuznah 4e se 4uvstvam razli4no ... gledam na dolu... i tva ve4e go znae6![]()
toi i az takaПървоначално написано от Murderdoll
![]()
-otivala sam na daskalo bez 4anta,ot burzina kato se obli4am zabravqm da si sloja sutiena i stava mn nekomfortno ili da izlqza s krem naliceto![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
ne ne mi se e slu4valo..az sam normalna
bqx si na selo /prez lqtoto/ i imaxme rabota do grada... bqx se izdukara bex si O.K nali i posle tamyn sprqxme i poglednax 4e sym s nqkfi djapanki super qko oranjavi i ne izlqzox ot kolata 3-4 4asa...![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...